Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Washington Capitals
Úterý 29.12.2015, 01:05 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Tak to mě potěš koště! Jasný zákrok týdne – minimálně! Evander Kane měl na holi jednoznačný gól, když vtom se před ním zničehonic zjevila Holtbyho lapačka!
     
    58:48
    A mohlo být sníženo. Bogosian totiž našel v předbrankovém prostoru volného Jamieho McGinna, ten ale na Holtbyho nevyzrál!
     
    58:19
    Linus Ullmark peláší na střídačku, Sabres to zkoušejí v šesti!
     
    55:50
    Dan Bylsma si však vybral trenérskou výzvu, a tak ještě budeme telefonovat!
     
    55:50
    Buffalští už zvedali ruce nad hlavu! Evander Kane nahodil kotouč do prostoru před Holtbym, kde se nejrychleji zorientoval Ennis a dostrkal černou pryž do sítě, přitom ale poslal k ledu washingtonského brankáře, a proto gól nemůže být uznán!
     
    55:02
    To byl pane ukázkový rozštěp! Linus Ullmark se ve svém brankovišti rozmázl s hbitostí profesionálního gymnasty a bleskurychlým máchnutím lapačkou zlikvidoval tvrdou ránu z hole Alexe Ovečkina!
     
    53:48
    Alexandr Ovečkin měl na holi rozhodnutí, z levého kruhu ale orazítkoval břevno Ullmarkovy svatyně a ani následný pokus Niskanena se neujal!
     
    52:20
    No a málem z toho byl gól! Eichel mistrnou kličkou ztrapnil Connora Carrick a prokousal se až před Holtbyho, ten ale jeho pokus dokázal zastavit. Washingtonský gólman se poté ve svém brankovišti roztáhl jak dlouhý, tak široký a za jeho záda díky tomu neprošla ani jedna z následných dorážek!
     
    47:50
    Tom Wilson (WSH) se provinil zbytečným faulem v útočném pásmu a jde si odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:11
    Užuž to vypadalo, že Sabres konečně našli recept na vousáče Holtbyho a už se dokonce rozsvítilo červené světlo, ale Jamie McGinn podle všeho kotouč za čáru nedostal – kotouč totiž rozvlnil jen boční síť!
     
    34:10
    Hosté půjdou po komerční přestávce do čtyř, dvě minuty za nedovolené bránění totiž vyfasoval Taylor Chorney (WSH).
    32:55 Jay BEAGLE - 0:2
     
    32:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí schytali tvrdý direkt – prakticky po celou druhou třetinu byli lepším týmem, už však stihli podruhé inkasovat. Wilson se zmocnil odraženého kotouče na modré čáře a bez váhání vypálil. Puk se o zadní hrazení odrazil do předbrankového prostoru k trestuhodně neobsazenému JAYI BEAGLOVI, jenž bez problémů překonal bezmocného Ullmarka! Asistence: Tom Wilson.
     
    30:49
    Oba kohouti samozřejmě vyfasovali pětiminutové tresty za bitku.
     
    30:49
    Tak to byla parádní bitka! Michael Latta se rozhodl pomstít krvácejícího Williamse a vyzval k pěstnímu souboji Deslaurierse, ten mu však udělil několik pravých háků a tvrdým úderem pěstí ho nakonec knokautoval! Deslauriers poté zamával pěstmi ve vzduchu a dokonale dostal ztichlou arénu do varu!
     
    29:32
    To jsou šance, to jsou šance! Ullmark vykopl střelu od modré pouze před sebe, kde stál T.J. Oshie, tváří v tvář odkryté domácí svatyni ale přestřelil!
     
    28:47
    Zemgus Girgensons se od pravého hrazení natlačil až před Holtbyho, ale nedokázal vystřelit. Kdyby se mu to podařilo, puk by nejspíš skončil v síti, poněvadž Holtby se po kontaktu s clonícím Larssonem svalil k zemi.
     
    28:00
    Hosté už hráli v pěti ve chvíli, kdy měl Brian Gionta na hokejce vyrovnání. Kapitán Šavlí ale nedokázal přetavit přesný Kaneův pas v gól, z bezprostřední blízkosti totiž pálil vysoko nad!
     
    25:57
    Jay Beagle (WSH) ve středním pásmu přesekl Eichelovi hůl a půjde si za to odpykat dvouminutový trest. Sabres si poprvé zahrají v početní výhodě.
     
    22:58
    Braden Holtby si teď hodně riskantní rozehrávkou pořádně zavařil, ale domácí to nedokázali potrestat a než stihl Bogosian o pár sekund později vypálit od modré, strážce washingtonské svatyně už byl zpět na nohou!
     
    21:02
    Poměrně rychle mohlo být zase srovnáno, ale Girgensonsův bekhend z mezikruží proletěl těsně vedle pravé tyče washingtonské svatyně. Dezorientovaný Holtby by byl bez šance!
    20:19 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    20:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový vstup do druhé třetiny v podání Capitals! Nicklas Bäckström v rohu kluziště obral o kotouč zelenáče Reinharta a famózní zadovkou poté poslepu našel nikým nehlídaného ALEXANDRA OVEČKINA, jenž se tváří v tvář Ullmarkovi nemýlil! Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie.
     
    05:17
    Mike Weber (BUF) si půjde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:55
    Justin Williams se ocitl ve skvělé šanci – s pukem na holi tváří v tvář ležícímu Ullmarkovi! Zkušený křídelník však trefil pouze obětavého McCabea!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 21. Ovečkin (Bäckström, Oshie), 33. Beagle (Wilson)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Gorges "A", Ristolainen, McCabe, Bogosian, Weber, Franson – McGinn, O'Reilly "A", Reinhart – Kane, Eichel, Ennis – Girgensons, Larsson, Gionta "C" – Moulson, Legwand, Deslauriers.
    Washington Capitals: Holtby (Grübauer) – Schmidt, Carrick, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin "C", Bäckström "A", Oshie "A" – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Laich, Latta, Burakovsky.

    Rozhodčí: Dave Lewis, Chris Rooney – Brad Kovachik, Scott Driscoll

    Diváci: 19070
    bahis siteleri