Chomutov – Liberec 5:3 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 5:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:2, 3:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 03.12.2015, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí do zápasu. TOMÁŠ HAVRÁNEK po přihrávce Dvořáka vjel v situaci dva na jednoho do pásma, z pravé strany vystřelil a trefil se přesně do rohu branky k bližší tyči. Asistence: Filip Dvořák.
     
    34:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se jihlavská střídačka hodně zlobila, protože Najman byl osekáván jak dřevo při kácení. Sudí Talpa nechal pokračovat ve hře, domácí desítka našla před brankou PAVLA KOUSALA a ten usměrnil puk v letu za záda Gerži. Asistence: Ondřej Najman.
     
    28:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté opět propadli při útoku. V situaci tři na dva si po pravé straně sjel před branku DANIEL DVOŘÁK. Nepřihrával svým spoluhráčům Balaštíkovi či Dufkovi, vypálil z pravého kruhu a parádní ránou na vzdálenější tyč nechal vzpomenout na doby, kdy se z těchto pozic při zápase jihlavské juniorky pravidelně prosazoval David Březina. Asistence: Vojtěch Balaštík, Aleš Dufek.
     
    23:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle ale byla pohledná akce a hosté na sebe jen nevěřícně dívají, jak je domácí vyšachovali a proč jim dali tolik prostoru. Najman našel zpoza branky na pravém kruhou Kousala, který posunul puk na modrou pro střílejícího Kadlece. Od nohou hostí se kotouč dostal mezi kruhy pro Balaštíka, který jej přiťukl před braku PAVLU KOUSALOVI a ten se trefuje jako jeho dvojče z útoku Ondřej Najman – přesně pod víko. Asistence: Vojtěch Balaštík, Martin Kadlec.
     
    10:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hodně laciný gól, který dostala Dukla. Tůmovu střelu po ledě z levého kruhu nezkrotil Kořenář v lapačce. K vypadnuvšímu kotouči se dostal KRISTIÁN LUNTER a hosté se dostávají do vedení. Asistence: Jakub Tůma, Robert Havlát.
     
    06:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Také Kometa odpovídá v přesilové hře. Před branku si na dobrou přihrávku Havránka z pravé strany sjel RICHARD GARČIC, jenž zblízka prostřelil Kořenáře. Asistence: Tomáš Havránek, Jakub Kubeš.
     
    01:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se bleskově ujímají vedení, a to po třinácti vteřinách přesilové hry. Od modré vystřelil Anděl. Jeho střelu ještě napoprvé zblízka nedorazil ONDŘEJ NAJMAN, ale podruhé již zarazil kotouč krásně pod víko. Dominik Gerža neměl šanci puk chytit. Asistence: Lukáš Anděl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Najman (Anděl), 24. Kousal (Balaštík, Kadlec), 29. D. Dvořák (Balaštík, Dufek), 35. Kousal (Najman) – 7. Garčic (Havránek, Kubeš), 11. Lunter (Tůma, Havlát), 43. Havránek (F. Dvořák)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Šťastný) – Váňa, Pospíchal, Kadlec, Půža, Vlček, Hohl – Balaštík, D. Dvořák, Dufek – Anděl, Najman, Kousal – Peschout, Ondráček, Bambula – Kolouch, Vala. Trenér: Patrik Augusta
    HC Kometa Brno: Gerža (35. – 40. Krček) – Zábranský, Kupčík, Kubeš, Mikyska, Švejda, Furch, Zukal – Kratochvíl, F. Dvořák, Pokorný – Havránek, Dupljaku, Nováček – Havlát, Tůma, Lunter – Grünwald, Garčic. Trenéři: Pavel Pazourek a Martin Pešout

    Rozhodčí: Talpa – Kreuzer, Polák

    Diváci: 115
    bahis siteleri