AS Řím – Spezia 0:0 (2:4 po pen.) | Fiorentina – Carpi FC 0:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 3:0 (kon.)
Juventus – Turín 4:0 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:0 (2:0)
Hellas Verona
Středa 16.12.2015, 19:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italský pohár
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! SSC Neapol šla od úvodu utkání s Hellasem Verona za vítězstvím, a nakonec svého soupeře porazila 3:0!

    První poločas dnešního osmifinálového utkání nabídl velmi pěkný fotbal! Domácí do utkání vlétli, a hned ve čtvrté minutě se prosadil po krásné přihrávce Higuaína Omar El Kaddouri! Neapol v aktivním výkonu pokračovala, a o další zásah se postaral Dries Mertens, který po krásné akci propálil Coppolu! Hostující Verona se k pořádné šanci dostala až v závěru poločasu, kdy Hallfredsson trefil břevno!

    Neapol byla velmi aktivní, a i ve druhém poločase měla velké šance! V 75. minutě mohl navýšit vedení SSC z pokutového kopu Marek Hamšík. Jeho střela však mířila pouze do tyče! O pár desítek sekund později se však prosadil José Callejón, který upravil na konečných 3:0!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (20:59:07)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídající Nathan Chalobah si všiml, že Coppola stojí pouze na hranici pokutového území, a tak to zkoušel z opravdu velké vzdálenosti. Myšlenka dobrá, nicméně provedení již bylo horší ...
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ještě dvě minutky nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Exekuce třetího rohového kopu Hellasu se ujal Cláudio Winck, jehož centr se snesl do levé části vápna. Obrana Neapole se však dokázala ubránit!
     
    89
    Švédský stoper Helander posílal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kde míč zpracoval Cláudio Winck. Jeho následný postup však zastavil stoper Koulibaly, který poslal míč do zámezí!
     
    87
    Domácí Neapol je i v samotném závěru velmi aktivní na útočné polovině. Marek Hamšík vymýšlel průnikovou přihrávku na Mertense, který by šel sám na branku. Belgický křídelník však na míč těsně nedosáhl!
    Radost domácích hráčů po úvodní brance dnešního utkání

     
    86
    Hostující Hellas vyrazil do protiútoku, který po pravé straně táhl obránce Eros Pisano. Jeho postup zastavil Stirnič, nicméně akce Hellasu pokračuje!
     
    85
    Tentokrát se hosté již dokázali dostat k míči, o ten však vzápětí přišli! Omar El Kaddouri následnou přihrávkou našel ve vápně Callejóna, který skončil po souboji s Helanderem na zemi. Penalta se ani v tomto případě pískat nebude!
     
    84
    Neapol v pohodě kombinovala na vlastní polovině, následně však hosté začali velmi agresivně napadat, a domácím rozehrávku neulehčili. Hráči SSC však situaci zvládli výborně!
     
    83
    Další útočnou akci Neapole táhl po levé straně Dries Mertens, který skvěle načasoval přihrávku do vápna pro Marka Hamšíka. Slovenský záložník měl pálit z voleje, což neudělal, a následně mu míč odskočil!
    81. Dries Mertens druhou penaltu v zápase nevybojoval
     
    81
    Aktivní Dries Mertens dostal opět prostor na levé straně, a namířil si to přímo do vápna. Po souboji s Hallfredssonem skončil belgický reprezentant na trávníku, nicméně v tomto případě se penalta pískat nebude!
     
    80
    Verona se hnala do dalšého postupného útoku, nicméně přišla ztráta. Přihrávka Jankoviće byla hodně nepřesná, a Neapol bude mít čas na rozehrávku!
     
    79
    I Verona však umí zahrozit! Do vápna dostal povedený centr Boško Janković, který elegantní patičkou sklepl míč pro Wszoleka. Polský útočník se opřel do míče, nicméně jeho střelu dokázal Reina pokrýt!
     
    78
    Verona se probojovala k zajímavé standardní situaci. Exekuce se ujal Emil Hallfredsson, jehož rána nevypadala špatně, nicméně mířila mimo, a Pepe Reina mohl zůstat v klidu!
     
    77
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Vangel Moras, přichází Cláudio Winck.
    75. José CALLEJÓN - 3:0
     
    75
    Neapol právě vstřelila branku!
    No jo, ale domácí borce neproměněná penalta vůbec nemusí mrzet, neboť hned o několik desítek sekund později se prosazují potřetí! Na pravou stranu dostal centr El Kaddouri, který se zbavil protihráčů, a ve vápně našel zcela osamoceného JOSÉ CALLEJÓNA, který si dokázal poradit!
    75. Neproměněná penalta Marka Hamšíka
     
    75
    K rozehrávce pokutového kopu se postavil Marek Hamšík, který penaltu nekopl špatně, a brankář Ferdinando Coppola mířil na opačnou stranu. Rána slovenského reprezentanta však mířila pouze do tyče!
     
    74
    Parádní práci opět odvedl na levé straně Dries Mertens, který nejdříve poslal "na párek" Bianchettiho, a dál postupoval do vápna. Následně však malého Belgičana poslal k zemi Fares, a je z toho penalta!
     
    74
    Penalta pro Neapol!
     
    73
    Mirko Valfiflori se prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem ve středu hřiště, po kterém skončil na zemi Mohamed Fares. Mladý francouzský ofenzivní záložník je již po ošetření, a bude pokračovat ve hře!
     
    72
    Maurizio Sarri provádí své poslední střídání v tomto zápase! Skvělý výkon dnes podal Gonzalo Higuaín, který připravil první branku pro El Kaddouriho, a objevil se i v dalších šancích. Na jeho místo přichází José Callejón!
     
    70
    To je pro domácí velká škoda! Marek Hamšík vymyslel parádní centr do vápna, na který si naběhl Dries Mertens! Belgický reprezentant si však míč špatně zpracoval, a ten skončil v zámezí!
     
    69
    Mohamed Fares zapracoval ve středu hřiště, obehrál Marka Hamšíka, a pokoušel se roztáhnout hru na levou stranu, kam si nabíhal Eros Pisano. Jeho následnou přihrávku však sebral Maggio!
     
    68
    Tentokrát však hráči Hellasu velmi dobře napadali rozehrávku svého soupeře, a dostali se do protiútoku. Středem hřiště postupoval Janković, jehož následnou přihrávku sebral Stirnić, a je po akci!
     
    67
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Allan, přichází Nathan Chalobah.
     
    66
    Dries Mertens zapracoval ve středu hřiště, a dostal míč na levou stranu, kam si nabíhal Marek Hamšík. Na slovenského reprezentanta však byla přihrávka příliš dlouhá, a míč skončil v zámezí!
     
    65
    Neapol je i nadále aktivní, a svého soupeře zatím ve druhém poločase nepouští do hry! Momentálně má SSC míč na vlastní polovině, a kombinuje!
    62. Nebezpečná hlavička Higuaína
     
    62
    Tlak Neapole pokračoval, a domácí celek vybojoval další rohový kop! Tentokrát Dries Mertens našel centrem na přední tyči Higuaína, jehož hlavička mířila těsně mimo!
     
    61
    Obrovská šance Neapole! Domácí SSC vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Dries Mertens. Jeho velmi povedený centr našel ve vápně zcela volného Gonzala Higuaína, který se z voleje opřel do míče. Jeho ránu však dokázal vyrazit Coppola!
     
    61
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Luca Checchin, přichází Zaccagni.
     
    60
    Další útočnou akci táhl středem hřiště Dries Mertens, který obešel dvojici protihráčů, a našel ve středu Higuína. Jeho následnou střelu však zablokoval stoper Moras!
     
    59
    Rychlý Dries Mertens se dokázal na levé straně zbavit Bianchettiho, a postupoval do vápna. Na hranici pokutového území ho však zastavil Moras. O nedovolený zákrok se však nejednalo!
     
    59
    Žlutou kartu dostává Raffael (Hellas Verona FC).
     
    58
    Hostující Vangelis Moras si na polovině neodpustil dohrání souboje s Ivanem Stirnićem, který zůstal ležet na zemi. Chorvatský obránce by však měl být v pořádku ...
     
    57
    Neapol šla velmi rychle do protiútoku, a na pravou stranu dostal krásný centr Christian Maggio, tomu nabíhal ve vápně zcela volný Higuaín. Maggia však dostihl Bianchetti, který to udělal tak šikovně, že se bude odkopávat od branky Coppola!
     
    56
    Hostující stoper Vangel Moras se pokoušel dlouhým nákopem najít za obranou Wszoleka. Polského útočníka si však dokázal pokrýt stoper Koulibaly, který pokračuje ve výborném výkonu!
    54. Nepovedený přímý kop Higuaína
     
    54
    Ale, ale, ale! Exekuce přímého kopu se ujal Dries Mertens, který přiťukl míč pro Gonzala Higuaína, tomu se však střela vůbec nepovedla, a míč skončil vysoko nad brankou Verony!
     
    53
    Velká chyb zkušeného brankáře Ferdinanda Coppola! Stoper Moras poslal zpětnou přihrávku do vápna, na kterou si dělal zálusk. Coppola následně míč vyboxoval, čímž porušil pravidla, a je z toho zajímavá standardní situace pro Neapol!
     
    53
    Neapol se však následně velmi rychle dostala k míči, a její protiútoku táhl po levé straně Higuaín. Nejlepší střelec SSC následně dostal míč do vápna na Mertense, který se však do zakončení nedostal!
     
    52
    Ivan Strinić se dostal pod tlak při rozehrávce, a vše musel řešit razantním odkopem do zámezí. Verona tak bude mít možnost útoku na útočné polovině!
     
    51
    Omar El Kaddouri uvolnil na pravé straně Christiana Maggia, který svým centrem našel ve vápně Higuaína. Argentinský forvard se dostal k hlavičce, avšak nemířil přesně!
     
    49
    Své první střídání přichystal také Maurizio Sarri. Španělský středopolař David López si zjevně přivodil lehčí zranění, a tak ho italský kouč posílá ze hřiště. Na jeho místo přichází Slovák Marek Hamšík!
     
    48
    Emil Hallfredsson posílal zajímavou průnikovou příhrávku, na kterou si naběhl střídající Greco. O toho se však postaral stoper Koulibaly, který se dokázal prodrat k míči!
     
    47
    Verona vstoupila do druhého poločasu aktivněji, a kombinuje na útočné polovině. Zatím se však hráči Hellasu do zakončení nedostali ...
     
    46
    Hostující trenér Delneri provádí hned na začátku druhého poločasu první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Luca Siligardi, na jehož místo přichází Greco!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního osmifinálového utkání nabídl velmi pěkný fotbal! Domácí do utkání vlétli, a hned ve čtvrté minutě se prosadil po krásné přihrávce Higuaína Omar El Kaddouri! Neapol v aktivním výkonu pokračovala, a o další zásah se postaral Dries Mertens, který po krásné akci propálil Coppolu! Hostující Verona se k pořádné šanci dostala až v závěru poločasu, kdy Hallfredsson trefil břevno!

    Druhý poločas začne přibližně v 20:05!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Verona opět velmi aktivně napadala na útočné polovině, a k míči se dostal Checchin. Mladý italský záložník si však pomohl předtím nedovoleným zákrokem v souboji s Lópezem!
     
    43
    Neapol se velmi rychle oklepala, a zamířila na útočnou polovinu. O útočný nákop na Higuaína se pokoušel David López, jeho centr však skončil pouze u Morase!
    42. Hallfredsson trefil břevno
     
    42
    Verona teď byla velmi blízko snížení! Pawel Wszolek dokázal na hranici vápna udržet míč v souboji s Chirchesem, a našel ve středu Hallfredssona. Následná technická rána islandského záložníka však skončila na břevně! Dorážka Mohameda Farese zase mířila mimo!
     
    41
    Rohového kopu hostujícího celku se ujal Boško Janković, jehož následný centr však obraně Neapole nenadělal žádné problémy. Koulibaly míč odhlavičkoval do bezpečí!
     
    40
    Zajímavý útočný nákop poslal na levou stranu obránce Eros Pisano. Na jeho centr si naběhl Wszolek, který se pokoušel prodrat do vápna přes Maggia, ten předvedl krásný obranný zákrok, a je z toho roh pro Veronu!
     
    39
    Domácí kombinovali na vlastní polovině, a s míčem operoval na pravé straně Maggio. Zkušený italský bek se pokoušel přenést hru na levou stranu, nicméně centr se mu nepovedl, a míč skončil v zámezí!
     
    38
    Neapolský celek si vybojoval další zajímavou standardní situaci, které se ujal Dries Mertens. Jeho centr mířil do pravé části vápna, kam si nabíhal Ivan Strinić. Chorvatský obránce však nakonec na míč nedosáhl!
     
    37
    I hráči Verony však velmi dobře napadali, a dokázali se dostat k míči na útočné polovině. Kombinace Wszoleka s Faresem však k ničemu kloudnému nevedla!
     
    36
    Verona si při svém útoku nepočínala příliš dobře, a dobře napadající El Kaddouri dokázal míč vybojovat. Marocký záložník následně raději poslal míč ke stoperům, a Neapol začíná z vlastní poloviny!
     
    34
    Domácí Neapol měla k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal El Kaddouri. Jeho nadýchaný centr však obranu Verony nepřekvapil, a Moras míč odhlavičkoval!
     
    32
    Velká šance domácího celku! Z levé strany se dostal k centru Dries Mertens, jehož centr našel před brankou Koulibalyho, jehož zakončení však mířilo nad branku!
     
    31
    Domácí Neapol se opět dostala do zajímavého postupného útoku, a ve středu hřiště operoval s míčem Higuaín. Jeho následný centr na pravou stranu však povedený nebyl, a míče se zmocnil Moras!
     
    30
    Dries Mertens odvedl opět skvělou práci na levém křídle, kde dokázal odcentrovat přes Bianchettiho. Jeho vysoký centr měl najít na pravé straně El Kaddouriho, toho však předskočil Pisano!
     
    29
    Neapol se velmi rychle dostala k míči, a do protiútoku vyrazil Christian Maggio. Zkušený italský bek si obhodil Morase, a postupoval vpřed. Posléze si však míč příliš předkopl, a ten odpálil stoper Helander!
     
    28
    Gonzalo Higuaín se již zapojil zpět do hry! Mezitím však Verona vybojovala rohový kop, kterého se ujal Checchin. Jeho nadýchaný centr však dokázala obrana Hellasu odvrátit!
     
    26
    Teď dostal Gonzalo Higuaín naloženo ve středu hřiště od Boška Jankoviće, a klíčový domácí hráč zůstal ležet na trávníku! Momentálně je v péči lékařů ...
     
    25
    Gonzalo Higuaín si narazil ve středu hřiště s Mertensem, a upaloval sám na Coppolu. Argentinský forvard se pokoušel o lob, ten se mu však nepovedl, a pro zkušeného italského brankáře to byl lehký zákrok!
     
    24
    Allan zakombinoval na pravé straně s Christianem Maggiem, a vypadalo to, že se druhý jmenovaný může dostat do zajímavé pozice. Italský bek však raději poslal míč pod sebe, kam si naběhl López!
     
    23
    Dreis Mertens opět motal hlavu hostujícím obráncům na levé straně. Tentokrát však maličký Belgičan nebyl tak úspěšný jako ve čtrnácté minutě ...
    Dnešní pohárové utkání bohužel příliš "netáhne"

     
    21
    Po pravé straně se pokoušel dostat k centru Boško Janković, o toho se však postaral stoper Koulibalyho, který skvěle načasovaným skluzem dostal míč do zámezí. Senegalský stoper to udělal tak chytře, že se bude odkopávat od branky Reiny!
     
    20
    Verona rozehrávala velmi divoce, a zpětná přihrávka Jankovice našla pouze Higuaína. Argentinský útočník byl však bez rychlosti, a s dvojicí protihráčů si nedokázal poradit!
     
    19
    Exekuce rohového kopu se ujal Allan, jehož nadýchaný centr hledal ve vápně Koulibalyho. Senegalský stoper si však v souboji s Morasem pomohl nedovoleným způsobem, a hra je přerušena!
     
    18
    Neapol opět velmi aktivně kombinovala na útočné polovině. Tentokrát však neměla potřebné štěstí ve finální fázi. Průnik Maggio nakonec skončil po zákroku Helandera, ale Neapol bude zahrávat rohový kop!
     
    17
    Velmi dobrou práci ve středu hřiště odvedl Emil Hallfredsson, který našel povedeným centrem na pravé straně Bianchettiho. Italský bek si však nedokázal poradit se Strničem, který se zmocnil míče.
     
    16
    Na pravou stranu dostal krásný centr Christian Maggio, ten si však na průnik do vápna netroufl, a tak poslal centr do středu pro Davida Lópeze. Španělský záložník však na míč nedosáhl ...
     
    15
    Verona se však i tak dokázala dostat do blízkosti vápna, a krásnou průnikovou přihrávkou se prezentoval Jankovic, který našel ve vápně Wszoleka. Střela polského forvarda však mířila pouze do boční sítě!
     
    14
    Verona se poprvé v dnešním zápase dostala k postupné kombinaci na vlastní polovině. Hráči domácího celku však velmi aktivně napadají, čímž borcům z Verony práci rozhodně neulehčují!
    12. Dries MERTENS - 2:0
     
    12
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak Neapol zatím potvrzuje papírové předpoklady, a vede již dvoubrankovým rozdílem! Nádhernou akci předvedl DRIES MERTENS, který si to namířil přesně mezi dva protihráče, udělal si prostor pro střelu, a propálil brankáře Coppolu!
     
    11
    Chorvatský obránce Strnič našel krásnou přihrávkou ve středu hřiště volného Mertense, který okamžitě exportoval míč na levou stranu, kde se nacházel Lopez. Jeho následný centr však ve vápně Higuaína nenašel!
     
    10
    Svěřencům Maurizia Sarriho zatím začátek zápasu vychází na jedničku! Do dalšího útoku SSC se hnal Valdiflori, který roztáhl hru na pravou stranu, kam si naběhl Mertens. Malého Belgičana však pokryl obránce Pisano!
     
    8
    Neapol je i nadále velmi aktivní, a vybojovala další rohový kop. Tentokrát se exekuce ujal domácí David López, jehož následný centr však dokázala obrana Verony odvrátit!
     
    7
    A domácí celek se také dočkal druhé branky, jenže ta pro ofsajd platit nemůže! Lopez rozehrál rohový kop s Mertensem, který našel naběhnutého Allana. Jeho střílenou přihrávku tečoval do branky Higuaín, jenže ten se nacházel v ofsajdu!
     
    6
    Neapol je rázem velmi aktivní, a pokouší se vstřelit další branku. Výsledkem neapolské snahy je zisk rohového kopu!
    4. Omar El KADDOURI - 1:0
     
    4
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání domácího celku, který se dostává již po čtyřech minutách do vedení! Nádhernou přihrávku za obranu dostal Gonzalo Higuaín, který zatáhl míč do vápna, a skvěle načasovanou přihrávkou našel před brankou zcela volného OMARA EL KADDOURIHO, a ten už měl pozici jednoduchou ...
     
    4
    Domácí celek je zatím při rozehrávce hodně nervózní, a ve vlastním vápně se dostal pod tlak Koulibaly, který však nakonec vše stihl!
     
    3
    Christian Maggio se pokoušel proniknout vpřed po pravé straně, kde však musel svést těžký souboj s Pisanem, a skončil na zemi. Dle názoru hlavního rozhodčího se však o faul nejednalo!
     
    2
    Postupná kombinace Neapole před pokutovým územím Verony nevyšla, a hosté mohli jít do protiútoku. Ten táhl po levé straně Fares, kterému se však průnik nepodařil, a o míč přišel!
     
    1
    Dnešní utkání začalo s lehčím zpozdění, nicméně nyní už úvodnímu výkopu nic nebránilo! Výhodu úvodního útok měla Verona, které se však nepodařil útočný nákop, a u míče je domácí celek!
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Pohled do šatny domácího celku

     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Reina – Maggio, Chirches, Koulibaly, Strnič – Allan, Valdiflori, Lopez – El Kaddouri, Higuain, Mertens
    Náhradníci: Raffael, Hysaj, Henrique, José Callejón, Hamšík, Dezi, Gabriel, Insigne, Ghoulam, Chaloba, Luperto, Jorginho

    Hellas Verona FC: Coppola – Bianchetti, Moras, Helander, Pisano – Checchin, Hallfredsson – Jankovic, Siligardi, Fares, Wszolek
    Náhradníci: Rafael, Greco, Zaccagni, Sala, Tupta, Cláudio Winck, Guiglielmelli, Gollini.
     
    Příjemný středeční večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italský pohár dospěl již do své osmifinálové fáze. My se společně zaměříme na souboj SSC Neapole s Hellasem Verona. Úvodní výkop je naplánován pod Vesuvem v 19:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    SSC NEAPOL
    Neapol předvádí v letošním roce velmi dobré výkony! V Evropské lize si zajistila postup, a daří se jí i v domácí lize! Momentálně se neapolští nacházejí na třetí příčce ligové tabulky se ziskem 32 bodů, na první Inter však ztrácí již čtyři body!

    Neapol na konci listopadu zvládla domácí šlágr s Interem, kdy vyhrála 2:1. Hned v následujícím kole však přišlo zaváhání na hřišti Bologni, kde celek z jihu Itálie prohrál 2:3. Svěřenci trenéra Sarriho si spravili chuť v následujícím zápase s polskou Legií, kterou doma deklasovali 5:2! V posledním ligovém utkání se Neapol střetla ve šlágru s římským AS. Natěšení fanoušci však na branky čekali marně, a utkání skončilo bezbrankovou remízou, která nepotěšila ani jednu stranu ...
     
    HELLAS VERONA FC
    Verona se zatím v letošní sezóně trápí, a momentálně ji patří poslední příčka v ligové tabulce se ziskem pouhých sedmi bodů. Hellas navíc ztrácí na sedmnáctý Janov už devět bodů! Svěřenci trenéra Delneriho tak musejí hodně zabrat, pokud se chtějí udržet v nejvyšší soutěži!

    Bojovnost ukázala Verona v posledním ligovém kole, kdy se představila na hřišti milánského AC! Favorit šel do vedení až na začátku druhého poločasu zásluhou Baccy. Chvilku poté se však nechal vyloučit de Jong, a z následné penalty srovnal legendární Luca Toni. Verona tento výsledek již udržela, a odvezla si cenný bod ...!

    Jan Havlovic

    Branky: 4. El Kaddouri, 12. Mertens, 75. Callejón

    Karty:   53. Coppola (VRN), 59. Raffael (VRN)

    Neproměněná penalta: 75. Hamšík (NEA), mimo


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:14.
    SSC Neapol: Reina – Maggio, Chirches, Koulibaly, Strnič – Allan (67. Chalobah), Valdiflori, Lopez (49. Hamšík) – El Kaddouri, Higuain (71. Callejón), Mertens
    Náhradníci: Raffael, Hysaj, Henrique, José Callejón, Hamšík, Dezi, Gabriel, Insigne, Ghoulam, Chalobah, Luperto, Jorginho

    Hellas Verona: Coppola – Bianchetti, Moras (77. Cláudio Winck), Helander, Pisano – Checchin (61. Zaccagni), Hallfredsson – Jankovic, Siligardi (46. Greco), Fares, – Wszolek
    Náhradníci: Rafael, Greco, Zaccagni, Sala, Tupta, Cláudio Winck, Guiglielmelli, Gollini
    bahis siteleri