New Jersey – Detroit 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Los Angeles 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 2:0 (kon.)
Dallas – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:1 (po pr.) | Edmonton – NY Rangers 7:5 (kon.)
Anaheim – Carolina 1:5 (kon.) | Boston – Florida 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Florida Panthers
Sobota 12.12.2015, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Brad MARCHAND - 3:1
     
    58:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ovšem Panterům tento tah vůbec nevyšel! Jágr v útočném pásmu zbytečně přišel o kotouč a přesně v ten moment, kdy Luongo naskočil na střídačku hostí, prázdnou branku trefil BRAD MARCHAND, který nejspíše definitivně rozhodl o dnešní výhře Bostonu! Asistence: Patrice Bergeron.
    53:56 Reilly SMITH - 2:1
     
    53:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Florida se vrací zpět do hry! Na modré se puku ujal Ekblad, který přihrávkou téměř přes celou šíři kluziště našel REILLYHO SMITHE, po jehož ráně puk nakonec propadl mezi Raskovými betony a došoural se až do branky! Asistence: Aaron Ekblad, Brandon Pirri.
    Ryan SPOONER - 2:0
     
    28:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston opět potvrzuje, proč má nejlepší přesilovky v celé lize, a odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek! Krejčí nahrál Bergeronovi, který z první puk poslal na RYANA SPOONERA a ten přesnou ranou trefil mezírku mezi betony brankáře Luonga. Pro domácího útočníka je to druhá přesná trefa v tomto utkání! Asistence: Patrice Bergeron, David Krejčí.
    11:35 Ryan SPOONER - 1:0
     
    11:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí tým se zcela zaslouženě ujímá vedení! Bolland zbytečně zazmatkoval a nedokázal kotouč vyhodit, na modré jej zastavil Krug, jehož nahození za Luongova záda šikovnou tečí usměrnil RYAN SPOONER! Nutno poznamenat, že útočník Bruins puk zasáhl někde na úrovni horní tyčky – hlavní sudí však po konzultaci s kolegou u videa gól uznal! Asistence: Torey Krug.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 12. Spooner (Krug), 28. Spooner (Bergeron, Krejčí), 59. Marchand (Bergeron) – 54. Smith (Ekblad, Pirri)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára "C", McQuaid, Seidenberg, C. Miller, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron, Connolly – Beleskey, Krejčí, Eriksson – Vatrano, Spooner, Hayes – Rinaldo, Talbot, Ferraro
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Mitchell "C", Olsen, Ekblad, Gudbranson, Kulikov – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Trocheck, Smith – Jokinen, MacKenzie, Shaw – Thornton, Bolland, Brickley

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Ghislain Hebert – Brandon Gawryletz, David Brisebois

    Diváci: 17 565 (vyprodáno)
    bahis siteleri