Vsetín – Břeclav 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – SK Karviná 7:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:9 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Úterý 29.12.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale vsetínský Lapač raduje! Šťastnou trefu si připsal FILIP ONDRÁČEK, brankář Šurý si z ostrého úhlu kotouč nešťastně srazil do branky a zdá se, že dnešní utkání je rozhodnuto. Asistence: Daniel Vaněk, Jindřich Abdul.
     
    44:30
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Hosté snižují skóre! Směřička skvěle našel rozjetého MARTINA ČERVENKU, ten už ujížděl sám na Hromadu a vsetínského brankáře překonal kličkou do bekhendu. Asistence: Dominik Směřička.
     
    39:14
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi se dočkali čestného úspěchu! Kotouč se na modrou čáru dostal na hůl TOMÁŠE DITTRICHA, vsetínský brankář měl zakrytý výhled, a střela břeclavského obránce se tak zastavila až ve vsetínské síti. Asistence: Dominik Tobola.
     
    32:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Sledovat výkon JANA KOLAŘÍKA je pro divácké oko opravdu lahůdka, vsetínský kanonýr nyní vyjel s kotoučem z vlastního obranného pásma, povedenou kličkou vyřadil ze hry břeclavského obránce a pod beton brankář Dusíka zasunul do branky čtvrtý zásah Vsetína. Pro Kolaříka je to jubilejní 60.branka ve vsetínském dresu. Asistence: Jakub Řezáč.
     
    30:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru! Slováček si s kotoučem najel do mezikruží, nezachoval se sobecky, přihrál PETRU DVOŘÁKOVI a ten neměl problém uklidit kotouč do prázdné branky. Asistence: Ondřej Slováček, Radim Ostrčil.
     
    14:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Trpělivý Vsetín se dočkal dalšího zásahu! Jan Kolařík dokázal kličkou obejít břeclavského obránce, čímž se dostal před Dusíka, břeclavský brankář Kolaříkovu střelu pouze vyrazil a kotouč do branky dopravil důrazný FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistence: Jan Kolařík, Michal Nedbálek.
     
    01:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení! Hráči Břeclavi nyní špatně střídali, v momentě, kdy se JINDŘICH ABDUL chopil kotouče, byli na ledě pouze tři hráči v modrém, vsetínský útočník tak mohl s přehledem zavěsit. Asistence: David Hrazdira.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 2. Abdul (Hrazdira), 15. Zúbek (Kolařík, Nedbálek), 31. Dvořák (Slováček, Ostrčil), 33. Kolařík (Řezáč), 59. Ondráček (Vaněk, Abdul) – 40. Dittrich (Tobola), 45. Červenka (Směřička)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada, (Plšek) – Tesařík, Řezáč, Nedbálek, Ostrčil, Žák, Ambruz, Hryciow – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Vítek, Kajaba, Vávra, Finsterle, Abdul, Hrazdira, Hruška, Ondráček.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Dusík, Šurý 33. – Směřička, Miklík, Šidák, Dittrich, Haman, Vlček, Běhal – Červenka, Průdek, Ivan, Tobola, Zháňal, Nováček, Školoud, Uhlík, Smetana.

    Rozhodčí: Fiedler – Rychlý, Vengřín

    Diváci: 2050
    bahis siteleri