Mor. Budějovice – Opava 2:3 (kon.) | Nymburk – Kolín 4:3 (kon.) | Bílina – Klášterec nO 4:6 (kon.)
Trutnov – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (2:0, 0:2, 2:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Středa 30.12.2015, 18:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Západ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:23
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Jindřichův Hradec snižuje. Ačkoliv to nebyla akce, která by přímo volala po gólu, tak je to opět jen o branku! Leč někdy tyto "hnusné" góly přinášejí více úspěchu, než přenádherné akce. Jiří Bárta vypálil z pravého kruhu nepříliš razantní střelu, kterou Čeněk Novák sklepl hokejkou jen před sebe, kde mu zasunul puk mezi betony OTA LAZORIŠÁK. Ten nebyl hlídán, a tudíž měl dost volnosti. Asistence: Jiří Bárta.
     
    48:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Stejně jako předtím, i nyní domácí zužitkovávají svoji početní převahu v posledních vteřinách jejího trvání! A opět to bylo po práci u pravého mantinelu, po níž přišla nahrávka před brankoviště a nekompromisní zametení za záda maskovaného muže Jindřichova Hradce. Tentokrát spolu u prken kooperovali Petr Kuchta a David Kozlík a nakonec si zásah připsal FILIP BENEŠ. Je to jeho premiérová branka v dresu Havlíčkova Brodu Po gólu vznikly četné dohady, ale ten je uznán a domácí tedy vedou o dvě branky. Asistence: Petr Kuchta a David Kozlík.
     
    42:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Třináct vteřin před návratem potrestaného Bárty na ledovou plochu se domácí prosazují a získávají na své hole vedení! Výborně sehraná přesilovková situace. Pár nahrávek u pravého mantinelu vyústilo ve střelu Kirilla Vlasova z kruhu, kterou Hynek Kůdela vyrazil jen před sebe. K dorážce se dostal TOMÁŠ CHLUBNA, který zblízka rozjásal tribuny zimního stadionu v Kotlině! Asistence: Kirill Vlasov a Miroslav Duben.
     
    32:56
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Jindřichův Hradec, který v posledních momentech navštěvoval útočné pásmo asi tak často, jako neduživou babičku bydlící kdesi na Ukrajině, srovnává. Po rychlém přečíslení předložil jeden z jindřichohradeckých hráčů (nakonec dle oficiálních záznamů Ota Lazorišák) kotouč MARTINU ZÁHOROVI, který trefil přesně prostor pod horní tyčkou, kam přesouvající se Čeněk Novák neměl šanci dosáhnout! Asistence: Ota Lazorišák a Jiří Bárta.
     
    25:22
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově početní převahu využívají. Tak trochu na způsob fotbalové Chelsea, ale v opačném pořadí. Místo v obraně zaparkovali autobus na brankovišti Čeňka Nováka. Ten vůbec neviděl na střelu Aleše Dvořáka, kterou ještě tečoval LUBOŠ VOŘÍŠEK! Vajgar tedy snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Aleš Dvořák.
     
    12:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráči přidávají druhou branku a byla to trefa jak z učebnice ledního hokeje! Bruslaři získali ve středním pásmu po dobrém forčekingu kotouč. Patrik Přidal se ho chopil a vjel do útočné zóny. Tam ho předložil na druhé tyči číhajícího LUKÁŠE ENDÁLA, který zvedl touš pod horní tyč! Asistence: Patrik Přidal.
     
    09:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vedou a musím říci, že zcela zaslouženě. Nejúdernější lajna domácích opět zúročila své cenné zkušenosti a po rotaci v rohu pásma, se nakonec dostal kotouč až před Hynka Kůdelu, kde ho nad jeho výstroj zvedl všudypřítomný PATRIK PŘIDAL! Bruslaři se tak dostávají do důležitého náskoku. Asistence: Miroslav Třetina a Lukáš Endál.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Přidal (Třetina, Endál), 13. Endál (Přidal), 43. Chlubna (Vlasov, Duben), 49. Beneš (Kuchta, Kozlík) – 26. Voříšek (Dvořák), 33. Záhora (Lazorišák, Bárta), 53. Lazorišák (Bárta)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Vala, Duben "A", T. Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Kořínek, Lacina – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Ludvík, Cejpek.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kůdela (Marek) – Kadlec, Koňařík, Tržil, Břečka, Dvořák, Pípal, Port – Lazorišák "A", Bárta, Brabec "A" – Šesták, Voříšek "C", Záhora, – Šafář, Drda, Bíle – Fencl.
    Trenéři: Aleš Dvořák a Luboš Voříšek.

    Rozhodčí: Marek Honza – Martin Klouda, David Urubčík

    Diváci: 622
    bahis siteleri