Motor ČB – Přerov 1:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Havířov – Slavia 5:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:5 (kon.)
Most – Třebíč 2:6 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (2:1, 1:0, 2:2)
HC Slavia Praha
Sobota 14.11.2015, 17:00 • K&K PNEU Aréna • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Neskutečný závar před brankou Havířova Slávisté nevyužili! V jeden moment pálili hned do tří hráčů stojících takřka v brance, to vše dělali domácí proto, aby černou gumu pomohli brankáři Matouškovi udržet před brankovou čárou. A výsledek? Protiútok domácích a přesný zásun do prázdné branky hostů z hole MICHALA SZTEFKA.
    Asistence: Daniel Štumpf.
     
    56:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Tohle bude ještě velmi dramatická koncovka zápasu. ZDENĚK BAHENSKÝ využil velkých zmatků před brankou AZetu a také menší nedůslednosti obránců domácích a volný kotouč propasíroval do sítě.
    Asistence: Milan Mikulík, David Hruška.
     
    53:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    MILAN MIKULÍK ještě zařizuje menší zdramatizování tohoto zápasu, i když musíme podotknout, že po hodně šťastné situaci, kdy jeho nahrávka našla adresáta pouze v obránci AZetu, který si jej omylem srazil do vlastní brány.
    Bez asistence.
     
    49:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH TOMI na sebe nalepil takřka dva obránce soupeře a dlouhé kličce nasměroval svou nataženou ruku ke střele do horního růžku bezmocného brankáře Krále!
    Asistence: Petr Matoušek.
     
    36:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Právě jsme dopsali o jednom z mnohých přečíslení domácích a co se nestalo! O pár vteřin později jsme jej mohli vidět v hodně nestandartním provedení – 2 na 0! Tentokrát s úspěšným zakončením VOJTĚCHA TOMIHO, který nic příliš nevymýšlel a střelou mezi betony brankáře Krále posílá domácí do vedení 3:1!
    Asistence: Martin Lenďák.
     
    13:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Až nyní. Po velmi jednoduché akci. DAVID ŠAFRÁNEK se obtočil kolem branky rychleji než brankář Matoušek stihl pokrýt svou tyčku. V tomto minisouboji tak zvítězil útočník Slavie.
    Asistence: Tomáš Jiránek, Ronald Knot.
     
    10:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    A domácí zvyšují svůj náskok na dvoubrankový! JIŘÍ KRISL měl pozici ke střelbě, rozhodl se však kotouč ještě popotáhnout. Když jeho následná přihrávka křížem nenašla adresáta, zoufat nemusel. Po nešťastném odrazu jedné z výstrojí hráčů se puk odrazil přímo do branky, s čímž brankář Král nepočítal!
    Bez asistence.
     
    02:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Protiútok Havířovu vyšel nyní dokonale! Poté, co Robinsonova přihrávka zpoza branky nenašla svého adresáta, se ke kotouči dostali domácí. Ti využili přečíslení 2 na 1 prostřednictvím přesné střely PETRA KALUSE, jenž zužitkoval přihrávku svého spoluhráče skrze obránce do poloodkryté klece sešívaných.
    Asistence: Tomáš Gřeš, Roman Maliník.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 3. Kalus (Gřeš, Maliník), 11. Krisl, 37. Tomi (Lenďák), 50. Tomi (Matoušek), 60. Sztefek (Štumpf) – 14. Šafránek (Jiránek, Knot), 54. Mikulík, 57. Bahenský (Mikulík, Hruška)


    AZ Havířov: Matoušek (Laco) – Bahounek, Krisl "C", Mazanec, Lenďák, Korím, Graca, Chroboček – Štumpf, Pechanec, Sztefek "A" – Kanko, Meidl, Okál – Maliník, Kalus, Tomi – Gřeš, Hudeček, Matějek
    HC Slavia Praha: Král (Hylák) – Kolařík "C", Růžička, Hraško, Pavlin, Andrlík, Knot, Drahorád – Kubica, Jurík, Čermák "A" – Bahenský, Mikulík, Hruška – Jiránek, Šafránek, Micka – Robinson, Nestrašil, Markovič

    Rozhodčí: Kopeček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 3087
    bahis siteleri