Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
5:3 (4:0, 1:2, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 08.01.2016, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    TRAKTOR ČELJABINSK
    Ani Čeljabinsk v letošní sezóně nepodává dobré výkony, a nachází se až na třinácté příčce tabulky se ziskem 56 bodů, což se před sezónou rozhodně nečekalo. Tým Pavla Francouze ztrácí na příčku zajištující play-off již deset bodů, nicméně Traktor stále živí naději na postup do vyřazovací části!

    Traktor má za sebou sérii tři domácích zápasů, ze kterých dokázal vytěžit pět bodů! V následujícím zápase se Čeljabinsk představil na půdě Sibiru Novosibirsk, který v letošní sezóně podává opět skvělé výkony. Domácí celek si nakonec dokráčel k zisku tři bodů, když vyhrál pomerěm 3:1! V posledním zápase se však Traktor dočkal tříbodové výhry, když po dobrém výkonu Pavla Francouze uspěl na ledě Metallurgu Novokuzněck 3:2!
     
    AMUR CHABAROVSK
    Amur nezažívá příliš povedenou sezónu, i když oproti loňské sezóně si vede o poznání lépe. Momentálně se nachází dvanácté příčce tabulky Východní konference se ziskem 56 bodů. Na osmý Nižněkamsk Amur ztrácí deset bodů, tudíž šance na účast v play-off ještě není úplně ztracena!

    V posledních zápasech se však Amuru příliš nedaří. Chabarovsk prohrál až do minulého utkání hned čtyři zápasy v řadě. Poslední prohru zaznamenal v domácím prostředí, kdy prohrál s Metallurgem Magnitogorsk 0:1. V posledním zápase se však svěřenci Andreje Nikolišina dočkali konečně výhry! Zápas s Ufou došel až do prodloužení, ve kterém rozhodl Vladislav Ušenin. Naváže Amur na výhru i dnes?
     
    Příjemné páteční ráno všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem deset zápasů. My se společně zaměříme na duel Amuru Chabarovsk s Traktorem Čeljabinsk. Úvodní vhazování je naplánováno v 8:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový úvod domácí celku, který se již v první minutě dostává do vedení! Amur vyhrál vhazování, a ve středním pásmu dostal přihrávku TOMÁŠ ZOHORNA. Český útočník nabruslil do pásma, a přesnou střelou překonal Pavla Francouze, který nebude mít čisté svědomí! Asistence: Niclas Bergfors, Akim Aliu.
    Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    01:14
    Amur však nadále pokračuje v aktivním výkonu, a k další střele se dostal Dedunov. Tentokrát však již český brankář zasáhl!
     
    02:16
    Teď se konečně probudil také Traktor, který se dostal ke krátké kombinaci v útočném pásmu. Do zakončení se však hosté zatím nedostali!
     
    02:59
    Domácím se tentokrát nepovedl přechod do útočného pásma, neboť Litovčenko udělal na modré o kličku navíc. A tak ruský útočník udělal otočku, a nahodil kotouč do pásma!
     
    03:19
    Do další šance domácího celku se tentokrát dostal Alexej Bjavalcev, který mohl využít lehké zaváhání obrany Čeljabinsku. Ruský útočník však zakončoval z ostrého úhlu, a jeho střela byla sražena do ochranné sítě!
     
    04:07
    Teď o sobě dal také trochu vedět Traktor, který kombinoval v útočném pásmu, avšak z toho zakončení opět nebylo, a Pečurskij na svůj první zákrok stále čeká!
     
    05:11
    Na pravou stranu dostal přihrávku Maxim Jakucenja, který se dostal ke střele, nicméně mířil pouze do připraveného domácího brankáře!
     
    05:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur se dostává již do dvoubrankového vedení, a potvrzuje výborný vstup do dnešního zápasu! Tomáš Zohorna poslal kotouč pod sebe, kam si najel DMITRIJ TARASOV. Ruský útočník projel brankoviště, položil si Francouze, a poslal kotouč do branky! Asistence: Tomáš Zohorna.
    Dmitrij TARASOV - 2:0
     
    06:18
    Domácí celek mohl opět navýšit skóre! Po nepřesné kombinaci Traktoru v útočném pásmu se hnal vpřed Vladimir Pervušin, jehož bekhendové zakončení však vyrazil Francouz!
     
    06:55
    Teď však opět chybovala domácí obrana, a rázem z toho byla obrovská šance! Alexej Bjavalcev se dostal ke kotouči na pravé straně, a najížděl před Francouze, ten však jeho zakončení dokázal lapit!
     
    07:38
    Pavel Francouz si zatím v dnešním utkání na málo práce rozhodně stěžovat nemůže! Tentokrát si musel poradit se střelolu Vladislava Ušenina!
     
    08:22
    Za brankou českého brankáře se uvolnil Tomáš Zohorna, který následnou zadovkou hledal před brankou Tarasova, ten však na přihrávku nedosáhl!
     
    08:52
    Čtvrtý útok domácího celku postupoval velmi agresivně do útočného pásma, do zakončení se však zatím nedostal!
     
    09:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Výborný výkon Chabarovsku pokračuje, a domácí celek se dostává již do tříbrankového vedení! V pravém rohu to udělal krásně Vladimir Pervušin, který našel před brankou zcela volného RINATA IBRAGIMOVA, a ten nedal českému brankáři šanci! Asistence: Vladimir Pervušin, Vitalij Aťjušov.
    Rinat IBRAGIMOV - 3:0
     
    09:05
    Pavel Francouz toho měl již dost, a své místo v brance přenenchává Vasilij Demčenkovi!
     
    10:44
    Domácí Amur však pokračuje v aktivním výkonu, a momentálně kombinuje v útočném pásmu. Čeljabinsk však velmi dobře napadá!
     
    11:17
    Teď se však do útoku dostali i hosté! Před brankou dostal přihrávku Dmitrij Pestunov, kterému však na poslední chvíli sjel kotouč z hole!
     
    11:46
    O další střelecký pokus Čeljabinsku se postaral obránce Arťjom Borodkin, který napřáhl od modré čáry. Jeho tvrdou střelu však dokázal Pečurskij vyrazit!
     
    12:41
    Za brankou byl ostře atakován hostující Pestunov, který skončil na zemi po souboji s Litovčenkem. Hlavní rozhodčí však nechává hru plynout dál!
     
    13:19
    Po levé straně postupoval do pásma Glinkin, který svou následnou přihrávkou hledal před brankou Rybakova. Ten byl však velmi dobře tísněn Čerepanovem!
     
    13:45
    Teď však přišla velká šance hostujícího celku na snížení stavu! Za brankou se dokázal uvolnit Anton Glinkin, který svižnou přihrávkou našel před brankou volného Popova. Jeho pohotovou střelu však lapil Pečurskij!
     
    13:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme tady čtvrtou branku v síti Čeljabinsku, a v Platinum Aréna máme zaděláno na debakl! Alexander Rybakov předvedl ve vlastním pásmu ostudnou chybu, to když nepřesnou přihrávkou našel přes hokejku TOMÁŠE ZOHORNY, který udělal rychlou kličku, a překonal Demčenka! Bez asistence.
    Tomáš ZOHORNA - 4:0
     
    14:44
    Čeljabinsk se dokázal usadit v útočném pásmu, a do zakončení se dostal Ilja Zinovjev. Jeho slabá přízemní rána však nenadělal domácímu brankáři problémy!
     
    15:36
    Hostující celekl si musel vzít time-out, neboť se hráči potřebovali lehce uklidnit. Teď už to s výkonem hostů vypadá o poznání lépe!
     
    16:03
    Do útočného pásma najel Alexej Kručinin, který si nabruslil před Pečurského, avšak následnou přiízemní střelou ho překonat nedokázal!
     
    16:19
    Teď to udělal velmi dobře obránce Čerepanov, který od modré čáry tvrdě vystřelil. Pečurskij kotouč lapil, avšak nic nebyl jistý, zdali z něj nevypadl. Toho chtěl využít Jakucenja, který nakonec kotouč do branky dostal, avšak vše již bylo po odpískání!
     
    16:52
    Hostující celek je rázem opravdu aktivnější! O další střelecký pokus hostů se postaral Anton Glinkin, který však svou střelou zápěstím neuspěl!
     
    17:22
    Před Demčenka tentokrát najížděl Alexej Bjavalcev. Ruský útočník následnou zadovkou našel za sebou Pervušina, jehož pohotová střela mířila mimo!
     
    18:31
    Hostům závěr třetiny vychází, a jsou lepším týmem. Chabarovsk je si však vědom čtyřbrankového vedení, a dopředu je již příliš nežene!
     
    19:01
    Šarov dokázal udržet pásmu, a následně nahodil kotouč před branku. K zakončení se dostával Pestunov, nicméně promáchl!
     
    19:11
    Hlavní rozhodčí poprvé v tomto zápase vylučují! Na trestnou lavici míří Vladimir Pervušin, který před vlastní brankou podrazil Šarova, a dostává dvouminutový trest!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního zápasu nabídla velmi povedený výkon Chabarovsku, který pravděpodobně rozhodl o dnešním zápase již v první třetině. Hned v první minutě se dostal Amur do vedení zásluhou branky Tomáše Zohorny! Domácí však nepolevili, a o pět minut později skóre navýšil Dmitrij Tarasov. Pavla Francouze vyhnala z branky branka Rinata Ibragimova z deváté minuty! To však ještě nebylo vše, a po obdrovské chybě hostující obrany se prosadil podruhé v tomto zápase Tomáš Zohorna!

    Druhá třetina začne přibližně v 9:24!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Chabarovsk se dostal do zajímavé příležitosti i v oslabení, kdy vyrazil na útočný výlet Jan Kolář. Českého obránce však nakonec vytlačil z úhlu Martjonov.
     
    21:06
    V samotném závěru přesilové hry hostujícího celku se dostal do zakončení také Kručinin, avšak jeho ránu Pečurskij v pohodě lapil!
     
    21:31
    Hned po návratu Vladimira Pervušina z trestné lavice je tu další přesilová hra, tentokrát pro Amur! Dvouminutový trest dostává Vasilij Demčenko, kterému se nepodařilo kotouč vyhodit z pásma ven, nýbrž ho poslal k divákům. Na trestnou míří odpykat trest Osnovin.
     
    21:49
    Vjačeslav Ušenin dostal na levém křídle přihrávku od svého bratra Vladislava, a zkoušel překvapit Demčenka, ten byl však pozorný!
     
    22:33
    Traktoru se však tentokrát podařilo osvobodit, a Filip Novák vyhodil kotouč až za domácí branku.
     
    22:53
    Domácím se opět nepodařilo usadit v útočném pásmu, a po nepřesné přihrávce Tarasova se hostujícímu celku opět daří vyhodit kotouč z pásma ven!
     
    23:26
    V samotném závěru přesilové hry vyslal nebezpečnou střelu Arťjom Zub, jehož rána však mířila těsně mimo!
     
    24:36
    Domácí celek působí suverénním dojmem i ve druhé třetině, a svého soupeře zatím do žádné šance nepouští.
     
    24:58
    Rinat Ibragimov nepřesně vyhodil kotouč z vlastního pásma, a do šance se dostával Kokujov. V zakončení mu však nakonec zabránil dobře bránící Aliu!
     
    25:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak, ani Vasilij Demčenko dnes nemá svůj den! Amur střílí na začátku druhé třetiny svou pátou branku, a míří za vítězstvím! Na pravé straně se dostal ke kotouči ALEXEJ BJAVALCEV, který nabruslil do pásma, a přesnou střelou zápěstím překonal Demčenka! Brankář Traktoru však také nebude mít čisté svědomí, neboť tohle se dalo chytit .. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Vitalij Aťjušov.
    Alexej BJAVALCEV - 5:0
     
    26:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se však nevzdává, a na pátou branku bleskově odpovídá! Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a Borodkin poslal kotouč na modrou, kde se nacházel MAXIM JAKUCENJA. Jeho tvrdá rána mířila přesně k tyči, a Pečurskij nedokázal zareagovat! Asistence: Arťjom Borodkin.
    Maxim JAKUCENJA - 5:1
     
    27:06
    Vjačeslav Litovčenko dostal přihrávku na modré čáře, a cpal se do zakončení. Ruského útočníka však dostal ze střeleckého úhlu dobře bránící Borodkin!
     
    27:38
    Chabarovsk se dokázal udržet v útočném pásmu, a do zakončení se dostal domácí kapitán Aťjušov. Jeho rána však mířila do středu branky, kde byl připravený Demčenko!
     
    28:23
    Traktor se velmi rychle dostal z vlastního pásma do útočného pásma, a z pravé strany vyslal střelu Popov. Jeho ránu však Pečurskij dokázal lapit!
     
    28:23
    Dnešní pohledný zápas vyšperkovala bitkou dvojice Vjačeslav Ušenin – Konstantin Klimontov. Domácí Ušenin byl v bitce rozhodně aktivnější, avšak oba hokejisté zůstali na bruslích, a hlavní rozhodčí je odtrhli!
     
    29:31
    Dmitrij Tarasov pospíchal s do přečíslení dva na jednoho společně s Tomášem Zohornou. Český útočník měl na dosah svou třetí branku, nicméně radost mu zkazil výborným zákrokem Demčenko!
     
    30:05
    Hostující celek si následně zahraje přesilovou hru! Za obranu Amuru dostal přihrávku Vjačeslav Osnovin, který se dostával do zakončení, v tom ho však podrazil Litovčenko!
     
    30:21
    Traktor se hned dokázal usadit v útočném pásmu, a dostal se do kombinace. Od modré to zkusil Filip Novák, avšak jeho rána skončila v náruči Pečurského.
     
    31:18
    Traktoru se však zatím v přesilové hře příliš nedaří, a hostující celek se nemůže usadit v útočném pásmu!
     
    31:46
    Až teď se hostujícímu celku podařilo usadit v útočném pásmu, a z pravé strany to hned zkoušel Anton Glinkin. Jeho přízemní střelu však dokázal Pečurskij vyrazit!
     
    32:05
    Domácí celek své další oslabení v tomto zápase zvládl, a Vjačeslav Litovčenko se již projíždí po ledě Platinun Arény!
     
    33:19
    Chabarovsk hraje v posledních minutách pasivně, a nechává Traktor se dostat zpět do zápasu, což by nemuselo dopadnout dobře ...
     
    33:49
    Anton Glink teď střelou z levé strany prověřil pozornost domácího brankáře. Pečurskij však s pomalou střelou neměl problém, a kotouč vyrazil do rohu!
     
    34:21
    Čeljabinsk ještě cítí šanci, a je v závěru třetiny velmi aktivní. O další střelecký pokus se postaral Vladimir Denisov, jehož střelu vyrazil Pečurskij do ochranné sítě.
     
    35:26
    Od modré čáry to zkoušel Vladislav Ušenin, jehož ránu od modré však Demčenko dobře viděl, a dokázal zasáhnout!
     
    35:58
    Chabarovsk má velké problémy s přechodem přes modrou čáru, a dobře bránící hostující celek toho využívá, a míří do protiútoku!
     
    36:42
    Dmitrij Tarasov teď dostal krásnou přihrávku před branku od Zohorny, avšak jeho pohotovou střelu dokázal zablokovat obránce Borodkin!
     
    36:54
    Na druhé straně to zkoušel tvrdou střelou Alexander Rybakov. Jeho pokus však dokázal Pečurskij vyrazit!
     
    37:03
    Na trestnou lavici tentokrát míří Martin Růžička, který ve středním pásmu podrazil Vitalije Aťjušova, a dostává dvě minuty! V závěru třetiny si tak Amur zahraje přesilovou hru!
     
    37:33
    Chabarovsku se však zatím při přesilové hře příliš nedaří, a hráčům Čeljabinsku se podařilo již dvakrát vyhodit kotouč k domácí brance!
     
    38:23
    Tom Wandell teď velmi dobře zatáhl kotouč do útočného pásma, a Amur se dostává do kombinace!
     
    38:50
    V samotném závěru přesilové hry nebezpečně vypálil Vitalij Aťjušov, jehož ránu Demčenko vyrazil přímo na hůl Bergforse. Demčenko však lapil i pohotové zakončení švédského útočníka!
     
    39:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeká nás ve třetí třetině ještě drama? Čeljabinsk v samotném závěru druhé třetiny snižuje na 2:5, a ve třetí třetině nás čeká ještě zajímavá podívaná! Jegor Martjono zatáhl kotouč do levého rohu, a následně dostal kotouč na modrou, kde se nacházel Osnovin. Jeho následnou střelu tečoval ideálně MARTIN RŮŽIČKA! Kotouč skončil až za překvapeným domácím brankářem, který opravdu nic neviděl! Asistence: Vjačeslav Osnovin, Jegor Martjonov.
    Martin RŮŽIČKA - 5:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině jsme viděli další branky, a hra byla velmi vyrovnaná. Ve 26. minutě sice domácí Alexej Bjavalcev navýšil skóre na 5:0, nicméně hostující celek se nevzdal! O chvíli později dokázal snížit Maxim Jakucenja přesnou střelou k tyči! Druhá třetina se již pomalu blížila ke svému konci, poté však tečoval střelu Osnovina Martin Růžička, a snížil na 2:5!

    Třetí třetina začne přibližně v 10:18!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Hned na začátku třetí třetiny to zkoušel Niclas Bergfors, jehož střela z otočky však byla zablokována hostující obranou!
     
    40:59
    Domácí celek momentálně kombinuje v útočném pásmu, a pokouší se dostat do zakončení!
     
    41:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor hned na začátku třetí třetiny střílí další branku, a závěr dnešního zápasu bude hodně zajímavý! Zub nedokázal vyhodit kotouč ze třetiny, a k tomu se dostal na modré ARŤJOM BORODKIN. Jeho střela nebyla nikterak rychlá, nicméně Pečurskij nedokázal kotouč zkrotit, a ten mu proklouzal až za brankovou čáru! Bez asistence.
    Arťjom BORODKIN - 5:3
     
    42:36
    Hostující Čeljabinsk je hned po snižující brance velmi aktivní, a pokouší se vstřelit hned další branku!
     
    43:03
    Teď však za vlastní brankou udělal velkou chybu Demčenko, který nabídl kotouč Pervušinovi, a ten se dostal pohotově do zakončení. Demčenko však dokázal skvělým zákrokem svou chybu napravit!
     
    43:23
    Na druhé straně to zkoušel Filip Novák, nicméně jeho nahození od modré čáry dokázala domácí obrana srazil do rohu!
     
    44:12
    Traktoru se teď vůbec nepodařilo rozehrávka, a kotouč skončil ve středním pásmu u Čerepanova. Jeho následné nahození tečoval Růžička, a kotouč skončil v hledišti!
     
    44:57
    Hostující celek je v posledních minutách rozhodně aktivnější, avšak zatím nemá potřebné štěstí ve finální fázi, a k přímému ohrožení Pečurského se nedostal.
     
    45:36
    Alexander Rybakov to teď udělal skvěle, když se uvolnil na pravé straně, a křížnou přihrávkou našel před brankou Glinkina. Jeho střelu však dokázal vyrazit Pečurskij!
     
    46:25
    Popov skvěle zabojoval v útočném pásmu, vybojoval kotouč, a ten následně poslal pro Glinkina. Jeho pohotovou střelu ještě tečoval Šinin, a nejistý Pečurskij si vůbec nebyl jistý, zdali má kotouč. Na pomoc přispěchal Zohorna, který zkontrolovat, že je vše v pořádku!
     
    47:16
    Na druhé straně měl také velkou šanci Vjačeslav Ušenin, který střílel z mezikruží. Jeho střelu však dokázal pokrýt Demčenko.
     
    47:47
    Domácímu celku teď vůbec nevyšel přechod přes modrou čáru, a pozorný pomezní rozhodčí odpískal ofsajd!
     
    48:51
    Domácí celek kombinoval v útočném pásmu, a celou akci zakončil tvrdou střelou od modré obránce Aliu. Jeho ránu ještě tečoval Dedunov, avšak kotouč skončil těsně vedle!
     
    49:22
    Do dašlí šance se dostal domácí celek! Dmitrij Tarasov nahodil kotouč do pásma, a ten se od mantinelu odrazil před branku, kde číhal český útočník. Jeho pohotovou ránu však Demčenko lapil!
     
    49:40
    Jevgenij Gračjov předvedl v útočném pásmu povedenou individuální akci, když si z levého kruhu vybruslil až před Demčenka. Jeho následné zakončení však ruský brankář kryl!
     
    50:09
    Ve vlastním pásmu chyboval Martjonov, který daroval kotouč Vladislavu Ušeninovi. Ruský útočník našel před brankou svého bratra Vjačeslava, tomu však zakončení nesedlo, a poslal kotouč nad branku!
     
    51:19
    Čeljabinsk v posledních minutách již není tolik aktivní, jako na začátku třetí třetiny. Iniciativu v posledních minutách převzal domácí celek!
     
    52:00
    Další obrovská šance domácího celku! Do protiútoku se dostal Bergfors, který přiťukl kotouč pro osamoceného Dmitrije Tarasova, který udělal povedenou kličku, avšak jeho střelu dokázal Demčenko skvělým zákrokem pravým betonem udržel před brankovou čárou!
     
    52:36
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Jegor Martjonov. Jeho střela však skončila v lapačce připraveného Pečurského!
     
    53:03
    Kokujov posísal křížnou přihrávku v útočném pásmu, nicméně to přehnal, a puk skončil na střídačce domácí celku!
     
    53:32
    Aktivní domácí celek se dobrým pohybem dostal ke kotouči, a následně také do zakončení v útočném pásmu. Z mezikruží nebezpečně střílel Bergfors, avšak Demčenko zasáhl!
     
    55:31
    V závěru dnešního zápasu Čeljabinsk přidal na aktivitě, a pokouší se co nejrychleji vstřelit snižující branku. Domácí obrana však pracuje velmi dobře!
     
    56:22
    Chabarovsk však Traktoru velmi rychle vzal vítr z plachet, a sám kombinuje v útočném pásmu, a chytře šetří čas!
     
    56:44
    Domácí celek má navíc kotouč ve vlastním pásmu, kde jej za brankou drží Zub. Ruský obránce čeká na dostřídání svých spoluhráčů!
     
    57:17
    Chabarovsk mohl zamířit do útočného pásma, avšak na pravé straně podklouzl Dedunov, a domácí celek nemohl přejít do útočného pásma, jinak by se pískal ofsajd!
     
    58:04
    Hostující Čeljabinsk se zatím nemůže dostat ke kotouči, tudíž nemůže dojít k případné hře bez brankáře!
     
    58:28
    Až teď se hostům podařilo dostat ke kotouči, a zatahují hru do útočného pásma. Domácí celek však velmi dobře brání!
     
    58:50
    Hráči Amuru se po dobrém napadání dokázali dostat ke kotouči, a v útočném pásmu nebezpečně střílel Račjov. Jeho ránu však dokázal lapit Demčenko!
     
    59:22
    Maxim Jakucenja to udělal velmi dobře v útočném pásmu, kde se dokázal uvolnit, a vystřelit. Jeho rána však mířila nakonec mimo!
     
    59:27
    Vasilij Demčenko je na střídačce, a Traktor to ještě v samotném závěru zkouší bez brankáře!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Amur Chabarovsk dokázal v domácím prostředí porazít Traktor Čeljabinsk 5:3!

    První třetina dnešního zápasu nabídla velmi povedený výkon Chabarovsku, který pravděpodobně rozhodl o dnešním zápase již v první třetině. Hned v první minutě se dostal Amur do vedení zásluhou branky Tomáše Zohorny! Domácí však nepolevili, a o pět minut později skóre navýšil Dmitrij Tarasov. Pavla Francouze vyhnala z branky branka Rinata Ibragimova z deváté minuty! To však ještě nebylo vše, a po obdrovské chybě hostující obrany se prosadil podruhé v tomto zápase Tomáš Zohorna!

    Ve druhé třetině jsme viděli další branky, a hra byla velmi vyrovnaná. Ve 26. minutě sice domácí Alexej Bjavalcev navýšil skóre na 5:0, nicméně hostující celek se nevzdal! O chvíli později dokázal snížit Maxim Jakucenja přesnou střelou k tyči! Druhá třetina se již pomalu blížila ke svému konci, poté však tečoval střelu Osnovina Martin Růžička, a snížil na 2:5!

    Hned na začátku třetí třetiny dokázal Traktor snížit na rozdíl dvou branek zásluhou Arťjoma Borodkina, kterému výrazěn pomohl brankář Pečurskij, který si srazil puk do branky! Víc už však Traktor nestihl, a Amur své vedení udržel!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, TOI – 23:32
    Tomáš Zohorna (CHA) – 2+1, 4 střely, TOI – 15:31
    Pavel Francouz (CLJ) – 3 obdržené branky, střídal v desáté minutě zápasu
    Martin Růžička (CLJ) – 1+0, 3 střely, TOI – 16:16

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (11:00:53)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Zohorna (Bergfors, Aliu), 6. Tarasov (Zohorna), 10. Ibragimov (Pervušin, Aťjušov), 14. Zohorna, 26. Bjavalcev (Vj. Ušenin, Aťjušov) – 27. Jakucenja (Borodkin), 40. Růžička (Osnovin, Martjonov), 42. Borodkin


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Alikin) – Aliu, Čerepanov, Stalnov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář (A) – Zohorna, Tarasov, Bergfors – Dedunov, Gračjov (A), LItovčenko – Vj. Ušenin, Bjavalcev, Vl. Ušenin – Pervušin, Wandell, Želežnov
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (10.Demčenko) – Martjonov, Novák, Borodkin, Denisov, Šinin, Quint, Petrov (A), Klimontov – Popov, Rybakov, Glinkin – Kručinin, Pestunov (A), Jakucenja – Gubarev, Šarov, Kokujov – Růžička, Osnovin, Zinovjev

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Palej, Raming
    bahis siteleri