Vladivostok – Ufa 2:4 (kon.) | Chabarovsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.) | Novokuzněck – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 1:2 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Toljatti 4:0 (kon.) | Minsk – Kazaň 2:4 (kon.)
Riga – HC Slovan 1:2 (2:3 po s.n.) | Záhřeb – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
Jokerit Helsinky
Pondělí 04.01.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Colby GENOWAY - 2:4
     
    48:43
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí ještě vykřesali jiskřičku naděje na obrat! Smoleňák si natáhl puk až do střelecké pozice, Karlsson jeho ránu sice betonem vyrazil, ale pouze do míst, kde číhal COLBY GENOWAY a ten už měl poměrně jednoduchou úlohu – 2:4. Asistence: Radek Smoleňák.
    Ville LAJUNEN - 1:4
     
    40:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    VILLE LAJUNEN naskočil z trestné lavice na led a kratičkou přesilovku Jokeritu 5 na 3 zužitkoval právě tento hráč. Lajunen se dostal mezi kruhy ke kotouči a překonal Taylora počtvrté. Asistence: Niko Kapanen a Peter Regin.
    Topi JAAKOLA - 1:3
     
    36:20
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Hráči Jokeritu posunuli po vyhraném buly puk na TOPIHO JAAKOLU, který vypálil a černá pryž propadla brankáři Taylorovi mezi betonem a lapačkou do sítě – 1:3. Asistence: Pekka Jormakka a Tim Kennedy.
    Atte OHTAMAA - 1:2
     
    23:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí promarnili obrovskou šanci, kdy Björkstrand nedostal puk do prakticky prázdné branky. Jokerit tak přešel do rychlého protiútoku, na jehož konci našel Kozun před brankou volného ATTEHO OHTAMAAHO, jenž udělal Taylorovi bekhendovou kličku a poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Jesse Joensuu a Brandon Kozun.
    Niko KAPANEN - 1:1
     
    20:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce srovnávají! Před brankou se dostal k odraženému puku NIKO KAPANEN a zápěstím ho uklidil do horního růžku Taylorovy svatyně. Asistence: Jesse Joensuu a Philip Larsen.
    Mark KATIĆ - 1:0
     
    19:41
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Klasickou početní výhodu už domácí využili! Od modré čáry vypálil MARK KATIĆ a kotouč skončil až za zády Karlssona. Střela domácího obránce byla ještě zřejmě tečována, ale jako střelec je zatím uveden právě Katić.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 20. Katić, 49. Genoway (Smoleňák) – 21. Kapanen (Joensuu, Larsen), 24. Ohtamaa (Joensuu, Kozun), 37. Jaakola (Jormakka, Kennedy), 41. Lajunen (Kapanen, Regin)


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Krošelj) – Parlett, Morrisonn, Mäntylä (A), Gysbers, Jurčina, Katić, Deutsch – Smoleňák (A), Mertl, Genoway – Björkstrand, Brule, Saarinen – Hedberg, Bulduc, Giliati – Glumać (C), Jämtin, Perkovich.
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Lajunen (A), Kulda, Ohtamaa, Jaakola – Regin (A), Kozun, Joensuu – Jormakka, Pelletier, Kennedy – Sallinen, Kapanen (C), Aaltonen – Wirtanen, Talaja, Mäki.

    Rozhodčí: Olenin, Soin – Goljak, Sadovnikov

    Diváci: 5132
    bahis siteleri