Havlíčkův Brod – Řisuty 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kolín – Tábor 2:1 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 1:0 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:6 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 12:0 (kon.)
Pelhřimov – Bílina 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
12:0 (5:0, 5:0, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Neděle 03.01.2016, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci se jen vsetínské tribuny dočkají další pohromy v brance Bobrů! Ve signalizované výhodě se prosadil JINDŘICH ABDUL, když s kotoučem objel branku a zasunul jej za Neužila. Asistence: David Hrazdira.
     
    43:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští hráči si dlouho přihrávali v útočném pásmu, kompletní Bobři nedokázali zabránit další pohromě ve své brance. Ke střele z pravého kruhu se odhodlal RADIM TESAŘÍK a nekompromisně propálil. Asistence: Filip Ondráček, Michal Hryciow.
     
    36:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to tady! Vsetínský Lapač vstává a oslavuje kýženou desítku, kterou v novodobé historii valašských derby vidíme poprvé! Postaral se o ní ONDŘEJ SLOVÁČEK, když ujel bobří obraně, mohl ještě přihrát Vítkovi, ale ten projevil svému spoluhráči maximální důvěru a nemýlil se. Bez asistence.
     
    33:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce vsetínského útočníka PETRA DVOŘÁKA, ten s kotoučem doslova rozbořil bobří hráz a tím nejlepším možným způsobem odpověděl na urážlivé pokřiky meziříčských fanoušků. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    27:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín nad Valašským Meziříčím doslova dominuje a to i v oslabení! Kotouče se ve středním pásmu ujal JINDŘICH ABDUL, obránci Bobrů řekl pojď sem, kam jdeš a ještě si stihl vychutnat i bezmocného Sekulu. Asistence: Jan Kolařík.
     
    24:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá další přesilovou hru! JAN KOLAŘÍK prokázal svůj střeleckým um, když si najel na hranici levého kruhu a střelou pod vyrážečku si připsal v dnešním utkání hattrick. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    20:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se znovu krátce po začátku třetiny prosazují! Tentokrát potřebovali třiatřicet vteřin, ve vlastním oslabení se do útočného pásma vydal JAN KOLAŘÍK obhodil si Bobra a mezi nohy přidal šestou branku svého týmu. Asistence: František Zúbek.
     
    14:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Likvidace bobřích nadějí pokračuje! Sotva se dostali Bobři do kompletního počtu, znovu se dopustili nedovoleného zákroku a ve signalizované výhodě od modré vymetl růžek Neužilovy branky RADIM OSTRČIL a tím vyhání Jakuba Neužila z branky, nahradí jej Ondřej Sekula. Asistence: Petr Dvořák.
     
    08:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská mašina doslova Bobry rozjíždí! Individuální akce JANA KOLAŘÍKA končí čtvrtou brankou v síti Valmezu, Kolařík si Neužila náramně vychutnal. Asistence: Radim Tesařík, Jakub Řezáč.
     
    08:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bobři ve Vsetíně rozhodně chránění nebudou! Ondráček z rohu kluziště poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde číhal JINDŘICH ABDUL a bez problému poslal další trefu do branky Bobrů. Asistence: Filip Ondráček.
     
    03:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A domácí Vsetín jde do dvoubrankového vedení, Dvořák s kotoučem za brankou soupeře s ničím nespěchal, počkal si na najíždějícího DAVIDA VÍTKA a na zlatém podnose mu připravil druhou branku dnešního utkání. Asistence: Petr Dvořák.
     
    00:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek, Bobři se ani nestačili rozkoukat a už ve Vsetíně ztrácejí! Zelenožlutí se ihned natlačili do útočného pásma, Vaněk vypálil z mezikruží, Neužil kotouč pouze vyrazil do brankoviště a FRANTIŠEK ZÚBEK jej dokázal dostat do branky. Asistence: Daniel Vaněk, Jan Kolařík.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Zúbek (Vaněk, Kolařík), 4. Vítek (Dvořák), 9. Abdul (Ondráček), 9. Kolařík (Řezáč), 15. Ostrčil (Dvořák), 21. Kolařík (Zúbek), 25. Kolařík (Vaněk), 28. Abdul (Kolařík), 34. Dvořák (Slováček), 37. Slováček, 44. Tesařík (Ondráček, Hryciow), 60. Abdul (Hrazdira)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Řezáč, Nedbálek, Ostrčil, Žák, Ambruz, Vrba, Hryciow – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Vítek, Kajaba, Vávra, Finsterle, Abdul, Hrazdira, Ondráček.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Neužil (Sekula 15. – 40.) – Franek, Kovář, Valentík, Žabčík, Hradil, Tomek – Slovák, Podešva, Sprušil, Varga D., Studený, Kubo, Pořický, Varga M., Kuchta, Kývala, Varga M., Martiník, Baroš.

    Rozhodčí: Koziol – Gančařík, Vengřín
    bahis siteleri