Liberec – Olomouc 5:2 (kon.) | Židenice – Jičín 6:4 (kon.) | Bohemians - NE – Bonusia Ostrava 8:4 (kon.)
Vítkovice – ELITE PRAHA 3:1 (kon.) | Chodov – Královské Vinohrady 5:2 (kon.) | Tatran – Ne 3:8 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
8:4 (0:1, 4:1, 4:2)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
Úterý 17.11.2015, 15:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    Domácí tým tak dokonal v závěrečném dějství povedený obrat a po zásluze zůstávají tři body v Praze, byť ještě v polovině druhé třetiny Bohemka prohrávala 0:2. Čtyřmi góly se na výhře podílela Lucie Veselá. Na druhé straně se o všechny branky svého týmu postarala Iveta Wolfová (1+3). (16:59:06)
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Poslední slovo si ale přeci jen berou domácí florbalistky. Po přihrávce Nové zvyšuje na 8:4 z předbrankového prostoru MONIKA SLAVÍKOVÁ. Asistence: Eliška Nová.
     
    57:26
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté ještě snižují manko v závěru zápasu a znovu v tom měla prsty Wolfová, která se podílela i na čtvrtém gólu Ostravy. Tentokrát přihrála na branku RADANĚ KAHÁNKOVÉ. Asistence: Iveta Wolfová.
     
    55:45
    Hráčky Bohemians už nyní chtějí až moc. Poslední situace byla již překombinovaná, když Bočanová místo, aby zakončila poslala přihrávku na nepřipravenou Polákovou. Zaskočená střelkyně domácích následně poslala míček do rohu místo do branky.
     
    54:44
    Proti pohledné kombinaci domácích zakončenou Chelstowskou se výborně přesunula Holubová.
     
    53:40
    Na druhé straně se opět ukázala Režnarová, ale ani natřikrát nevyzrála na Kolaříkovou.
     
    53:21
    Bohemka opět dlouho kombinuje na soupeřově polovině. Střela ale nepřichází.
     
    52:02
    Veselá oslovila Preisslerovou, ta ale nedokázala poslat míček mezi nohami Holubové.
     
    51:40
    Režnarová nedokázala nadvakrát z bezprostřední blízkosti překonat Kolaříkovou.
     
    49:21
    Vypadá to, že ale budou v pořádku.
     
    49:21
    Dvě hráčky Ostravy se nyní zranily na polovině hřiště a zůstávají ležet na zemi a vůbec se jim nechce zvednout.
     
    46:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravanky se ale ještě nevzdávají a oživují své naděje. Po přihrávce Viciánové se prosazuje IVETA WOLFOVÁ. Asistence: Veronika Viciánová.
     
    45:55
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    K dalšímu gólu již LUCIE VESELÁ nikoho nepotřebovala a po parádní individuální akci zvyšuje náskok domácích již na 7:2. Bez asistence.
     
    43:45
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    LUCIE VESELÁ kompletuje hattrick. Tentokrát ji k tomu pomohla svou přihrávkou Burdová a pro domácí útočnici nebylo těžké překonat bezmocně ležící Holubovou.
     
    41:51
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale domácí celek raduje z branky. Preisslerová našla na brankovišti volnou ADÉLU KAŠPAROVOU při akci dvou proti jedné, která se trefila přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    41:22
    Reischlová zahajuje třetí třetinu trefenou tyčí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ze začátkem druhé třetiny přišel pro domácí tým druhý šok v podobě druhé inkasované branky a dlouho to vypadalo, že se z toho nevzpamatuje. Až v druhé polovině třetiny se čtyřmi brankami dostaly florbalistky Bohemians do vedení 4:2. Třetí třetina začne v 16:20.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 33. Bočanová (Poláková), 36. Podroužková (vla.), 39. Veselá, 40. Veselá (Nová), 42. Kašparová (Preisslerová), 44. Veselá (Burdová), 46. Veselá, 60. Slavíková (Nová) – 20. Viciánová (Wolfová), 24. Režnarová (Wolfová), 47. Wolfová (Viciánová), 58. Kahánková (Wolfová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kolaříková (Zelená) – Chelstowská, Nová, Burdová, Hyršlová (C), Preisslerová, Kašparová, Šindelářová, Slavíková, Poláková, Šmídová, Višvaderová, Reischlová, Heralová, Benešová, Veselá, Jarešová, Hnátová, Bočanová. Trenérka: Zuzana Jelínková
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Holubová (Košťálová) – Viciánová, Rakowská, Stankušová, Kahánková, Šuranyiová, Lichnová, Wolfová, Škopková, Voláková, Režnarová, Podroužková, Kajfoszová (C), Paloncyová, Stankušová, Pišteková. Trenér: Václav Jurečka.

    Rozhodčí: Lucie Hejnová, Jitka Romančáková
    bahis siteleri