Motor ČB – Přerov 1:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Havířov – Slavia 5:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:5 (kon.)
Most – Třebíč 2:6 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (2:1, 1:0, 2:2)
HC Slavia Praha
Sobota 14.11.2015, 17:00 • K&K PNEU Aréna • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Neskutečný závar před brankou Havířova Slávisté nevyužili! V jeden moment pálili hned do tří hráčů stojících takřka v brance, to vše dělali domácí proto, aby černou gumu pomohli brankáři Matouškovi udržet před brankovou čárou. A výsledek? Protiútok domácích a přesný zásun do prázdné branky hostů z hole MICHALA SZTEFKA.
    Asistence: Daniel Štumpf.
     
    57:38
    Velké zmatky před brankou AZetu končí hvizdem sudího, který hru přerušuje po střetu Jiránka s havířovským hráčem.
     
    56:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Tohle bude ještě velmi dramatická koncovka zápasu. ZDENĚK BAHENSKÝ využil velkých zmatků před brankou AZetu a také menší nedůslednosti obránců domácích a volný kotouč propasíroval do sítě.
    Asistence: Milan Mikulík, David Hruška.
     
    53:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    MILAN MIKULÍK ještě zařizuje menší zdramatizování tohoto zápasu, i když musíme podotknout, že po hodně šťastné situaci, kdy jeho nahrávka našla adresáta pouze v obránci AZetu, který si jej omylem srazil do vlastní brány.
    Bez asistence.
     
    50:01
    Slávisté se podruhé v zápase proviňují hrou v šesti a trest jde odpykat Zdeněk Bahenský (SLA).
     
    49:24
    Zdeněk Kubica (SLA) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    49:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH TOMI na sebe nalepil takřka dva obránce soupeře a dlouhé kličce nasměroval svou nataženou ruku ke střele do horního růžku bezmocného brankáře Krále!
    Asistence: Petr Matoušek.
     
    39:52
    Po jedné z dalších střel byli Slávisté neskutečně blízko ke snížení brankového manka! Matoušek těžký projektil vyrazil nad sebe a aniž by to snad tušil, za svými zády jej spíše reflektivním zákrokem pokryl lapačkou takřka na brankové čáře.
     
    39:21
    Jiří Krisl (HAV) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    38:43
    Pechanec se Štumpfem si připsali nádhernou přímočarou akci, která kdyby vyšla, směle by konkurovala nejhezčím akcím sezóny. Střílející Štumpf ale dalekonosnou křižnou přihrávku střelou z první nevyužil – poslal ji o několik centimetrů mimo.
     
    37:18
    Galapředstavení útočných choutek domácích pokračuje. Okál předal na rozjetého Kanka, který míjí branku Krále o pár milimetrů!
     
    36:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Právě jsme dopsali o jednom z mnohých přečíslení domácích a co se nestalo! O pár vteřin později jsme jej mohli vidět v hodně nestandartním provedení – 2 na 0! Tentokrát s úspěšným zakončením VOJTĚCHA TOMIHO, který nic příliš nevymýšlel a střelou mezi betony brankáře Krále posílá domácí do vedení 3:1!
    Asistence: Martin Lenďák.
     
    30:14
    Mazanec puk jenom tak nahodil na branku ale obránce Slavie si jej tak nešikovně srazil hokejkou, že Král byl v ten moment naprosto bezmocný! Jediné štěstí pro hosty – kotouč nakonec mířil o pár centimetrů mimo.
     
    29:55
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše jde odpykat David Hruška (SLA).
     
    29:51
    Matějek s Korímem ujeli do přečíslení 2 na 1, Korímova přihrávka ale přes obránce hostí na Matějka neprošla.
     
    27:23
    Tomi s Kalusem ujeli do přečíslení 2 na 1. Přestože Tomi neudělal v podstatě nic špatně, přesto tato akce neslaví úspěch. Bránící obránce Slavie zamezil možnosti přihrávky a střelu zachytil ve výstroji Král.
     
    25:23
    Pavlin a Markovič – oba dva byli nyní velmi blízko ke vstřelení vyrovnávací branky. Oba hráče hostů ale vychytal skvěle přesunutý Matoušek!
     
    24:05
    Petr Kanko (HAV) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    23:10
    Pechanec opět uplatnil svou rychlost a dobré pokrytí tělem a po zajetí za branku nabídl přihrávku před branku na rozjetého Štumpfa. Král jej dokázal vychytat, když se nalepil ke své bližší tyčce, kam také kotouč zamířil!
     
    20:34
    Antonín Pechanec (HAV) vyloučen na dvě minuty za vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    19:23
    Mikulík se dostal k odraženému kotouči a mohl pálit do poloodkryté klece soupeře, kotouč byl však tak neposedný, že jeho čepel zcela přeskočil.
     
    17:57
    Roman Maliník (HAV) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    14:00
    Viktor Nestrašil (SLA) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    13:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Až nyní. Po velmi jednoduché akci. DAVID ŠAFRÁNEK se obtočil kolem branky rychleji než brankář Matoušek stihl pokrýt svou tyčku. V tomto minisouboji tak zvítězil útočník Slavie.
    Asistence: Tomáš Jiránek, Ronald Knot.
     
    10:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    A domácí zvyšují svůj náskok na dvoubrankový! JIŘÍ KRISL měl pozici ke střelbě, rozhodl se však kotouč ještě popotáhnout. Když jeho následná přihrávka křížem nenašla adresáta, zoufat nemusel. Po nešťastném odrazu jedné z výstrojí hráčů se puk odrazil přímo do branky, s čímž brankář Král nepočítal!
    Bez asistence.
     
    09:25
    Zdeněk Bahenský (SLA) a Jan Hudeček (HAV) vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    06:42
    Tohle jsou neskutečné chvíle pro havířovské publikum. Jejich slavný AZ momentálně zcela jasně přehrává jeden z nejslavnějších hokejových klubů v republice. Krisl nabízel přihrávkou zpoza branky spoluhráče na střelu, Král musel vytáhnout ne jeden, ale dva brilantní zákroky!
     
    06:33
    Karel Drahorád (SLA) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    04:02
    Bahenský dostal nabito mezi kruhy a nechybělo mu ke srovnání mnoho! Proti povedené střele však stála efektivní lapačka brankáře Matouška.
     
    03:20
    Antonín Pechanec (HAV) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    02:40
    Další situace 2 na 1! Tentokrát takřka identickou situaci zakončoval Hudeček, který si na druhý pokus na Krále již nepřišel.
     
    02:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Protiútok Havířovu vyšel nyní dokonale! Poté, co Robinsonova přihrávka zpoza branky nenašla svého adresáta, se ke kotouči dostali domácí. Ti využili přečíslení 2 na 1 prostřednictvím přesné střely PETRA KALUSE, jenž zužitkoval přihrávku svého spoluhráče skrze obránce do poloodkryté klece sešívaných.
    Asistence: Tomáš Gřeš, Roman Maliník.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 3. Kalus (Gřeš, Maliník), 11. Krisl, 37. Tomi (Lenďák), 50. Tomi (Matoušek), 60. Sztefek (Štumpf) – 14. Šafránek (Jiránek, Knot), 54. Mikulík, 57. Bahenský (Mikulík, Hruška)


    AZ Havířov: Matoušek (Laco) – Bahounek, Krisl "C", Mazanec, Lenďák, Korím, Graca, Chroboček – Štumpf, Pechanec, Sztefek "A" – Kanko, Meidl, Okál – Maliník, Kalus, Tomi – Gřeš, Hudeček, Matějek
    HC Slavia Praha: Král (Hylák) – Kolařík "C", Růžička, Hraško, Pavlin, Andrlík, Knot, Drahorád – Kubica, Jurík, Čermák "A" – Bahenský, Mikulík, Hruška – Jiránek, Šafránek, Micka – Robinson, Nestrašil, Markovič

    Rozhodčí: Kopeček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 3087
    bahis siteleri