Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 2:0 (kon.) | Nitra – Piešťany 4:2 (kon.)
Žilina – Poprad 1:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 7:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 22.12.2015, 18:00 • ZŠ Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečných minútach poslednej tretej tretiny strelili hostia dva góly a tak vyhrávajú toto stretnutie 1:4 a domov do Popradu si vezú tri body! Domáci tím tak nevyužil prehru Martina v Banskej Bystrici na poskočenie v tabuľke, aj keď od 1.minúty zápasu vyhrával o jeden gól. Hostia dnes boli efektní v koncovke a právom tak vyhrali tento zápas. Žilina nepodala až tak hrozný výkon, avšak dnes sa jej v koncovke vôbec nedarilo.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera! (20:19:20)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Novotný sa ešte dostal do zakončenia, ale pálil nepresne. Zrejme sa už za tých posledných sekúnd nič zaujímavého neudeje.
     
    59:20
    Števuliak sa dostal do zakončenia, hattricku sa však nedočkal, pretože Tomek sa prezentoval úspešným zákrokom!
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny a tak aj tohto zápasu.
     
    58:35
    Hokejisti Popradu však získali rýchlo puk späť na svoje hokejky, usadili sa v útočnom pásme a po strele získavajú vhazdovanie po pravici Tomáša Tomeka.
     
    58:05
    Pri puku boli hostia, nepodaril sa im však prechod do útočného pásma a tak sa puku zmocnili domáci, ktorí zakladajú útok spoza svojej bránky.
     
    57:20
    Poprad sa dostal do rýchleho brejku, slabšia strela skončila v lapačke domáceho brankára Tomeka. Poprad tak ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    56:35
    Teraz sa domácim hokejistom podarilo usadiť v útočnom pásme, Drevenák posielal puk na Valášeka, ten však nedokázal prihrávku zachytiť.
     
    56:00
    V hre už opäť pokračujeme, pri puku je síce domáci celok, nedarí sa mu však opäť v prechode do útočného pásma.
     
    55:25
    Oddychový čas hostí.
     
    55:00
    Niektorý domáci fanúšikovia už opúšťajú svoje sedadlá a poberajú sa domov. Domáci hokejisti nepredviedli dnes zlý výkon, avšak nedarilo sa im v koncovke tak ako hosťom.
     
    54:25
    O osude zápasu je už prakticky rozhodnuté, zápas sa už zrejme len dohráva. Poprad po zisku puku sa nikam neponáhľa a pohodlne kontroluje priebeh hry.
    52:28 RAPÁČ - 1:4
     
    52:28
    Poprad dal gól!

    Ak nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz je už určite! Domáci tím sa ešte snažil útočiť, avšak puk získali hostia, prebili sa do útočného pásma, puku sa zmocnil RICHARD RAPÁČ, zbavil sa domácich obrancov a pohodlne skóroval – 1:4!
    Asistencie: Patrik Števuliak, Lukáš Paukovček.
     
    52:05
    Hosťom sa darí s pukom držať domácich od seba ďaleko, domáci tím to však ešte nevzdal a vysoko napáda, aby získal puk na svoje hokejky.
    51:27 KASÍK - 1:3
     
    51:27
    Poprad dal gól!

    Rýchly útok hostí v presilovke, prvá strela ešte gólom neskončila, puk sa však odrazil ku úplne voľnému JAROSLAV KASÍK a ten dopravil puk do bránky domácich, zrejme je už o osude zápasu rozhodnuté – 1:3!
    Asistencie: Matúš Paločko.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 1. Konečný (Stupka, Škoda) – 6. Števuliak (Rapáč), 9. Števuliak (trestné stireľanie) (TS), 52. Kasík (Paločko), 53. Rapáč (Števuliak, Paukovček)


    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Zaťko, Huna Rich., Huna Rób., Handlovský – Homer, Novotný, Konečný, Škoda, Stupka – Leško, Kurali, Valášek, Ježek, Drevenak – Ťavoda, Makovský, Rehák, Kolena, Švec
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda, Bartečko, Heizer, Štrauch – Briják, Fabian, Kroták, Bajaruns, Paločko – Malina, Kasík, Rapáč, Paukovček, Števuliak – Šterbák, Gaborčík, Toma, Rusnák

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Vladimír Goga – Matúš Stanzel, Jozef Tvrdoň
    bahis siteleri