Buffalo – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | Tampa – Washington 1:2 (kon.)
Columbus – NY Islanders 2:3 (po pr.) | St. Louis – Dallas 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (kon.)
Arizona – Carolina 4:5 (po pr.) | Calgary – NY Rangers 5:4 (po pr.) | San Jose – Minnesota 0:2 (kon.)
NY Islanders – New Jersey 4:0 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
5:4 (0:1, 2:0, 2:3 - 1:0)
New York Rangers
Neděle 13.12.2015, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    T.J. BRODIE - 5:4
     
    62:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ BRODIE skóruje a v prodloužení rozhoduje o výhře Calgary Flames 5:4!! TJ Brodie dostal přihrávku do jízdy od Krise Russella a z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Kris Russell, Joe Gaudreau.
    Mats ZUCCARELLO - 4:4
     
    58:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO střílí gól a vyrovnává na 4:4!! To je zápas. Mats Zuccarello vypálil z levého křídla a krásnou střelou zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Jonas Hiller měl zacloněný výhled a vůbec nic neviděl. Asistence: Dan Boyle, Derick Brassard.
    Dan BOYLE - 4:3
     
    55:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    DAN BOYLE střílí parádní gól a Calgary už vede pouze o gól!! Dan Boyle si zpoza brány vybruslil po zadovce Chrise Kreidera před brankoviště a po krásném oblouku puk poslal bekhendem přesně k levé tyči. Asistence: Chris Kreider, T.J. Miller.
    Tanner GLASS - 4:2
     
    45:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    TANNER GLASS rychle snižuje na rozdíl dvou branek!! Tanner Glass předvedl u levé tyče velký důraz a nadvakrát puk dokázal protlačit za záda Jonase Hillera. Asistence: Dominic Moore.
    Joe COLBORNE - 4:1
     
    44:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOE COLBORNE střílí gól a zvyšuje už na 4:1 pro Calgary Flames!! Matt Stajan si na pravém křídle vybruslil do rohu útočného pásma a zpětnou přihrávkou poté našel před bránou Joea Colborna, který sice napoprvé u levé tyče neskóroval, vzápětí se ale dostal k dorážce a mezi lapačkou a levým betonem Anttiho Raanty puk poslal do brány. Asistence: Matt Stajan, Kris Russell.
    Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    42:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU střílí další krásný gól a posílá Calgary svým druhým gólem v zápase do dvoubrankového vedení!! Johhny Gaudreau dostal krásnou přihrávku do jízdy a poté samostatný únik zakončil parádním blafákem do bekhendu, po kterém puk zasunul mezi betony Anttiho Raanti do brány. Asistence: David Jones, Sean Monahan.
    Mason RAYMOND - 2:1
     
    37:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MASON RAYMOND zakončil parádní protiútok a Calgary Flames během 17 sekund otáčí vývoj dnešního zápasu!! Michael Frolík se dostal na pravém křídle ve středním pásmu k puku, zavezl ho do útočné třetiny a poté na vzdálenější levé tyči našel ze druhé vlny najíždějícího Masona Raymonda, který nádhernou střelou bez přípravy o tyč poslal puk do brány. Asistence: Michael Frolík.
    Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    37:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU krásnou střelou vyrovnává na 1:1!! Johnny Gaudreau z prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl k parádní střele zápěstím, kterou vymetl přesně pravý horní roh brány. Antti Raanta jen bezmocně kroutil hlavou. Asistence: Bez asistence.
    T. J. MILLER - 0:1
     
    10:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    T.J. MILLER posílá Rangers do vedení po krásné kombinaci!! Kevin Hayes našel nádhernou přihrávkou z obranného pásma na modré čáře Viktora Stalberga, který zavezl puk do útočného pásma a z pravého křídla přihrál před bránu bekhendem najíždějícímu T.J Millerovi, který puk z hranice brankoviště z první usměrnil mezi betony Jonase Hillera. Asistence: Viktor Stalberg, Kevin Hayes.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 38. Gaudreau, 38. Raymond (Frolík), 43. Gaudreau (Jones, Monahan), 45. Colborne (Stajan, Russell), 63. Brodie (Russell, Gaudreau) – 11. Miller (Stalberg, Hayes), 46. Glass (Moore), 56. Boyle (Kreider, Miller), 59. Zuccarello (Boyle, Brassard)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Šmíd, Wideman (A) – Russell (A), Hamilton – Giordano (C), Brodie – Ferland, Stajan, Colborne – Raymond, Backlund, Frolík – Bennett, Granlund, Hudler – Gaudreau, Monahan, Jones.
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Yandle, McIlrath – Staal (A), Boyle – McDonagh (C), Girardi (A) – Glass, Stalberg, Etem – Miller, Moore, Fast – Kreider, Lindberg, Nash – Hayes, Brassard, Zuccarello.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Dan O'Rourke – Scott Driscoll, Jay Sharrers
    bahis siteleri