Hurikán Bratislava – Florko Košice 4:5 (kon.) | Sabinov – Záhorská Bystrica 6:5 (po pr.) | ŠK 1. FBC Trenčín – Nižná 12:6 (kon.)
Prešov – Skalica 11:9 (kon.) | M-Šport Trenčín – Žilina 6:2 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
11:9 (3:2, 4:4, 4:3)
FBC Skalica
sk Neděle 15.11.2015, 16:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Prešovčania tak zvládli dnešný duel a po výsledku 11:9 si na konto pripisujú cenný trojbodový zisk. Oba tímy dnes predvádzali pekný ofenzívny florbal a hráči Prešova napokon po gólovej prestrelke zdolali svojho súpera 11:9. (18:07:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Prešov dal gól!
    Prešovčania ale napokon pečatia svoje víťazstvo strelou do prázdnej brány, keď sa od vlastnej brány presnou strelou presadil Kominek.
     
    59:30
    FBC Skalica práve dala gól!A Skalica dramatizuje záver zápasu, keď pri power-play sa na svojho súpera doťahuje na rozdiel jedného gólu!
     
    59:22
    Skalica hrá opäť bez brankára a pokúsi sa o vyrovnanie.
     
    58:59
    Kominek teraz ako skúsený harcovník pozbieral cenné sekundy v rohu klziska pri bráne súpera a Skaličanom na vyrovnanie ostáva už len jedna minúta.
     
    58:22
    FBC Skalica práve dala gól! Skalica sa ale odhodlala k hre bez brankára a dokázala skorigovať nepriaznivý stav. Na 10:8 znižuje Tomáš Vaško.
     
    58:02
    Prešov dal gól!
    Šimon Leško si teraz doslova vychutnal hosťujúceho brankára a z nariadeného trestného strieľania strieľa desiaty gól Prešova v zápase, čím potvrdzuje dnešný trojbodový zisk Šarišanov. Prešovský florbalista to urobil doslova bravúrne!
     
    58:02
    Šimon Leško si teraz rutinérsky vypýtal faul. Hráč Skalice mu nedovoleným spôsobom znemožnil zakončenie po individuálnej akcii do poloprázdnej brány a nasledovať tak bude trestné strieľanie!
     
    57:26
    V záverečnej pätminútovke sa hrá predovšetkým pred skalickou bránou a hostia tak nemajú príležitosť na to, aby si vypracovali príležitosť na kontaktný gól.
     
    56:21
    Hurban sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no jeho pokus sa napokon nevošiel medzi tri prešovské žrde.
     
    56:02
    Tall teraz nedokázal spracovať ťažkú prihrávku, lopta končí za mantinelom a Skalica tak bude rozohrávať.
     
    55:27
    Prešovčania umne kúskujú hru a nedovoľujú tak hosťom dostať sa do záverečného tlaku.
     
    55:11
    Hra je prerušená. Skalica rozohráva loptičku z ľavej strany, Záhorákom už neostáva veľa času na vyrovnanie.
     
    54:29
    Hostia sa teraz snažia o dobytie domácej brány, no Prešovčania sa zatiaľ úspešne bránia a o loptičku sa bojuje v rohu hracej plochy.
     
    53:24
    Prešovčania si držia súpera na dištanc a nedovoľujú mu dostať sa na dostrel svojej brány. V poslednej desaťminútovke kontrolujú priebeh zápasu a držia si solídne dvojgólové vedenie.
     
    52:08
    Hra je teraz po dobrej akcii Prešovčanov prerušená. Domáci florbalisti budú rozohrávať loptičku z pravého rohu.
     
    51:12
    Prešovčania sú v záverečnej tretine lepším tímom a zaslúžene vedú o dva góly. Do konca zápasu ale ostáva necelých desať minút a všetko nasvedčuje tomu, že dnes FBC Mikuláš dokráča za víťazstvom.
     
    50:03
    Hostia mali možnosť streliť kontaktný gól. Lukáš Mráz si backhandovou kľučkou položil Sninčáka, no následne sa nedokázal strelecky presadiť a jeho pokus minul bránu domácich.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 3. Kassay (Baláž), 5. Baláž (Kominek), 7. Sikorjak (Kassay), 21. Joščák (Baláž), 23. Kominek (Baláž), 24. Tall (Leško), 29. Sikorjak (Kominek), 43. Leško (Tall), 49. Sikorjak, 59. Leško, 60. Kominek (Joščák) – 12. Mráz (Štefanec), 14. Mráz (Hyža), 22. Štefanec (Vogl), 28. Helbich (Vogl), 35. Štefanec, 35. Moravčík (Hurban), 41. Mráz (Štefanec), 59. Vaško (Moravčík), 60. Mráz (Vaško)


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Prevužňák) – Adamov, Štofko, Joščák, Kominek, Sikorjak (C), Kassay, Tall, Baláž, Grivalský, Fedor, Pazdič, Leško.
    FBC Skalica: Šubin (Vymyslický) – Mráz, Moravčík, Helbich, Pekár, Vaško (C), Moravec, Horváth, Hyža, Hurban, Vogl, Štefanec.
    bahis siteleri