Winnipeg – Toronto 6:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:1 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Boston 3:2 (1:0 po s.n.)
Anaheim – Tampa 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 03.12.2015, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jonathan MARCHESSAULT - 1:2
     
    36:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovka ale nakonec využita je! Jonathan Drouin nahrávkou zpoza branky našel JONATHANA MARCHESSAULTA, který poslal puk mezi betony Gibsona. Asistence: Jonathan Drouin.
    Corey PERRY - 1:1
     
    24:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Zpoza branky dostal puk do brankoviště Getzlaf a z úhlu jej do branky dopravil COREY PERRY. Hostující trenéři ještě uvažovali o využití Trenérské výzvy, protože situaci předcházel sporný ofsajd, nakonec se pro ni ale nerozhodli. Asistence: Ryan Getzlaf a Rickard Rakell.
    Jonathan DROUIN - 0:1
     
    22:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    A tak to je kruté pro Kačery, kteří do druhé třetiny vlétli určitě s větším nasazením než Tampa. Pokus Namestikova se dostal zpět před branku, kde kotouč za pomocí tyčky dostal do sítě JONATHAN DROUIN. Asistence: Vladimír Namestikov a Nikita Kučerov.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 25. Perry (Getzlaf, Rakell) – 23. Drouin (Namestikov, Kučerov), 37. Marchessault (Drouin)


    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Stoner, Vatanen – Perry, Getzlaf, Rakell – Silverberg, Kesler, Ritchle – Cogliano, Horcoff, Hagelin – Stewart, Thompson, Santorelli
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasiljevski) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Šustr, Coburn – Stamkos, Filppula, Killorn – Kučerov, Namestikov, Drouin – Callahan, Boyle, Brown – Nesterov, Condra, Vermin
    bahis siteleri