Jaroslavl – Ufa 1:3 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 4:2 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 2:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
CSKA Moskva
Pondělí 07.12.2015, 17:30 • Vityaz Ice Palace (kapacita: 5500), Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek dne a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (19:55:29)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Horák (CEC) 1+0, čas na ledě 12:30
     
    Je konec, CSKA Moskva potvrzuje svou letošní fantastickou formu a poráží Viťaz poměrem 2:1! Sledovali jsme zajímavý zápas, nejvyrovnanější byla zcela jistě první třetina, ve které nejprve při vlastním oslabení dostal domácí do vedení Roman Horák, v poslední minutě však Moskvany zpět do hry vrátil Gennadij Stoljarov. Od druhého dějství už se hrálo pouze na jednu branku, CSKA tlačilo svého soupeře a jen díky výbornému výkonu gólmana Säteriho byl Podolsk ještě jakžtakž ve hře. Rozhodující branku vsítil v devětadvacáté minutě Dmitrij Kugryšev a v závěrečné dvacetiminutovce si už hosté vedení zkušeně pohlídali!
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Afinogenov za brankou vybojoval kotouč, posunul jej na modrou čáru, odkud tvrdě vypálil Olli Palola. Letící touš byl pravděpodobně ještě tečován, mezi tři tyče ale nezamířil.
     
    59:32
    Sám na sebe to vzal Mario Kempe, jeho pohledný slalom ale gólem nekončí. Domácí si následně vybírají oddechový čas!
     
    59:12
    Až nyní se hráči Podolsku dostali ke střele, od modré jen tak nazdařbůh vypálil Golovkov, jehož pokus zadělal Galimovi překvapivě na nemalé potíže, které rázným odpalem puku ukončil pozorný Nikita Zajcev.
     
    58:39
    Säteri zamířil na střídačku, domácí to zkusí v šesti!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí dvacetiminutovky!
     
    57:07
    Výborně si nyní vedou Kugryšev a Muršak, kteří vystihli rozehrávku domácích a nyní za Säteriho brankou pro svůj tým získávají velice cenné vteřinky k dobru.
     
    56:41
    Domácím se sakramentsky rychle krátí čas. Dlouhá přihrávka od Makejeva směřovala do země nikoho – pískáno zakázané uvolnění.
     
    56:06
    Korotkov u mantinelu doslova zbořil Rogovoje, ten se mocně dožaduje vyloučení, avšak hlavní sudí mají jasno.
     
    55:19
    Další individuální průnik, tentokráte ale zakončen střelou. Po pravém křídle se utrhl Afinogenov, jeho pokus na přední tyč byl ale pro Galimova jen takovým bonbónkem.
     
    54:53
    Finský zadák domácího celku to vzal na sebe, v útočném pásmu však proti přesile o puk přišel. Chce to nějaký lepší nápad, s těmito stereotypními akcemi si obrana CSKA zatím hravě ví rady.
     
    54:19
    Podolsk už několik sekund kombinuje ve vlastní obranné třetiny, jejich další ofenzivní snažení započne u obránce Eronena.
     
    53:42
    Domácím se krátí čas. Podaří se Viťazu ještě s nepříznivým vývojem zápasu ještě něco udělat?
     
    52:50
    Další tutovka v podání hostí, opět u toho byla čtvrtá formace CSKA, která je dnes velice aktivní! Kuzmenko dalším z arzenálu skvostných pasů poslal puk směrem k Junkovovi, který si však střelou do protipohybu na brankáře Säteriho nepřišel!
     
    52:06
    Kvrartalnov už neměl rychlost, proto přes vracejícího se Golovkova neměl šanci přejít. U puku Maxim Afinogenov, kterému už vypršel desetiminutový trest.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Horák – 20. Stoljarov (Denisov), 29. Kugryšev (Zajcev)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Voronkov, Eronen, Ježov, Golovkov, Lukin, Davydov, Viksna, Kudinov – Makejev, Afinogenov, Kempe – Palola, Horák, Cyganov – Koroljov, Kokšarov, Soloduchin "C" – Rogovoj, Vyglazov, Musatov – Abdullin
    CSKA Moskva: Galimov (Fasth) – Zajcev, Naumenkov, Denisov "C", Ožiganov, Sergejev, Blažijevskij, Pivcakin – Andronov, Platt, Stoljarov – Kugryšev, Muršak, Pihlström – Ljubimov, Korotkov, Kvartalnov – Kuzmenko, Mamin, Světlakov – Junkov

    Rozhodčí: Antti Boman, Roman Gofman – Alexander Otmachov, Stanislav Raming

    Diváci: 4950
    bahis siteleri