Liberec – Olomouc 5:2 (kon.) | Židenice – Jičín 6:4 (kon.) | Bohemians - NE – Bonusia Ostrava 8:4 (kon.)
Vítkovice – ELITE PRAHA 3:1 (kon.) | Chodov – Královské Vinohrady 5:2 (kon.) | Tatran – Ne 3:8 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
6:4 (0:1, 2:0, 4:3)
Finance Novák FBK Jičín
Úterý 17.11.2015, 14:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    58:14
    Jičín právě vstřelil branku!
    Že by ještě nabídl závěr zápasu drama? LUCIE KLOUTVOROVÁ to nebojácně zkusila od pravého mantinelu, což žádná z bránících hráček nepřečetla. Asistence: Lucie Florianová.
     
    52:59
    Židenice právě vstřelily branku!
    Obrana Jičína nevěnovala KAMILE PRAVCOVÉ dostatek pozornosti a může hořce litovat. Přestože se zdálo, že Samková už míček chytne do dlaní a rozehraje, jenže kulatý předmět nezkrotila a spadl za čáru. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    50:56
    Židenice právě vstřelily branku!
    Samostatný únik provedla ANDREA DERNEROVÁ, jež setřásla všechny protivnice a překvapila Samkovou skvěle provedenou dělovkou. Bez asistence.
     
    43:55
    Židenice právě vstřelily branku!
    Průnik na ofenzivní polovinu v brněnském podání slaví úspěch. Regina Obrovská předala nahrávku na hranici brankoviště MARTINĚ INDROVÉ, jejíž střela se dokutálela po zemi na vzdálenější tyč. Asistence: Regina Obrovská.
     
    42:53
    Židenice právě vstřelily branku!
    Začátek třetího dějství je gólově nejúrodnějším úsekem utkání. Po volném úderu se probojovala před Samkovou ŽANETA VELETOVÁ a bleskově rozvlnila síť uvnitř jičínské svatyně. Asistence: Lucie Svobodová.
     
    42:39
    Jičín právě vstřelil branku!
    Obrat během jedné minuty kompletuje NIKOLA DOMONKOSOVÁ. Střílející florbalistce ponechala bránící řada Židenic dostatečný čas a prostor k zamíření a uklizení míčku za čáru. Bez asistence.
     
    41:40
    Jičín právě vstřelil branku!
    Netrvalo to vůbec dlouho a na tabuli svítí nerozhodné skóre. ANDREA SATÝNKOVÁ nevyslala žádnou dělovou ránu, jenže míček nabral nečekaný směr a Příleská se po odrazu od její ruky snažila zabránit vyrovnání marně. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    30:48
    Židenice právě vstřelily branku!
    Situace před Samkovou vyvrcholila vedoucím gólem Brna. Od pravého mantinelu zkoušela štěstí Martina Babáčková, míček však ještě propadl k JESSICE ZLÁMALOVÉ, která se z bezprostřední blízkosti nemýlila. Asistence: Martina Babáčková.
     
    22:09
    Židenice právě vstřelily branku!
    Signál po domácí rozehrávce končí vyrovnávací trefou. Situaci v předbrankovém prostoru zkontrolovala Babáčková, přihrávku zpracovala ANDREA DERNEROVÁ a z otočky prostřelila brankářku pod nohou. Asistence: Martina Babáčková.
     
    01:37
    Jičín právě vstřelil branku!
    Velká mezera v defenzivě Židenic se neobešla bez trestu. Přechod Jičínských nedokázala žádná z domácích bránících hráček zpomalit, zasahovat tak musela Příleská, která ovšem dorážku ŠÁRKY CHLUMSKÉ do odkryté svatyně nemohla vytěsnit. Asistence: Klára Kalinová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 23. Dernerová (Babáčková), 31. Zlámalová (Babáčková), 43. Veletová (Svobodová), 44. Indrová (Obrovská), 51. Dernerová, 53. Pravcová (Valehrachová) – 2. Chlumská (Kalinová), 42. Satýnková (Žůrková), 43. Domonkosová, 59. Kloutvorová (Florianová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská – Svobodová, Halasová, Babáčková, Veletová, Dundelová, Zajacová, Pravcová, Indrová, Drápalová, Valehrachová, Zlámalová, Dernerová, Pospíšilová, Obrovská, Némethová
    Finance Novák FBK Jičín: Samková (Kociánová) – Kůželová, Růžičková, Kloutvorová, Chlumská, Žůrková, Pitthardová, Florianová, Ulbrichová, Exnarová, Satýnková, Domonkosová, Kalinová, Müllerová, Kořínková

    Rozhodčí: Jan Saňka, Jan Trávníček

    Diváci: 88
    bahis siteleri