Edmonton – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:1 (kon.) | Toronto – St. Louis 4:1 (kon.)
Tampa – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | New Jersey – Dallas 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 5:2 (kon.)
Carolina – Nashville 1:2 (po pr.) | Florida – NY Rangers 3:0 (kon.) | Columbus – Washington 5:4 (2:1 po s.n.)
Colorado – Calgary 0:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:4 (kon.) | NY Islanders – Dallas 6:5 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
Dallas Stars
Neděle 03.01.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    John MOORE - 3:2
     
    61:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Teď už to domácím ale vyšlo, bonusový bod tak díky využité početní převaze zůstane v New Jersey! Demers se bekhendem několikrát marně snažil o vyhození, nakonec to udělal tak nešikovně, že kotouč poslal na úplně volného JOHNA MOOREA, po jehož ráně touš Niemimu do branky propadl mezi rukou a levým betonem! Co si budeme povídat, tohle rozhodně chytit šlo. Asistence: Adam Henrique.
     
    61:07
    Až nyní se Dallas dokázal dotknout puku, hra se tedy přerušuje a Jamie Benn už usedá na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za hákování.
    Colton SCEVIOUR - 2:2
     
    54:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kdepak, ještě zdaleka nekončíme! Hosté uzavřeli svého oponenta v jeho vlastní obranné třetině, Spezza nakonec dokázal puk poslat k na modré stojícímu COLTONU SCEVIOUROVI, jehož parádní rána do horní poloviny branky byla pro Schneidera naprosto nechytatelná! Asistence: Jason Spezza, Johnny Oduya.
    Patrick SHARP - 2:1
     
    50:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na drama! Hlavní podíl na této kontaktní brance má John Klingberg, který u mantinelu předvedl parádní bruslařský manévr a následně svou bekhendovou přihrávkou skrze brankoviště našel u levé tyčky volného PATRICKA SHARPA, jenž už měl jednoduchou práci! Asistence: John Klingberg, Mattias Janmark.
     
    48:31
    Kyle Palmieri je k nezastavení! Domácí útočník si nyní pohrál s Demersem, následně si položil i Niemiho, ovšem před poloprázdnou svatyní Dallasu poslal kotouč těsně vedle pravé tyče!
     
    45:37
    Po faulu Alexe Goligoskiho, který dostává poměrně přísné dvě minuty za nedovolené bránění, si Ďáblové zahrají další přesilovku. Dokáží ji využít?
     
    40:34
    Jamie Benn zákrokem na hranici pravidel odstavil Seversona, načež před brankou našel úplně volného Codyho Eakina, proti jehož ráně z první se ale Schneider opět vytáhl!
     
    39:29
    Už to opět mohlo být pouze o gól! Seguin velice chytře přistrčil kotouč na Sharpa, který stál úplně sám před Schneiderem, ovšem ten předvedl parádní práci se svou holí, a bekhendový blafák bývalého útočníka Chicaga tak úspěch neslavil!
     
    36:50
    Teď měli Stars obrovské štěstí! Po Palmieriho přihrávce zpoza branky se před Niemim úplně sám ocitl Jiří Tlustý, ovšem v naprosté tutovce svatyni hostí nepochopitelně minul!
     
    33:33
    Dobrá rána! Po přihrávce od Schlemka nebezpečně vypálil Andy Greene, Niemi na poslední chvíli dokázal letící puk najít a skvělým zákrokem jej vytěsnil několik centimětrů vedle pravé tyče své svatyně!
     
    33:13
    New Jersey se naskýtá dobrá možnost na navýšení dvoubrankového vedení, dvěma minutami za podražení je totiž potrestán Jason Spezza. Přesilovka domácích započne po komerční pauze.
     
    29:44
    Dobrá šance pro Stars! Do přečíslení dvou proti jednomu se nyní dostali Benn se Sharpem, nakonec celou akci zakončoval druhý jmenovaný, ovšem Schneider se dokázal přesunout a puk za svá záda po dobrém zásahu nepustil!
    Bobby FARNHAM - 2:0
     
    26:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak se podívejme, už je to o dvě branky! Opět vše začalo nepovedeným pokusem o vyhození v podání hostí, na to konto se kotouče v rohu kluziště ujal Tootoo, který přesným pasem oslovil BOBBYHO FARNHAMA a ten nechytatelnou bombou na vzdálenější tyč nedal Niemimu šanci! Asistence: Jordin Tootoo, Stephen Gionta.
     
    25:39
    Ouu, to bylo nebezpečné! Demers jen tak nazdařbůh nahodil kotouč na branku, těsně před ní puk ještě lehce tečoval Cody Eakin, ovšem Schneider i s pomocí paní Štěstěny dokázal zasáhnout!
     
    21:57
    Bude se vylučovat, přesilovku si zahraje Dallas, který má tak dobrou šanci na srovnání skóre. Dvěma minutami za držení je potrestán obránce Jon Merrill.
    Kyle PALMIERI - 1:0
     
    21:02
    Devils právě vstřelili branku!
    No vida, Devils se zničehonic ujímají vedení! Oduyovi se nepodařilo vyhodit, načež se po přihrávce od Schlemka puk dostal k volnému KYLEU PALMIERIMU, který se s ním vytočil zpoza branky a nakonec jej mezi Niemiho betony procedil až do sítě! Asistence: David Schlemko, Adam Henrique.
     
    17:26
    David Schlemko pod tlakem vyhodil kotouč mimo kluziště a po právu dostává dvě minuty za zdržování hry. Jak Stars s touto šancí dokáží naložit?
     
    02:25
    Po skončení neúspěšné početní převahy domácích bude mít stejnou výhodu k dispozici i Dallas, dvěma minutami za zcela zbytečný krosček je totiž potrestán Tyler Kennedy.
     
    00:24
    No a hned v samotném úvodu si domácí zahrají přesilovku, na dvě minuty za nedovolené bránění je totiž vyloučen Antoine Roussel.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 22. Palmieri (Schlemko, Henrique), 27. Farnham (Tootoo, Gionta), 62. Moore (Henrique) – 51. Sharp (Klingberg, Janmark), 55. Sceviour (Spezza, Oduya)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Moore, Schlemko, Larsson, Merrill, Severson – Kennedy, Henrique "A", Stempniak – Palmieri, Zajac "C", Tlustý – Sislo, Kalinin, Matteau – Tootoo, Gionta, Farnham. Trenér: John Hynes.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski "A", Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn "C", Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Eaves – Roussel, Eakin, Sceviour – Fiddler "A", Faksa, Moen. Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kyle Rehman – Ryan Galloway, Mike Cvik

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri