Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
5:3 (4:0, 1:2, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 08.01.2016, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arťjom BORODKIN - 5:3
     
    41:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor hned na začátku třetí třetiny střílí další branku, a závěr dnešního zápasu bude hodně zajímavý! Zub nedokázal vyhodit kotouč ze třetiny, a k tomu se dostal na modré ARŤJOM BORODKIN. Jeho střela nebyla nikterak rychlá, nicméně Pečurskij nedokázal kotouč zkrotit, a ten mu proklouzal až za brankovou čáru! Bez asistence.
    Martin RŮŽIČKA - 5:2
     
    39:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeká nás ve třetí třetině ještě drama? Čeljabinsk v samotném závěru druhé třetiny snižuje na 2:5, a ve třetí třetině nás čeká ještě zajímavá podívaná! Jegor Martjono zatáhl kotouč do levého rohu, a následně dostal kotouč na modrou, kde se nacházel Osnovin. Jeho následnou střelu tečoval ideálně MARTIN RŮŽIČKA! Kotouč skončil až za překvapeným domácím brankářem, který opravdu nic neviděl! Asistence: Vjačeslav Osnovin, Jegor Martjonov.
    Maxim JAKUCENJA - 5:1
     
    26:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se však nevzdává, a na pátou branku bleskově odpovídá! Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a Borodkin poslal kotouč na modrou, kde se nacházel MAXIM JAKUCENJA. Jeho tvrdá rána mířila přesně k tyči, a Pečurskij nedokázal zareagovat! Asistence: Arťjom Borodkin.
    Alexej BJAVALCEV - 5:0
     
    25:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak, ani Vasilij Demčenko dnes nemá svůj den! Amur střílí na začátku druhé třetiny svou pátou branku, a míří za vítězstvím! Na pravé straně se dostal ke kotouči ALEXEJ BJAVALCEV, který nabruslil do pásma, a přesnou střelou zápěstím překonal Demčenka! Brankář Traktoru však také nebude mít čisté svědomí, neboť tohle se dalo chytit .. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Vitalij Aťjušov.
    Tomáš ZOHORNA - 4:0
     
    13:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme tady čtvrtou branku v síti Čeljabinsku, a v Platinum Aréna máme zaděláno na debakl! Alexander Rybakov předvedl ve vlastním pásmu ostudnou chybu, to když nepřesnou přihrávkou našel přes hokejku TOMÁŠE ZOHORNY, který udělal rychlou kličku, a překonal Demčenka! Bez asistence.
    Rinat IBRAGIMOV - 3:0
     
    09:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Výborný výkon Chabarovsku pokračuje, a domácí celek se dostává již do tříbrankového vedení! V pravém rohu to udělal krásně Vladimir Pervušin, který našel před brankou zcela volného RINATA IBRAGIMOVA, a ten nedal českému brankáři šanci! Asistence: Vladimir Pervušin, Vitalij Aťjušov.
    Dmitrij TARASOV - 2:0
     
    05:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur se dostává již do dvoubrankového vedení, a potvrzuje výborný vstup do dnešního zápasu! Tomáš Zohorna poslal kotouč pod sebe, kam si najel DMITRIJ TARASOV. Ruský útočník projel brankoviště, položil si Francouze, a poslal kotouč do branky! Asistence: Tomáš Zohorna.
    Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    00:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový úvod domácí celku, který se již v první minutě dostává do vedení! Amur vyhrál vhazování, a ve středním pásmu dostal přihrávku TOMÁŠ ZOHORNA. Český útočník nabruslil do pásma, a přesnou střelou překonal Pavla Francouze, který nebude mít čisté svědomí! Asistence: Niclas Bergfors, Akim Aliu.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Zohorna (Bergfors, Aliu), 6. Tarasov (Zohorna), 10. Ibragimov (Pervušin, Aťjušov), 14. Zohorna, 26. Bjavalcev (Vj. Ušenin, Aťjušov) – 27. Jakucenja (Borodkin), 40. Růžička (Osnovin, Martjonov), 42. Borodkin


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Alikin) – Aliu, Čerepanov, Stalnov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář (A) – Zohorna, Tarasov, Bergfors – Dedunov, Gračjov (A), LItovčenko – Vj. Ušenin, Bjavalcev, Vl. Ušenin – Pervušin, Wandell, Želežnov
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (10.Demčenko) – Martjonov, Novák, Borodkin, Denisov, Šinin, Quint, Petrov (A), Klimontov – Popov, Rybakov, Glinkin – Kručinin, Pestunov (A), Jakucenja – Gubarev, Šarov, Kokujov – Růžička, Osnovin, Zinovjev

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Palej, Raming
    bahis siteleri