Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
New York Rangers
Úterý 29.12.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:02 T. J. MILLER - 5:3
     
    56:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    T.J. MILLER střílí gól ihned po vhazování a vrací New York Rangers zpět do hry!! T.J. Miller se dostal mezi kruhy pro vhazování k puku a poté ho krásnou střelou umístil k levé tyči. Asistence: Derek Stepan.
    53:20 Rick NASH - 5:2
     
    53:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH potrestal ledabylou rozehrávku Nashvillu Predators a snižuje na 2:5 z pohledu New Yorku Rangers! Rick Nash se bez námahy dostal po chybné rozehrávce Predators k puku a z prostoru mezi kruhy pro vhazování ho poslal do prázdné brány. Bez asistence.
    51:13 James NEAL - 5:1
     
    51:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL se podruhé v dnešním zápase prosazuje a střílí pátý gól Nashvillu Predators!! Calle Jarnkrok našel u levé tyče volného Jamese Neala, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Henrik Lundqvist se nemohl stihnout přesunout a Nashville Predators vede už 5:1. Asistence: Calle Jarnkrok, Maakki Salomaki.
    49:52 Ryan ELLIS - 4:1
     
    49:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS využívá přesilovou hru a Nashville Predators vede nad New Yorkem Rangers už 4:1!! Mike Ribeiro našel na modré čáře zpětnou přihrávkou Setha Jonese, který roztáhl hru doleva na Ryana Ellise a ten dělovou střelou bez přípravy překonal Henrika Ludqvista. Asistence: Seth Jones, Mike Ribeiro.
    47:34 Craig SMITH - 3:1
     
    47:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    CRAIG SMITH střílí gól po skvělé teči a posílá Nashville Predators do dvoubrankového vedení!! Roman Josi vypálil od modré čáry a jeho střelu těsně před Henrikem Lundqvistem na úrovni horní tyče sklepl do brány skvěle clonící Craig Smith. Asistence: Roman Josi, Mike Ribeiro.
    33:48 James NEAL - 2:1
     
    33:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL střílí nádherný gól a vrací Nashvillu Predators ztracené vedení!! Colin Wilson na pravém křídle dostal přihrávku do jízdy a poté našel na levém křídle Mikea Ribeira, který nádhernou kombinační akci vyšperkoval přihrávkou na Jamese Neala, a ten z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil přesně do levého horního rohu. Asistence: Mike Ribeiro, Colin Wilson.
    26:59 Jesper FAST - 1:1
     
    26:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    JESPER FAST předvedl skvělou teč a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Dan Girardi napřáhl v blízkosti modré čáře ke střele, která po ledě směřovala ke vzdálenější levé tyči, Jesper Fast ji ale těsně před bránou skvěle tečoval a usměrnil ji mezi betony bezmocného Pekka Rinneho. Asistence: Dan Girardi, Chris Kreider.
    18:56 Filip FORSBERG - 1:0
     
    18:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG využívá přesilovou hru a během posledních dvou zápasů střílí třetí gól!! Roman Josi přenesl hru skvělou přihrávkou doleva, kde z kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k parádní střele Filip Forsberg a mezi rukou a tělem Henrika Lundqvista puk poslal do sítě. Asistence: Roman Josi.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Forsberg (Josi), 34. Neal (Ribeiro, Wilson), 48. Smith (Josi, Ribeiro), 50. Ellis (Jones, Ribeiro), 52. Neal (Jarnkrok, Salomaki) – 27. Fast (Girardi, Kreider), 54. Nash, 57. Miller (Stepan)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Jackman, Jones – Forsberg, Ribeiro, Neal (A) – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Hodgson, Jarnkrok, Smith – Nystrom, Gaustad, Salomaki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    New York Rangers: Lundqvist (53. Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), Yandle, Klein, Staal (A), Boyle – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Lindberg, Hayes, Miller – Glass, Moore, Stalberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Chris Lee – David Brisebois, Matt MacPherson
    bahis siteleri