Motor ČB – Most 8:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Havířov – Kadaň 4:0 (kon.)
Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:5 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 30.12.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:04 Miha ŠTEBIH - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    63:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát MIHA ŠTEBIH vypálil mnohem lépe, Vejmelka vůbec nic neviděl a pokus končí nad jeho levým ramenem. Nechytatelná to rána. Asistence: Alexander Grebenyuk.
    57:50 David DOLNÍČEK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Ač měla Dukla na okamžik puk v pásmu Třebíče, po sporném zákroku na Melenovského podnikla Horácká Slavia rychlý kontr. DAVID DOLNÍČEK se uvolnil, řekl si na pravém kruhu o přihrávku a následně poslal puk nechytatelně nad pravé rameno Honzíka do šibenice. Asistence: Matěj Pekr.
    42:56 Dávid GRÍGER - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    42:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě stačila kratičká přesilovka k tomu, aby jí využila a ujala se vedení. Štebih nahodil kotouč za branku, kde jej získal DÁVID GRÍGER. Jihlavský šikula si vybruslil k pravé tyči a doslova jej propasíroval za záda Vejmelky, který jej neudržel pod betony. Asistence: Miha Štebih, Martin Kohout.
    17:39 Roman ERAT - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    17:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po šťastném gólu je stav opět srovnán. Po slabém vyhození puku jedním z domácích hráčů získal kotouč na pravém kruhu ROMAN ERAT (9+16). Jeho střela by šla hodně vedle branky, jenže od brusle domácího hráče Šafáře se odrazila za záda bezmocného Honzíka. Tohle byl takový poloviční vlastenec. Bez asistence.
    01:14 Josef SKOŘEPA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    01:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třebíčští útočili a zcela zapomněli na obranu. Důras na obranné modré přihrál puk na Grígera, který se dostával do situace dva na jednoho. Předvedl rychlé nohy, obelstil i obránce, přihrál před branku na zcela volného JOSEFA SKOŘEPU (16+9) a zkušený hráč potvrzuje, proč je nejlepším střelcem Dukly. Asistence: Dávid Gríger (10+13), Michal Důras (10+19).
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Skořepa (Gríger, Důras), 43. Gríger (Štebih, Kohout), 64. Štebih (Grebenyuk) – 18. Erat, 58. Dolníček (Pekr, Schejbal)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Dobrovolný, Štebih, Baránek, Kaláb, Grebenyuk, Parýzek, Zadražil – Šafář, Flek, Malec – Gríger, Skořepa, Důras – Diviš, Melenovský, Kohout – Anděl, Březina. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Šindelář) – Bilčík, Malena, Bartoň, Čejka, Schejbal, Šaur, Přibyl, Šik – Pekr, Dolníček, Erat – Psota, Švec, Kusko – Jurča, Zohorna, Wasserbauer – Pokorný, Baldwin, Miškovský. Trenér: Jiří Mička

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 4787
    bahis siteleri