Kladno – Slavia 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 5:1 (kon.)
Šumperk – Třebíč 2:1 (2:1 po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 0:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Most
Sobota 28.11.2015, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem, kapacita: 6 500 míst • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácím vyšlo přečíslení 2 na 1 a přidávají pátý gól! Melka potáhl kotouč po pravém mantinelu a pak žabičkou přehodil obránce, puk získal JAN POHL, který nekompromisně zavěsil. Asistence: Antonín Melka.
     
    46:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tahle přesilovka se domácím povedla. Po pěkné kombinaci se prosadil LADISLAV GENGEL. Asistence: Tomáš Andres, Jan Křivohlávek.
     
    37:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Gengel vjel při přesilovce sám mezi dva beky a prosadil se do nájezdu. Petráska sice nepřekonal, ale puk dorazil JAN KŘIVOHLÁVEK. Asistence: Ladislav Gengel.
     
    30:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A domácí udeřili, když po rychlé akci vjeli do otevřené mostecké obrany! Přečíslení 2 na 1 zakončil přesně JIŘÍ KUCHLER. Asistence: Antonín Melka, Jan Dalecký.
     
    09:32
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté z Mostu vyrovnávají! Most ještě zůstal v útočném pásmu a před brankou se dobře zorientoval ZDENĚK TAUŠ, který zblízka bekhendem překonal Soukupa. Asistence: Lukáš Rindoš, Tomáš Doležal.
     
    05:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostal do vedení, skóre severočeského derby otevřel JAN LÁTAL, který z pravého mezikruží pálil na lapačku Petráska a nakonec puk skončil v brance, tohle ale mostecký brankář mohl chytit. Asistence: Jiří Kuchler, Antonín Melka.
    Marken.cz

    Martin Pešout

    Branky a nahrávky: 6. Látal (Kuchler, Melka), 31. Kuchler (Melka, Dalecký), 38. Křivohlávek (Gengel), 47. Gengel (Andres, Křivohlávek), 57. Pohl (Melka) – 10. Tauš (Rindoš, Doležal)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Pohl, M. Vágner (C), Vl. Brož, Holomek, J. Látal, Smetana, Skočovský – Tenkrát, Roubík, J. Kloz – Gengel, Andres, Křivohlávek – Dalecký, Melka, Kuchler – Kopta. Trenér: Mach.
    HC Most: Petrásek (Mouček) – Sklenička, Chaloupka, Hora, Cvrk, Havelka, Strejček, Bittner – T. Doležal, Tauš, Rindoš, J. Doležal, Slavíček, Kubinčák (C), Přeučil, M. Hanzl, M. Baránek, Nedrda, J. Procházka. Trenér: Beránek

    Rozhodčí: Würtherle – Šmika, Štětina

    Diváci: 1 111
    bahis siteleri