Hurikán Bratislava – Florko Košice 4:5 (kon.) | Sabinov – Záhorská Bystrica 6:5 (po pr.) | ŠK 1. FBC Trenčín – Nižná 12:6 (kon.)
Prešov – Skalica 11:9 (kon.) | M-Šport Trenčín – Žilina 6:2 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
11:9 (3:2, 4:4, 4:3)
FBC Skalica
sk Neděle 15.11.2015, 16:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    59:49
    Prešov dal gól!
    Prešovčania ale napokon pečatia svoje víťazstvo strelou do prázdnej brány, keď sa od vlastnej brány presnou strelou presadil Kominek.
     
    59:30
    FBC Skalica práve dala gól!A Skalica dramatizuje záver zápasu, keď pri power-play sa na svojho súpera doťahuje na rozdiel jedného gólu!
     
    58:22
    FBC Skalica práve dala gól! Skalica sa ale odhodlala k hre bez brankára a dokázala skorigovať nepriaznivý stav. Na 10:8 znižuje Tomáš Vaško.
     
    58:02
    Prešov dal gól!
    Šimon Leško si teraz doslova vychutnal hosťujúceho brankára a z nariadeného trestného strieľania strieľa desiaty gól Prešova v zápase, čím potvrdzuje dnešný trojbodový zisk Šarišanov. Prešovský florbalista to urobil doslova bravúrne!
     
    58:02
    Šimon Leško si teraz rutinérsky vypýtal faul. Hráč Skalice mu nedovoleným spôsobom znemožnil zakončenie po individuálnej akcii do poloprázdnej brány a nasledovať tak bude trestné strieľanie!
     
    50:03
    Hostia mali možnosť streliť kontaktný gól. Lukáš Mráz si backhandovou kľučkou položil Sninčáka, no následne sa nedokázal strelecky presadiť a jeho pokus minul bránu domácich.
     
    48:53
    A Prešovčania mohli viesť už o tri góly! Grivalský strelou z polovice ihriska síce neskóroval, no k dorážke sa dostal Tall, no jeho pokus skončil len na hornej žŕdke brány.
     
    48:33
    Prešov dal gól!
    Kapitán Martin Sikorjak teraz vzal zodpovednosť na seba, peknou individuálnou akciou sa z ľavého rohu po osi klziska natlačil cez dvoch hráčov na dostrel brány a nechytateľnou strelou spoza tela zvyšuje na 9:7!
     
    42:38
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania sa dostávajú do vedenia zásluhou Šimona Leška, ktorý zužitkoval výbornú prihrávku Jaroslava Talla a zakončoval prakticky do prázdnej brány.
     
    40:57
    Prešovčania sa mohli vrátiť do vedenia, no Kassay z ľavej strany nastrelil len žŕdku skalickej brány.
     
    40:30
    FBC Skalica práve dala gól!A začína sa odznova. Skaličania po tridsiatich sekundách hry v tretej tretine vyrovnávaj zásluhou Lukáša Mráza, ktorý skompletizoval svoj hattrick.
     
    34:53
    FBC Skalica práve dala gól!A Záhoráci strieľajú kontaktný gól. Strelecky sa teraz presadzuje Petr Moravčík, ktorý sa ocitol osamotený pred bránou a prepasíroval loptičku za chrbát Sninčáka.
     
    34:36
    FBC Skalica práve dala gól!A Skalica stále nevzdáva boj o tri body. Na 7:5 teraz znižuje Michal Štefanec.
     
    33:30
    Kominek si teraz sadá na trestnú lavicu a hostia budú hrať dve minúty početnú výhodu o jedného muža.
     
    28:33
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania strieľajú svoj siedmy gól. Druhý presný zásah v zápase si na konto pripisuje kapitán Martin Sikorjak. Prešov opäť vedie o tri góly.
     
    27:27
    FBC Skalica práve dala gól!Július Helbich využíva presilovú hru a hostia znižujú na rozdiel dvoch gólov.
     
    23:14
    Prešov dal gól!
    A na konci krásnej bleskovej akcie Prešova je teraz Jaroslav Tall, ktorý posiela loptičku do poloprázdnej brány a Mikuláš vedie už o tri góly!
     
    22:39
    Prešov dal gól!
    A v Prešove pokračujú gólové hody. Dvojgólové vedenie Prešovu prinavracia Jan Kominek, ktorý sa presadil krásnou strelou spoza tela.
     
    21:55
    FBC Skalica práve dala gól! A Skalica sa opäť doťahuje na svojho súpera na rozdiel jedného gólu. Strelecky sa presadil Michal Štefanec.
     
    20:35
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania vedú o dva góly. Hneď v 35 sekunde strieľa gól Martin Joščák, ktorý zužitkoval výbornú prihrávku Baláža spoza brány.
     
    17:52
    Prešovčania teraz budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu si sadá jeden z hosťujúcich hráčov. Mikuláš tak má vynikajúcu príležitosť odskočiť súperovi na rozdiel dvoch gólov.
     
    13:41
    FBC Skalica práve dala gól!A Skaličania strieľajú kontaktný gól! Svoj druhý presný zásah v zápase na konto pripisuje Lukáš Mráz.
     
    11:42
    FBC Skalica práve dala gól!A Skaličania sa dostávajú do zápasu. Strelecky sa presadzuje Lukáš Mráz, ktorému asistoval kapitán Michal Štefanec.
     
    10:21
    Domáci kapitán Martin Sikorjak sa teraz snažil presadiť po individuálnej akcii, no jeho strela z otočky tesne minula bránu hostí.
     
    6:15
    Prešov dal gól!
    Hostia zo Skalice sú hneď v úvode zápasu hodní na uterák. Sikorjak sa teraz prezentoval krásnou delovkou, ktorú zastavila až sieť v bráne, Prešov vedie už 3:0!
     
    4:21
    Prešov dal gól!
    Netrvalo dlho a Prešovčania vedú už o dva góly. Kominek spoza brány našiel pred gólmanom Šubinom osamoteného Baláža, ktorý nemal problém zoči-voči brankárovi hostí poslať svoj tím do dvojgólového vedenia.
     
    2:57
    Prešov dal gól!
    No prvý gól stretnutia strieľajú domáci hráči, ktorí zásluhou Mareka Kassaya otvárajú skóre. Hráč Prešova sa presadil nádhernou strelou spoza tela do pravého horného rohu brány.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 3. Kassay (Baláž), 5. Baláž (Kominek), 7. Sikorjak (Kassay), 21. Joščák (Baláž), 23. Kominek (Baláž), 24. Tall (Leško), 29. Sikorjak (Kominek), 43. Leško (Tall), 49. Sikorjak, 59. Leško, 60. Kominek (Joščák) – 12. Mráz (Štefanec), 14. Mráz (Hyža), 22. Štefanec (Vogl), 28. Helbich (Vogl), 35. Štefanec, 35. Moravčík (Hurban), 41. Mráz (Štefanec), 59. Vaško (Moravčík), 60. Mráz (Vaško)


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Prevužňák) – Adamov, Štofko, Joščák, Kominek, Sikorjak (C), Kassay, Tall, Baláž, Grivalský, Fedor, Pazdič, Leško.
    FBC Skalica: Šubin (Vymyslický) – Mráz, Moravčík, Helbich, Pekár, Vaško (C), Moravec, Horváth, Hyža, Hurban, Vogl, Štefanec.
    bahis siteleri