Spišská N. Ves – Senica 4:2 (kon.) | Humenné – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Bardejov 4:3 (1:0 po s.n.)
Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 4:5 (po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 3:0 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 4:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Prešov
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HK Bardejov
sk Středa 30.12.2015, 18:001. liga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:48
    Salomončak teraz mohol rozhodnúť zápas, z ľavej strany si výborne nakorčuľoval na os ihriska, no Marton výborne vykorčuľoval z brány, znížil strelecký uhol a pripísal si na konto mimoriadne dôležitý zákrok.
     
    61:26
    Veľmi dobrou strelou od modrej sa prezentoval Bednár, no Marton si dokázal s jeho jedovatou strelou od modrej poradiť.
     
    57:30
    Bardejov dal gól!
    A je vyrovnané! Bardejovčania 150 sekúnd pred koncom stretnutia vyrovnávajú a všetko nasvedčuje tomu, že posúvajú duel do predĺženia! O presný zásah sa s pomocou žŕdky postaral MARTIN KALINÁČ. V góle mali prsty aj jeho spoluhráči z prvej formácie Baláž s Gmitterom, čím jasne potvrdili, že sú najnebezpečnejšou lajnou svojho tímu.
    Asistencie: Marcel Baláž, Ondrej Gmitter
     
    49:25
    A bude sa vylučovať. Za držanie si na trestnú lavicu sadá útočník Juraj Prokop, ktorý teraz na dve minúty oslabuje svoj celok. Na Prešovčanov teraz čakajú krušné chvíle.
     
    44:22
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Krátko po vyrovnávajúcom góle diváci v Prešove opäť aplaudujú! Tentoraz sa o presný zásah postaral IGOR HALÁS, ktorého parádna strela z medzikružia vymietla pavučinu v rohu bardejovskej brány a Prešov po dvoch rýchlych góloch otáča nepriaznivé skóre!
    Asistencie: bez asistencie
     
    43:39
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A Prešovčania vyrovnávajú! Domáci hráči prakticky z ničoho nič strieľajú druhý gól v zápase po presnej strele SAMUELA CHALUPU, ktorý si na konto pripisuje druhý presný zásah v zápase.
    Asistencia: Ľubomír Sabol, Oliver Jokeľ
     
    38:58
    Tkáč sa teraz natlačil od modrej čiary s pukom na hokejke pred bránu súpera, položil si Riečického a puk mu poslal medzi betóny. Puk mohol do opustenej brány dotlačiť Kohutiar, no ten bol tiesnený bardejovským hráčom a vyrovnať tak nedokázal.
     
    35:49
    Bardejov dal gól!
    Bardejov prečkal početnú nevýhodu o dvoch hráčov a hneď z prvého útoku zásluhou MARTINA KALINÁČA strieľa gól. Člen prvej útočnej formácie hostí sa dostal k odrazenému puku a bez väčších problém upratal puk za chrbát Martona.
    Asistencia: Vladislav Solomončak
     
    33:28
    Obranca Vladimír Polaček bol zároveň za nešportové správanie "odmenený" osobným desaťminútovým trestom.
     
    33:28
    A Prešovčania budú hrať početnú výhodu o dvoch mužov. Na trestnú lavicu si sadá obranca Polaček.
     
    33:16
    Prešov doslova zavrel svojho súpera pred vlastným bránkoviskom. Pred bránou Bardejova ležali traja hosťujúci hráči. V trme-vrme pozostávajúcej azda zo všetkých hráčov na ľade sa najlepšie zorientoval Tkáč, ktorý skúsil oblúčikom poslať puk cez zhluk hráčov do brány, no jeho pokus mu nevyšiel.
     
    32:04
    Tentoraz si na trestnú lavicu sadá za podrazenie Ihnaťo. Prešov má tak k dispozícii v krátkom slede druhú presilovú hru.
     
    29:15
    Prešovčania budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá Baláž.
     
    24:38
    Samuel Chalupa už sedí na trestnej lavici, kde si odpyká dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    24:38
    Bardejov sa dostal do prečíslenia dvoch na jedného. Balážovi stačilo zasunúť puk do odkrytej brány, no záchrannú brzdu zatiahol útočník Chalupa, ktorý si pomohol neovoleným bránením.
     
    22:44
    Horvát bol ale teraz v správny čas na správnom mieste, využil zaváhanie bardejovskej obrany a z pravej strany chcel posunúť puk na voľného Pulščáka. Jeho prihrávku ale zachytil Pichnarčík a zažehnal hroziace nebezpečenstvo.
     
    19:47
    Prešovčania sa v závere úvodného dejstva dostali do prečíslenia dvoch na jedného. Sabol prijal prihrávku a už už sa dostával k strele, no parádnu prácu odviedol Baláž, ktorý súperovi v hodine dvanástej odobral puk z hokejky.
     
    12:25
    Bardejov dal gól!
    A začína sa odznova! Prešovská obrana si medzi kruhmi neustrážila útočníka PETRA ČESELKU, ktorý mal dostatok času na zakončenie a jeho strela po ľade dokonale zaskočila gólmana Martona.
    Asistencia: Martin Ihnaťo
     
    10:18
    V obrovskej šanci sa teraz ocitli Bardejovčania. Marcel Baláž mohol zakončovať, no vymyslel parádnu prihrávku na ešte lepšie postaveného Gmittera. Ten sa snažil zakončiť z prvej, no netrafil puk a skóre sa tak po tejto akcii nemení.
     
    5:49
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A Prešovčania otvárajú skóre dnešného zápasu. SAMUELOVI CHALUPOVI to tentoraz vyšlo, keď sa zmocnil puku v útočnom pásme, nakorčuľoval si pred bránu a peknou strelou popri brankárovi Riečickom poslal puk medzi tri žrde!
    Asistencie: bez asistencie

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 6. Chalupa, 44. Chalupa (Sabol, Jokeľ), 45. Halás – 13. Česelka (Ihnaťo), 36. Kalináč (Solomončak), 58. Kalináč (Baláž, Gmitter)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Baláž (BAR)
    0:0   Chalupa (PEN)
    2. série:
    0:0   Kalináč (BAR)
    1:0   Dancsák (PEN)
    3. série:
    1:0   Šimčák (BAR)


    HC Prešov: Marton – Tkáč, Kihoon, Pitka, Nitriansky, Tartaľ, Novický, Macko – Kohutiar, Prokop, Halás – Jokeľ, Sabol, Chalupa – Horvát, Pulščák, Dancsák – Šándor.
    HK Bardejov: Riečický – Valjent, Takáč, Polaček, Valentín, Pichnarčík, Bednár, Mojdis, Loydl – Gmitter, Kalináč, Baláž – Fajčák, Cútt, Mikolášek – Vaško, Šimčák, Solomončak – Ihnaťo, Česelka, Ščurko.

    Rozhodčí: Valach – Drblík, Hanko

    Diváci: 1239
    bahis siteleri