Montreal – New Jersey 2:1 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 4:3 (po pr.)
Vancouver – Carolina 3:2 (kon.) | Anaheim – Toronto 0:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
New Jersey Devils
Čtvrtek 07.01.2016, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Montrealu Canadiens vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (03:59:23)
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Plekanec (MTL) 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:29
    Jiří Tlustý (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:07
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Max Pacioretty (MTL) 1+0
    2. Paul Byron (MTL) 0+1
    3. Adam Larsson (NJD) 0+0
     
    Ve třetí třetině se hrál nejpohlednější hokej celého zápasu. Ne že by to bylo způsobeno nulovým vyloučením ve třetí periodě, ale oba týmy si připsaly několik slibných šancí, ze kterých nakonec jen jedna skončila brankou. Byla to jedna z prvních střel hostů ve třetí třetině, kdy Greene přiťukl puk na modrou čáru Adamu Henriquemu, který před sebou propálil vše co mu stálo v cestě a dal svému týmu solidní šanci na vyrovnání. To ale nepřišlo, i když se Ďáblové ještě v závěru zápasu pokusili o štěstí v power-play. Montrealu stačilo vstřelit v předchozích dvou dvacetiminutovkách vždy po jedné brance.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 25-20
    Vyloučení: 3-3
    Využití: 1-0
    V oslabení: 1-0
    Hity: 29-35
    Vyhraná vhazování: 30-23
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Domácím se povedlo poslat puk až do rohu hrací plochy, za bránu New Jersey, kde už se nejspíše zápas dohraje.
     
    59:46
    Puk se nachází v útočném pásmu Ďáblů, ale Condon příliš práce zatím nemá.
     
    59:23
    Montreal dvakrát po sobě netrefil od červené čáry prázdnou bránu Devils.
     
    58:46
    Sislo na modré útočné čáře pouze prodloužil kotouč do útočné třetiny, zatímco opustil Schneider svojí klec a zamířil na střídačku. New Jersey se pokouší o power-play!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:53
    Další nahození hostů už v tuto chvíli tak velký úspěch nemá. Naopak se do velké příležitosti dostávají hráči Montrealu, jenže ani oni svojí šanci na skórování nevyužívají.
     
    57:25
    Až teď se povedlo domácím dostat puk aspoň do středního pásma, aby minimálně polovina formace mohla vystřídat.
     
    56:50
    Hosté se usazují v útočném pásmu a nevypadá to, že by chtěli přenechat puk svým protihráčům. Pětice domácích hráčů už musí být hodně unavená.
     
    55:53
    Subban se hnal za pukem, který se doslova kutálel do útočného pásma domácích. Větší rychlost dokázal vyvinout pouze Severson, který se ujal puku a poslal jej raději na druhou stranu pásma.
     
    55:25
    Palmieriho další střelecký pokus od modré čáry byl tentokrát zblokován obranou Montrealu do rohu hrací plochy.
     
    55:19
    Palmieri vyzkoušel své střelecké štěstí od modré čáry, jehož dělovku vyrazil Condon pouze do předbrankového prostoru. Zde už byl připravený s dorážkou Jiří Tlustý, jenže ani on si nedokázala s brankářem domácích poradit. Velká příležitost hostů na vyrovnání!
     
    54:16
    Hráči Montrealu poslali puk raději za svojí bránu, jenže zde měl velké problémy s rozehrávkou, když ho atakovalo hned duo protihráčů. I tak si ale dokázal poradit a posunout puk na volné spoluhráče, kteří už puk vyvezli z obranného pásma.
     
    53:32
    U pravé tyče zůstal osamocený Beaulieu, kterému byl ihned adresován puk. Jenže domácí útočník nedokázal zasunout puk do sítě Devils.
     
    52:59
    Už to vypadalo, že Montreal vyhodil puk přes všechny čáry zbytečně a bude se pískat zakázané uvolnění. Puk ale včas dojel Eller a jeho spoluhráči z toho mohou těžit.
     
    52:23
    Domácí hráči se hnali do útoku, ve kterém jim ovšem zabránila pozorná obrana Devils. Hosté naopak nedokázali zachytit puk včas a vystavili se postavení mimo hru.
     
    52:01
    Tentokrát už si tak dobře ale lajny Devils tak dobře nevedla. Galchenyuk se dostal v pravém kruhu k nebezpečné střele, kterou Schneider se štěstím dostal mimo prostor tří tyčí a následně do svého držení.
     
    51:19
    Montrealští se osvobozují od tlaku soupeře pouze zavezením puku do útočného pásma a odjíždějí střídat.
     
    50:25
    Po nahození puku do útočného pásma se puk odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu, kde se nacházel Farnham, ten si ale vylámal zuby na Condonovi, který byl proti inkasování branky.
     
    49:42
    Devils se hnali do přečíslení 2 na 1. Celou situaci na sebe vzal Sislo, jenže jeho zakončení nebylo vůbec přesné, neboť minul bránu o pořádný kus.
     
    49:13
    Domácí předvedli další povedenou kombinaci, na jejíž konci se objevil Gallagher, který ale svůj střelecký pokus poslal přesně doprostřed brány. Condon tak neměl velké potíže puk zachytit.
     
    48:45
    Tentokrát se o puk bojovalo u mantinelu za bránou hostí. I tentokrát byli úspěšnější hráči New Jersey.
     
    48:21
    Devils bojovali u mantinelu velmi blízko modré čáry o puk. Jeden z hráčů byl ale v útočném pásmu dříve než puk. Rozhodčí odpískali ofsajd.
     
    47:45
    Schneider zblokoval střelu soupeře pouze do ochranné sítě, následuje tak vhazování po jeho pravici.
     
    47:34
    To stejné se dá říci o jejich soupeři, neboť ti vyhodili puk na zakázané uvolnění. Hra se tak přesouvá do obranného pásma Canadiens.
     
    47:12
    Nahození Montrealu zachytili obránci na modré čáře vlastního obranného pásma, ale nic kloudného při útočné akci nevymysleli.
     
    47:01
    Tootoo poslal svojí střeleckou vizitku na Condona, který raději podržel puk v lapačce. Po odpískání se postrkovali za bránou Subban s Merrillem, rozhodčí ale případné šarvátce zabránili.
     
    46:15
    Desharnais byl v útočném pásmu za bránou soupeřova brankáře dohrán Severson hodně nebezpečně, když narazil hlavou do mantinelu. Rozhodčí nechávají pokračovat ve hře. Desharnais raději odjíždí vystřídat.
     
    45:33
    Tento šrám se neobešel bez krvavé stopy na ledové ploše. Vše už je ale připraveno opět ke hře a Gelinas je připraven na střídačce zasáhnout zpět do zápasu.
     
    45:32
    Condon měl opět práci, když musel likvidovat nebezpečnou střelu jednoho ze soupeřů, který zakončoval z vrcholu pravého kruhu. Po této střele narazil Gallagher do Gelinase, kterého omylem trefil do tváře. Hostující útočník zůstal lěžet z bolestivou grimasou na ledě a rozhodčí raději hru přerušili.
     
    44:30
    Jeden z domácích hráčů po vhazování podrazil čárového rozhodčího, který skončil na zemi, ale následně se bez větších následků zvedl zpět na nohy. Mezitím byli hráči New Jersey nachytáni v ofsajdu.
     
    44:22
    Greeneovo nahození skryl Condon před dojíždějícími protihráči raději do lapačky. Bude se vhazovat v pravém kruhu.
     
    43:45
    Když už se ale hráči Devils dostali k puku, poslali ho pouze na zakázané uvolnění a svým nohám tak i nadále ještě nemohou dopřát odpočinek.
     
    43:25
    Canadiens se usadili v útočné třetině a stříleli ze všech možných pozic. Většina střel byla však nepřesná, a tak neměl Schneider příliš práce.
     
    42:51
    Montral dosáhl branky a jeho hráči se už už radovali. Jenže rozhodčí rozpažil a následně oznámil, že bylo branky dosaženo vysokou holí! Skóre tak zůstává nezměněno.
     
    42:30
    Mezitím se přesunula hra před Schneidera, ale ani jeden z hráčů, který se snažil brankáře hostů překonat to nedokázal.
    Adam HENRIQUE - 2:1
     
    40:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zřejmě přivolal. Chybu obrany Montrealu trestají hráči Devils brankou. Zatímco obrana domácích nedokázala vyhodit puk z obranného pásma, Greene se ho u mantinelu zhostil, přihrál na modrou čáru ADAMU HENRIQUEMU, který z modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andy Greene, Lee Stempniak.
     
    40:10
    Domácí se ale puku ihned zbavují. Ďáblové tak mají dostatek času vymyslet nějakou schůdnou útočnou akci, která by mohla skončit brankou.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí třetiny bylo úspěšnější pro Tomáše Plekance.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči se vrací pomalu zpět na ledovou plochu. Zápas bude za malou chvíli pokračovat třetím dějstvím.
     
    Devils ve druhé dvacetiminutovce několikrát ohrozili Condona, ale nebyli to nikterak povedené střely. To jeho kolega na druhé straně ledové plochy měl plné ruce i nohy práce. Schneider čelil několika nebezpečným a prudkým střelám hráčů Montrealu a k tomu všemu hájil bránu při trestném střílení, které obstaral Deshairnais, ale domácí útočník minul bránu o několik centimetrů. Branky se diváci dočkali až při oslabení Canadiens a byli to právě domácí, kteří vstřelili branku. Povedenou akci 2 na 2 zakončil přistrčením puku k levé tyči Torrey Mitchell, který tak dal prozatimnímu průběhu zápasu podobu 2:0, se kterou budou týmy nastupovat do třetí třetiny.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na bránu: 18-15
    Vyloučení: 3-3
    Využití: 1-0
    V oslabení: 1-0
    Hity: 24-18
    Vyhraná vhazování: 20-16
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Puk se po střele Zajace od modré čáry odrazil od mantinelu za bránou do brankoviště Condona, který ihned puk raději přikryl. Po dohrání Condona se strhla menší potyčka mezi několika hráči. Rozhodčí ale všechnu agresi zažehnali již v zárodku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
    Torrey MITCHELL - 2:0
     
    38:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení! Hostující hráči ztoskotali s rozehrávkou ve středním pásmu, čehož využila dvojice TORREY MITCHELL – Paul Byron. Druhý jmenovaný se kličkou zbavil hráče, který se snažil skočit do přihrávky a poslal puk najíždějícímu Mitchellovi, ten už si poradil s brankářem soupeře, když pouze posunul puk k levé tyči Schneiderovy brány. Asistence: Paul Byron.
     
    37:56
    Montreal vyhazuje puk přes všechny čáry až za bránu Schneidera. Hosté tak budou muset založit útok zpoza vlastní brány.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Devante Smith-Pelly - 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:33
    Desharnais měl další velkou příležitost ke skórování! Obrana Ďáblů ho nechala projet s pukem až do levého kruhu, odkud velmi tvrdě vystřelil. Schneider byl ovšem připraven i nyní a velkou šanci domácímu útočníkovi lapil.
     
    36:56
    Tlustý rozjel akci svého týmu po levé straně. Ještě před modrou odevzdal puk Matteauovi, kterému ale zblokovala střelu obrana.
     
    36:41
    Hráči Devils poslali puk za bránu Montrealu zpoza červené půlící čáry. Rozhodčí neváhají a pískají zakázané uvolnění.
     
    36:31
    Deshairnais se velmi rychle rozjel a vyzkoušel štěstí s blafákem do bekhendu. Jeho zakončení scházela pouze větší přesnost, neboť netrefil prostor pod horní tyčí. Následuje vhazování po levici Schneidera.
     
    36:31
    Deshairnais pojede trestné střílení! Tootoo hodil útočníkovi domácích pod nohy úmyslně zlomenou hůl, která ležela na ledové ploše.
     
    35:30
    Plekancova střela od modré čáry byla zastavena jedním z jeho spoluhráčů. Toho využívají hosté k založení rychlého protiútoku, který je ale velmi brzy zastaven.
     
    34:33
    Schneider musel do rozkleku, neboť na něj letěla střela Petryho, který poslal kotouč na bránu z modré čáry.
     
    32:39
    I Sislo vyzkoušel pozornost brankáře soupeře. Jenže ani jeho střela se neujala a tak je i nadále skóre příznivější pro hráče Montrealu.
     
    32:18
    Schneider předvedl, proč dostává tolik prostoru v bráně Devils. Před Beaulieuvim se objevila poloprázdná brána. Jenže kde se vzala, tu se vzala vyrážečka hostujícího brankáře.
     
    31:44
    Domácí se osvobozují až v tuto chvíli, kdy dobruslili do útočného pásma. Jeden z útočníků vzal riziko na sebe a vystřelil, jeho střelecký pokus byl ale zblokován do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levici Schneidera.
     
    31:29
    Greene se objevil na vrcholu útočného pásma nikým nehlídaný. Jeho střela směřovala mezi nohy Condona. Domácí brankář předvedl povedený zákrok a puk skryl nadvakrát do lapačky.
     
    30:47
    I přes několik slibných šancí ale ani hosté neskórují. Hráči Montrealu mají co dělat, aby své soupeře dobruslili. Ďáblové se drží soustavně v útočném pásmu, kde rozjíždějí jeden kolotoč za druhým.
     
    29:50
    Domácí se usadili v útočném pásmu, ale na Schneidera neputoval ani jeden puk. Nakonec se hosté z New Jersey přeci jen dostávají z obrany a zakládají protiútok.
     
    28:55
    Tentokrát se v dobré střelecké pozici objevil Petry, ale v dobré brankové příležitosti netrefil klec Devils!
     
    28:45
    Domácí v plném počtu.
     
    27:46
    Montreal mohl přidat druhou branku, které ale zabránili obránci. Na levém kruhu se objevil zcela osamocený Plekanec a už mohl zakončovat do opuštěné klece. Obránci k němu ale včas přistoupili a odebrali mu puk.
     
    27:45
    Hosté v plném počtu.
     
    26:54
    Desharnais se jako první při hře čtyř proti čtyřem dostal do zakončení. Jenže jeho bekhendové zakončení nenadělalo Schneiderovi žádné problémy. Brankář Devils si pohlídal svojí levou tyč.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (P.K. Subban - 2 min., hákování).
     
    26:45
    Subban na modré čáře nezachytil puk a dal tak možnost Zajacovi zaútočit v oslabení. Hostující útočník se dostal do osamoceného úniku, ale zakončit nedokázal. Ovšem už v počátku svého úniku byl faulován, takže se bude vylučovat na straně Montrealu a síly na ledě se vyrovnají.
     
    25:55
    Plekanec poslal na bránu Devils nebezpečnou střelu, se kterou měl Schneider velké potíže, ale ve spolupráci se svými obránci dokázal dostat puk z prostoru tří tyčí.
     
    25:45
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Tuomo Ruutu – 2 min., podražení).
     
    25:01
    Tentokrát nemusel Schneider zasahovat, i přes to se ale pohyboval puk nebezpečně před jeho brankovištěm. Vše vyřešili obránci, kteří odpálili puk do středního pásma.
     
    24:36
    Devils vyhodili puk přes všechny čáry pouze na zakázané uvolnění. Celá hra se tak přesouvá zpět před Schneidera.
     
    24:10
    Subban si na rozehrávku akce svého týmu musel dostatečně dlouho počkat. Ale jeho spoluhráči měli s rozehrávkou ještě větší problémy, a tak se dostává puk na hole Ďáblů.
     
    23:40
    Puk byl zašlápnut u střídačky Montrealu a rozhodčí přerušují hru. Následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    23:19
    Ani jeden tým nedokázal založit útočnou akci, na jejíž konci by byla střela ohrožující bránu soupeře.
     
    22:10
    Schneider se musí mít v pozoru. Dvakrát v krátkém sledu musel likvidovat hned dvě střely soupeřů. Převážně druhou z nich, z hole Galchenyuka, krotil s velkým štěstím!
     
    21:44
    Hosté v plném počtu.
     
    21:41
    Tentokrát už to ale domácím nevyšlo podle představ. Pacioretty byl pozdě u puku, který si mezitím našel cestu za bránu Condona a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    21:03
    Znovu v akci Subban, tentokrát už ale v útočné fázi. Jeho tvrdá střela od modré čáry skončila na betonu Schneidera. Pokračuje se v rohu hrací plochy.
     
    20:32
    Jeden z útočníků Devils atakoval rozehrávku soupeře až v útočném pásmu. Subban měl co dělat, aby neposlal puk na útočníka soupeře.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli hráči Montrealu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Ačkoli měli od začátku zápasu mírně navrch hráči New Jersey, jejich soupeř z Montrealu hrozil především v druhé polovině první periody, a to v oslabení. Jenže ta nejdůležitější situace přišla v přesilové hře minutu před koncem úvodního dějství. Max Pacioretty lehce tečoval střelu Tomáše Plekance a puk se následně dostal skulinou mezi betony brankáře až do sítě. Ďáblové budou do druhé dvacetiminutovky nastupovat o jednoho hráče méně, neboť na konci první třetiny obdržet Bobby Farnham dvouminutový trest.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na bránu: 8-9
    Vyloučení: 1-2
    Využití: 1-0
    V oslabení: 0-0
    Hity: 13-10
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Hosté vyhazují puk až za bránu Condonova a v první třetině se tak již zřejmě nic nestane.
     
    19:44
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Bobby Farnham – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:19
    New Jersey se ihned po buly tlačí do útoku. Zatím se ale jeho hráči nedokázali dostat s pukem od mantinelu, kde se soupeřem svádí hned několik hráčů souboj.
    Max PACIORETTY - 1:0
     
    19:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilová hra proměněna! Tak tohle Montreal sehrál perfektně. Po pravém mantinelu se kolem svého strážce protáhl Plekanec, který se s pukem nemazal a vyslal ho na bránu Devils. MAX PACIORETTY ještě v pravém kruhu puk tečoval a nic netušícímu Schneiderovi prošel mezi betony do brány. Asistence: Tomáš Plekanec a P.K. Subban.
     
    17:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. - příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matteau.
     
    17:46
    Jemelinovo nahození do útočného pásma zachytili obránci Devils, kteří se ihned snažili rozehrát, ale vytvořili chybu při střídání a budou vyloučeni.
     
    17:06
    Devils navíc vyhazují puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se přesouvá ke Schneiderovi.
     
    16:46
    Domácí v plném počtu.
     
    16:39
    Ďáblové se ne a ne dostat přes střední pásmo do útočného pásma. Co víc, pokud přijdou o puk, Montreal hrozí z protiútoku.
     
    16:04
    Ačkoli hosté kombinovali na útočné polovině, ke střele se nedostali. Naopak domácí se ujali puku a hned jak to bylo možné, poslali ho za bránu Schneidera.
     
    15:22
    Na opačné straně musel zachytit puk do výstroje Condon, který se postaral o zákrok proti střele Gelinase z levého kruhu.
     
    14:59
    Pacioretty ve spolupráci s Plekancem vyvezl puk až do útočného pásma, kde první jmenovaný vystřelil z pravého kruhu. Schneider puk pouze vyrazil, ale následně se k němu dostali jeho spoluhráči.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alexej Jemelin – 2 min., nedovolené bránění). New Jersey má k dispozici první možnost přesilové hry.
     
    14:07
    Galchenyukovo nahození bylo pro Condona lahůdkou. Pokračuje se ale ve hře, neboť brankář domácích puk pouze vyrazil betonem do rohu hrací plochy.
     
    13:35
    Jemelin vyslal od modré čáry velmi nebezpečnou střelu směrem na Schneidera. Brankář Ďáblů byl ale dostatečně pozorný a vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    12:59
    Canadiens vyhazují puk ze svého obranného pásma pouze za cenu ztráty puku. Hráči New Jersey ho ztratili v souboji u mantinelu.
     
    12:03
    Schneider musel být v permanenci, neboť se domácí hnali ve 3 proti 2. Hostující brankář ale vše vyřešil podržením puku do lapačky po povedeném zákroku.
     
    11:58
    Až nyní se domácí dostávají ze sevření protihráčů vyhozením puku do svého útočného pásma.
     
    11:09
    Tootoo obkroužil bránu, poslal bekhendovou přihrávku na modrou čáru, kde už stál v nápřahu Severson, který ohrozil bránu soupeře. Condon se štěstím zasáhl. Hosté pokračují i nadále ve svém tlaku.
     
    10:26
    Hráči Montrealu si připsali další dvě útočné akce, na bránu se jim ale nepodařilo vyslat ani jednu střelu.
     
    09:40
    Jenže ti vyhazují touš přes více než polovinu ledové plochy na zakázané uvolnění. Následuje vhazování před Condonem.
     
    09:26
    Domácí obránci vyhodili v ohrožení puk raději do středního pásma, kde se ho ujímají hráči Montrealu.
     
    08:53
    Ruutuu byl u mantinelu přitlačen k mantinelu, čímž obrana Canadiens zastavila akci Devils. Hosté se ale dostali znovu na puk a ačkoli neohrozili brankáře soupeře, v útočném pásmu pobyli velmi dlouho, dokud nebyla odpískána přihrávka rukou.
     
    08:09
    Gallagher nezachytil puk, který mu adresoval Subban. Černý touš se tak dostal na hokejky soupeře, který rozjíždí svojí útočnou akci.
     
    07:52
    Hráči Ďáblů vyhodili puk přes všechny čáry, je pískáno zakázané uvolnění. Hra se tak přesouvá zpět před Schneidera.
     
    07:27
    Vhazování po pravici Schneidera vyhráli domácí, ale k ohrožení brány se nedostali. O puk se i nadále ale bojuje v obranném pásmu Devils, v rohu hrací plochy.
     
    06:26
    Eller se snažil v útočném pásmu ze všech sil zachytit puk. Jeho přemíra ale vyústila pouze v jeho pád na led.
     
    05:27
    Domácí se postarali před brankovištěm Montrealu o pořádnou práci pro Condona. Brankář Canadiens i nadále neinkasuje.
     
    05:07
    Subbanovi se povedlo vyhodit puk až za bránu soupeře, tam se o touš ale postarali hráči Devils, kteří vyrazili ihned na steč.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Beaulieu, Petry, Markov, Barberio, Jemelin – Gallagher, Plekanec, Pacioretty – Carr, Galchenyuk, Eller – Andrighetto, Desharnais, Byron – Flynn, Mitchell, Smith-Pelly

    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Gelinas, Moore, Severson, Merrill – Palmieri, Zajac, Tlustý – Stempniak, Henrique, Sislo – Ruutu, Kalinin, Matteau – Tootoo, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Skilliter, Kowal – Cormier, Henderson.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V brance Montrealu pravděpodobně nastoupí Mike Condon, protože v minulém utkání dostal přednost jeho kolega Ben Scrivens. Kapitán Canadiens Max Pacioretty zaznamenal v předchozích čtyřech zápasech hned 5 bodů (2+3). Na tuto sérii bude chtít dnes navázat.
     
    Hostující celek se bude muset obejít bez Mika Cammalleriho, kterého trápí zranění v horní části těla. Vynechá třetí zápas v řadě. V brance nastoupí Cory Schneider, který od začátku nastoupí do čtvrtého po sobě jsoucího zápasu.
     
    Tyto dva týmy se v letošní sezóně utkávají potřetí a zároveň naposledy. Dva předchozí duely se rozhodovaly až po základní hrací době. Nejprve Montreal vyhrál 3:2 po nájezdech, poté se radovalo New Jersey z výhry 3:2 po prodloužení.
     
    Dovolte mi, abych co nejpříjemnější sportovní zážitek popřál všem fanynkám a fanouškům nejlepší hokejové soutěže na světě. V tomto zápase proti sobě nastoupí Montreal Canadiens a New Jersey Devils .
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 19. Pacioretty (Plekanec, Subban), 39. Mitchell (Byron) – 41. Henrique (Greene, Stempniak)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Beaulieu, Petry, Markov, Barberio, Jemelin – Gallagher, Plekanec, Pacioretty – Carr, Galchenyuk, Eller – Andrighetto, Desharnais, Byron – Flynn, Mitchell, Smith-Pelly
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Gelinas, Moore, Severson, Merrill – Palmieri, Zajac, Tlustý – Stempniak, Henrique, Sislo – Ruutu, Kalinin, Matteau – Tootoo, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Skilliter, Kowal – Cormier, Henderson
    bahis siteleri