Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | New Jersey – Florida 1:5 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.)
Toronto – San Jose 4:5 (po pr.) | Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:3 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 5:7 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:7 (1:2, 3:3, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 18.12.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brandon DUBINSKY - 5:7
     
    59:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto o vítězi zápasu, hostující hráči posílají puk do prázdné branky a nejspíš tak uzavírají gólovou nadílku v dnešním střetnutí. Zásah do odkryté klece si zapsal do statistik BRANDON DUBINSKY. Asistence: Alexander Wennberg, Cam Atkinson.
     
    59:04
    Už se tak stalo a Arizona hraje v šesti bez gólmana.
     
    55:22
    Max Domi ve veliké šanci, když se protáhl mezi dvěma bránícími hráči soupeře a zakončoval sám před McElhinneyem. Právě s gólmanem Jackets se pak srazil a uvidíme, jestli bude stejný gólman v kleci hostů pokračovat i dále.
     
    52:03
    Michael Stone ve veliké šanci na brankovišti, kde se snažil zamést puk do branky, chyběly mu jen centimetry.
     
    50:05
    Dlouho ponechaná výhodu při signalizovaném vyloučení, až skoro po minutě se rozhodčí chystá vylučovat. Na dvě minuty pošle za katr hostujícího Fjodora Tjutina (CBJ), který dle jeho názoru držel protihráče. Přesilovka pro Coyotes.
    Tobias RIEDER - 5:6
     
    43:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Trvalo to jen přesně minutu a odpověď na mou předchozí otázku je tady. Domácí odpovídají, jak jinak, než vstřelenou brankou. Ještě nejsou odehrány ani čtyři minuty ze třetí třetiny a špatné statistiky brankářů budou ještě horší, teď domácí arénu dokázal rozradostnit svým druhým gólem zápasu TOBIAS RIEDER. Ten obdržel pěknou nahrávku od Grossmanna. Asistence: Nicklas Grossmann, Mikkel Boedker.
    David CLARKSON - 4:6
     
    42:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Sotva začala třetí třetina, pokračujeme v gólovém rytmu. První střelu na branku v poslední periodě ještě Colmbus neproměnil, ale s další akcí už si hosté poradili náramně. Krásnou kombinaci dopravil do branky DAVID CLARKSON, který posílá už šestí puk za záda jednoho z brankářů Arizona Coyotes. Jak budou reagovat domácí hráči? Asistence: Scott Hartnell, Boone Jenner.
    Nick FOLIGNO - 4:5
     
    37:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Na tuhle třetinu v Arizoně hodně dlouho nezapomenou. Necelé tři minuty před jejím koncem je tu další branka a skóre se opět přehouplo zpátky na stranu hostujících Blue Jackets. Divoká horská dráha, to je asi nejpřesnější definice toho, co se děje na ledové ploše v prostřední periodě. Uvidíme do druhé sirény ještě nějaký další zásah? Puk do klece Arizony propasíroval kousek nad ledem NICK FOLINGO. Asistence: Brandon Saad.
     
    33:58
    K nim se ještě přidává trest pro Daltona Prouta (CBJ), jenž dostává menší trest za hrubost. To je, panečku, událostí během několika málo okamžiků ve druhé třetině.
     
    33:58
    Tím ale veškerá podívaná nekončí. Po rvačce se totiž rozhodčí rozhodl udělovat vyšší trest než ty na dvě minuty. Na pět minut jdou sedět Jared Boll (CBJ) a John Scott (ARI).
    Jordan MARTINOOK - 4:4
     
    32:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je tohle vůbec možné? Sotva skončila komerční přestávka a doradoval se z gólu na 4:3 Columbus, už se znovu mohou těšit radostí domácí fanoušci. JORDAN MARTINOOK si nebral servítky a překonal soupeřova brankáře, tohle je zápas, který si diváci asi ani nepředstavovali. Pořádná hokejová divočina a už osm puků v sítích během poloviny zápasu. Asistence: Shane Doan.
    Cam ATKINSON - 3:4
     
    29:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle už začíná malinko připomínat exhibiční utkání. Během několika málo vteřin je na světě čtvrtá branka v některé ze sítí. A jestli se někdo stydí, tak jsou to nyní oba brankáři, ten domácí už se pomalu chystá na střídačku. Autorem vedoucí branky Columbusu je CAM ATKINSON, který doklepl puk do volného místa ve svatyni Coyotes. Blue Jackets tak mají své těsné vedení zase zpátky. Asistence: Curtis McElhinney.
    Alexander WENNBERG - 3:3
     
    29:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vítejte na střelnici v Arizoně! Dnes padá do klecí brankářů opravdu skoro vše, Arizona se z hubeného vedení o jeden zásah příliš dlouho neradovala. Puk zpoza branky dostal na svou hokejku ALEXANDER WENNBERG, který poslal touš za záda Lindbacka. To je ale divočina. Asistence: Brandon Saad.
    Tobias RIEDER - 3:2
     
    28:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě! Jen deset vteřin po vyrovnávacím gólu je tu dokonce vedení domácího mužstva, Arizona tak dokázala smazat počáteční nezdar a najednou má výsledkově navrch. Po novém vhazování ve středním pásmu se hosté nestačili pořádně koncentrovat, toho Coyotes hned využili. A TOBIAS RIEDER rychlou a možná i překvapivou střelou nekompromisně propálil soupeřova brankáře. Rychlý vývoj ve skóre. Asistence: Antoine Vermette, Oliver Ekman-Larsson.
    Viktor TICHONOV - 2:2
     
    28:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se nakonec Kojotům podařilo využít přesilovou hru, i když až v jejím úplném závěru a nutno podotknout, že i se slušnou dávkou štěstí. Důraz na brankovišti se domácím hodně vyplatil, VIKTOR TICHONOV pak zasáhl touš a poslal jej za brankovou čáru. Je z toho přesilovkový gól a radost domácích tribun. Asistence: Jordan Martinook, Michael Stone.
     
    26:21
    První přesilová hra utkání také pro Arizonu. Dvě minuty za držení hole inkasuje Scott Hartnell (CBJ).
     
    16:05
    Mikkel Boedker a jeho dobrá možnost na vyrovnání, když se na chvíli ocitl sám volný před brankou, avšak nedokázal přesně trefit prostor mezi betony brankáře McElhinneyho.
     
    11:59
    Budeme sledovat také první vyloučení dnešního utkání. Na dvě minuty si musí jít sednout domácí hokejista Klas Dahlbeck (ARI), jenž je potrestán za vražení na hrazení. Přesilová hra pro Columbus.
    Antoine VERMETTE - 1:2
     
    08:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Že by nás dnes čekalo střelecké představení plné branek na obou stranách? Je to dost možné, protože za sebou nemáme ještě ani polovinu úvodní periody dnešního klání a sledujeme třetí gólovou podívanou. Tentokrát už z hokejky jednoho z domácích mužů, konkrétně to byl ANTOINE VERMETTE, kdo se výborně zorientoval před brankou Columbusu, nezazmatkoval a ukázkově pověsil touš do sítě McElhinneyho. Arizona je zpátky v zápase a můžeme čekat daleko zajímavější průběh následujících minut. Bez asistence.
    Matt CALVERT - 0:2
     
    02:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhá studená sprcha pro domácí barvy během několika málo vteřin, tento vstup do utkání se tedy Arizoně rozhodně nepovedl. Druhá střela na branku a druhý gól, střídačka Coyotes a zároveň celá aréna smutní. Šlo o velice podobnou situaci jako v případě prvního zásahu Blue Jackets, také krásná rána zápěstím, přesně do horní poloviny Lindbackovy svatyně. Autorem tohoto gólu je MATT CALVERT, který podobně jako předtím Saad mířil do klece soupeře z prostoru v mezikruží. Asistence: Cam Atkinson, Kevin Connauton.
    Brandon SAAD - 0:1
     
    00:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká opravdový nástup do zápasu! Hokejisté Columbusu nepotřebovali na vstřelení úvodní branky utkání ani jednu celou minutu, první střela střetnutí a zároveň první větší šance duelu končí přesným zásahem. Do prostoru mezi kruhy si velice povedeně vybruslil BRANDON SAAD, jenž s klidem nabral puk na hokejku a přesnou střelou zápěstím překonal gólmana Lindbacka. Teď je na Arizoně, aby uklidnila hru a reagovala nějakým útočným výpadem. Asistence: Alexander Wennberg, Scott Hartnell.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 9. Vermette, 29. Tichonov (Martinook, Stone), 29. Rieder (Vermette, Ekman-Larsson), 33. Martinook (Doan), 44. Rieder (Grossmann, Boedker) – 1. Saad (Wennberg, Hartnell), 3. Calvert (Atkinson, Connauton), 30. Wennberg (Saad), 30. Atkinson (McElhinney), 38. Foligno (Saad), 43. Clarkson (Hartnell, Jenner), 60. Dubinsky (Wennberg, Atkinson)


    Arizona Coyotes: Lindback (30. Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Grossmann, Stone, Dahlbeck, Elliott – Rieder, Vermette, Boedker – Domi, Tichonov, Duclair – Chipchura, Richardson, Doan – Martinook, Gordon, Downie
    Columbus Blue Jackets: McElhinney – Connauton, Murray, Tjutin, Prout, Falk, Bodnarchuk – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Foligno, Jenner, Clarkson – Campbell, Karlsson, Boll

    Rozhodčí: Kimmerly, Sutherland – Mach, Cvik

    Diváci: 11 120
    bahis siteleri