Motor ČB – Most 8:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 3:2 (po pr.) | Havířov – Kadaň 4:0 (kon.)
Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:5 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 30.12.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:04 Miha ŠTEBIH - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    63:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát MIHA ŠTEBIH vypálil mnohem lépe, Vejmelka vůbec nic neviděl a pokus končí nad jeho levým ramenem. Nechytatelná to rána. Asistence: Alexander Grebenyuk.
     
    61:52
    Martin Kohout si najel po levé straně do pásma a vybojoval si faul po tom, co jej Jakub Šaur (TRE) zastavil hákováním.

    Na vyloučení: 6-6.
    Vyšší tresty: 2-0.
     
    57:50
    V témže čase dostává Richard Diviš desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 6-5.
    Vyšší tresty: 2-0.
    57:50 David DOLNÍČEK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Ač měla Dukla na okamžik puk v pásmu Třebíče, po sporném zákroku na Melenovského podnikla Horácká Slavia rychlý kontr. DAVID DOLNÍČEK se uvolnil, řekl si na pravém kruhu o přihrávku a následně poslal puk nechytatelně nad pravé rameno Honzíka do šibenice. Asistence: Matěj Pekr.
     
    54:01
    Třebíč mačká svého soupeře, Dukla se nemůže vůbec osvobodit. V pokleku dorážel kotouč před brankou Kusko, ovšem Honzík opět vyrazil puk.
     
    52:07
    Psota nebezpečně ohrozil branku Honzíka, který měl štěstí, že jeho střela šla vedle levé tyče, na puk totiž vůbec neviděl.
     
    49:35
    Obrovská šance Třebíče při jejich oslabení. Radim Zohorna se mezi kruhy dostal ke střele a Honzík špičkou levého betonu vytěsnil puk do levého rohu za branku.
     
    48:20
    Nyní si první dvouminutovou přesilovku zahraje také Jihlava. Jakub Šaur (TRE) si přidržel soupeře, což neuniklo pozornosti sudího.

    Na vyloučení: 6-5.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    46:01
    A gólman Dukly bude mít práci i nadále, neboť Josef Skořepa dostává 2+10 minut za naražení zezadu. Jihlavský nejlepší střelec se tak vrátí na led nejdříve v čase 56:01, jeho dvě minuty odsedí Alex Grebenyuk.

    Na vyloučení: 6-4.
    Vyšší tresty: 1-0.
     
    45:54
    Zase je to první lajna Třebíče, která hodně zlobí. Bilčíkovu střelu od modré tečoval před brankou Erat a Honzík musel vytáhnout dobrý zákrok.
    42:56 Dávid GRÍGER - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    42:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě stačila kratičká přesilovka k tomu, aby jí využila a ujala se vedení. Štebih nahodil kotouč za branku, kde jej získal DÁVID GRÍGER. Jihlavský šikula si vybruslil k pravé tyči a doslova jej propasíroval za záda Vejmelky, který jej neudržel pod betony. Asistence: Miha Štebih, Martin Kohout.
     
    41:20
    Ondřej Malec se dobrým forčekingem dostal k puku a už se dral směr Vejmelka, takže Matěji Psotovi nezbylo nic jiného než jihlavského hráče podrazit.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    40:34
    Ondřej Šafář dostává dvouminutový trest za podražení. Za okamžik se vrátí vyloučení hráč hostí na led a začne přesilovka hostí.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    39:41
    Kohout se dostal na pravém kruhu k tvrdé střele. Vejmelka jí vyrazil za branku, odtud se kotouč odrazil před branku na hůl Diviše, kterému jej při dorážce na poslední chvíli vypíchl třebíčský bek.
     
    39:17
    Přesilová hra hostujícího týmu rychle končí. Marek Melenovský byl mezi střídačkami faulován, podrazil jej Silvester Kusko (TRE).

    Na vyloučení: 4-3.
     
    38:29
    Zcela jasná přesilová hra pro Třebíč. Roman Erat předvedl před brankou kličku doleva a Tomáši Kalábovi nezbylo nic jiného, než useknout jeho akci.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    35:02
    Kdyby sudí celou situaci pískl mnohem dříve než po více jak čtyřiceti vteřinách, nemuselo by dojít ke zbytečné šarvátce. V první z nich byl Březina a Jurča, ale ta hlavní se udála mezi hráči, kteří bojovali o puk. Jiří Wasserbauer (TRE) ztratil v přetlačované s Markem Melenovským (JIH) puk a krosčekoval jej, zkušený jihlavský hráč mu oplatil stejnou mincí.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    32:38
    Wasserbauer vystřelil z prostorů mezi kruhy. Ač měl Honzík situaci pevně pod kontrolou a puk ve své moci, vznikla před brankou Honzíka šarvátka, ve které byl nejaktivnější Radim Zohorna a Jiří Dobrovolný. Oba dva tak jdou na trestnou lavici a oba dva za hrubost.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    30:15
    Dolníček střílel z mezikruží. Před brankou se k dorážce úspěšně tlačil dlouholetý hráč Dukly Malena, ovšem Honzík nadvakrát zachránil svůj tým.
     
    29:46
    Dvouminutový trest za nesportovní chování dostává hráčská lavice Dukly Jihlava, Petr Vlk totiž něco zuřivě gestikuloval směrem k sudímu. Dvě minuty si jde odsedět Lukáš Anděl (JIH).

    Na vyloučení: 1-0.
     
    24:29
    Třebíčská první lajna hodně zlobí. David Dolníček se dostal hodně lehce do pásma a vystřelil z levého kruhu těsně vedle, k levé tyči by asi gólman Dukly nedosáhl. Poté vystřelil z pravého strany z nulového úhlu ještě Matěj Pekr, Honzík byl ale pozorný.
    17:39 Roman ERAT - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    17:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po šťastném gólu je stav opět srovnán. Po slabém vyhození puku jedním z domácích hráčů získal kotouč na pravém kruhu ROMAN ERAT (9+16). Jeho střela by šla hodně vedle branky, jenže od brusle domácího hráče Šafáře se odrazila za záda bezmocného Honzíka. Tohle byl takový poloviční vlastenec. Bez asistence.
     
    13:12
    Domácím se nepodařilo vyhodit. Pekr získal na pravém kruhu odražený puk, který ihned poslal na branku a nechybělo moc, aby jej Erat tečoval za záda Honzíka.
     
    10:09
    Jenže Třebíč udělala v rozehrávce obrovskou chybu. K puku se mezi kruhy dostal zcela volný Martin Kohout, který zamířil k pravé tyči, kde byl připraven Vejmelkův beton.
     
    08:18
    Situace Třebíče podobná jako při gólu Dukly. Dolníček se po pravé straně dostal do pásma a před brankou naservíroval puk zcela volnému Pekrovi, který však – narozdíl od Skořepy – puk do branky nezasunul. Mířil vedle.
     
    04:40
    Melenovský dostal výbornou přihrávku od Kohouta a zblízka vystřelil. Vejmelka si s jeho střelou věděl rady, vyrazil jí. Od modré pálil nebezpečně Kaláb, ale střela šla těsně vedle.
     
    01:55
    Obrovská šance hostí. Roman Erat dostal před brankou puk jako na zlatém podnosu. Bleskově vystřelil, myslel to se střelou dobře pod břevno, jenže mířil lehce nad branku.
    01:14 Josef SKOŘEPA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    01:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třebíčští útočili a zcela zapomněli na obranu. Důras na obranné modré přihrál puk na Grígera, který se dostával do situace dva na jednoho. Předvedl rychlé nohy, obelstil i obránce, přihrál před branku na zcela volného JOSEFA SKOŘEPU (16+9) a zkušený hráč potvrzuje, proč je nejlepším střelcem Dukly. Asistence: Dávid Gríger (10+13), Michal Důras (10+19).
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Skořepa (Gríger, Důras), 43. Gríger (Štebih, Kohout), 64. Štebih (Grebenyuk) – 18. Erat, 58. Dolníček (Pekr, Schejbal)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Dobrovolný, Štebih, Baránek, Kaláb, Grebenyuk, Parýzek, Zadražil – Šafář, Flek, Malec – Gríger, Skořepa, Důras – Diviš, Melenovský, Kohout – Anděl, Březina. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Šindelář) – Bilčík, Malena, Bartoň, Čejka, Schejbal, Šaur, Přibyl, Šik – Pekr, Dolníček, Erat – Psota, Švec, Kusko – Jurča, Zohorna, Wasserbauer – Pokorný, Baldwin, Miškovský. Trenér: Jiří Mička

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 4787
    bahis siteleri