Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
5:3 (4:0, 1:2, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 08.01.2016, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Vasilij Demčenko je na střídačce, a Traktor to ještě v samotném závěru zkouší bez brankáře!
     
    59:22
    Maxim Jakucenja to udělal velmi dobře v útočném pásmu, kde se dokázal uvolnit, a vystřelit. Jeho rána však mířila nakonec mimo!
     
    58:04
    Hostující Čeljabinsk se zatím nemůže dostat ke kotouči, tudíž nemůže dojít k případné hře bez brankáře!
     
    52:00
    Další obrovská šance domácího celku! Do protiútoku se dostal Bergfors, který přiťukl kotouč pro osamoceného Dmitrije Tarasova, který udělal povedenou kličku, avšak jeho střelu dokázal Demčenko skvělým zákrokem pravým betonem udržel před brankovou čárou!
     
    50:09
    Ve vlastním pásmu chyboval Martjonov, který daroval kotouč Vladislavu Ušeninovi. Ruský útočník našel před brankou svého bratra Vjačeslava, tomu však zakončení nesedlo, a poslal kotouč nad branku!
     
    46:25
    Popov skvěle zabojoval v útočném pásmu, vybojoval kotouč, a ten následně poslal pro Glinkina. Jeho pohotovou střelu ještě tečoval Šinin, a nejistý Pečurskij si vůbec nebyl jistý, zdali má kotouč. Na pomoc přispěchal Zohorna, který zkontrolovat, že je vše v pořádku!
     
    45:36
    Alexander Rybakov to teď udělal skvěle, když se uvolnil na pravé straně, a křížnou přihrávkou našel před brankou Glinkina. Jeho střelu však dokázal vyrazit Pečurskij!
     
    43:03
    Teď však za vlastní brankou udělal velkou chybu Demčenko, který nabídl kotouč Pervušinovi, a ten se dostal pohotově do zakončení. Demčenko však dokázal skvělým zákrokem svou chybu napravit!
    Arťjom BORODKIN - 5:3
     
    41:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor hned na začátku třetí třetiny střílí další branku, a závěr dnešního zápasu bude hodně zajímavý! Zub nedokázal vyhodit kotouč ze třetiny, a k tomu se dostal na modré ARŤJOM BORODKIN. Jeho střela nebyla nikterak rychlá, nicméně Pečurskij nedokázal kotouč zkrotit, a ten mu proklouzal až za brankovou čáru! Bez asistence.
    Martin RŮŽIČKA - 5:2
     
    39:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeká nás ve třetí třetině ještě drama? Čeljabinsk v samotném závěru druhé třetiny snižuje na 2:5, a ve třetí třetině nás čeká ještě zajímavá podívaná! Jegor Martjono zatáhl kotouč do levého rohu, a následně dostal kotouč na modrou, kde se nacházel Osnovin. Jeho následnou střelu tečoval ideálně MARTIN RŮŽIČKA! Kotouč skončil až za překvapeným domácím brankářem, který opravdu nic neviděl! Asistence: Vjačeslav Osnovin, Jegor Martjonov.
     
    38:50
    V samotném závěru přesilové hry nebezpečně vypálil Vitalij Aťjušov, jehož ránu Demčenko vyrazil přímo na hůl Bergforse. Demčenko však lapil i pohotové zakončení švédského útočníka!
     
    37:03
    Na trestnou lavici tentokrát míří Martin Růžička, který ve středním pásmu podrazil Vitalije Aťjušova, a dostává dvě minuty! V závěru třetiny si tak Amur zahraje přesilovou hru!
     
    36:42
    Dmitrij Tarasov teď dostal krásnou přihrávku před branku od Zohorny, avšak jeho pohotovou střelu dokázal zablokovat obránce Borodkin!
     
    30:05
    Hostující celek si následně zahraje přesilovou hru! Za obranu Amuru dostal přihrávku Vjačeslav Osnovin, který se dostával do zakončení, v tom ho však podrazil Litovčenko!
     
    29:31
    Dmitrij Tarasov pospíchal s do přečíslení dva na jednoho společně s Tomášem Zohornou. Český útočník měl na dosah svou třetí branku, nicméně radost mu zkazil výborným zákrokem Demčenko!
     
    28:23
    Dnešní pohledný zápas vyšperkovala bitkou dvojice Vjačeslav Ušenin – Konstantin Klimontov. Domácí Ušenin byl v bitce rozhodně aktivnější, avšak oba hokejisté zůstali na bruslích, a hlavní rozhodčí je odtrhli!
    Maxim JAKUCENJA - 5:1
     
    26:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se však nevzdává, a na pátou branku bleskově odpovídá! Hostující celek se dokázal usadit v útočném pásmu, a Borodkin poslal kotouč na modrou, kde se nacházel MAXIM JAKUCENJA. Jeho tvrdá rána mířila přesně k tyči, a Pečurskij nedokázal zareagovat! Asistence: Arťjom Borodkin.
    Alexej BJAVALCEV - 5:0
     
    25:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak, ani Vasilij Demčenko dnes nemá svůj den! Amur střílí na začátku druhé třetiny svou pátou branku, a míří za vítězstvím! Na pravé straně se dostal ke kotouči ALEXEJ BJAVALCEV, který nabruslil do pásma, a přesnou střelou zápěstím překonal Demčenka! Brankář Traktoru však také nebude mít čisté svědomí, neboť tohle se dalo chytit .. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Vitalij Aťjušov.
     
    21:31
    Hned po návratu Vladimira Pervušina z trestné lavice je tu další přesilová hra, tentokrát pro Amur! Dvouminutový trest dostává Vasilij Demčenko, kterému se nepodařilo kotouč vyhodit z pásma ven, nýbrž ho poslal k divákům. Na trestnou míří odpykat trest Osnovin.
     
    19:11
    Hlavní rozhodčí poprvé v tomto zápase vylučují! Na trestnou lavici míří Vladimir Pervušin, který před vlastní brankou podrazil Šarova, a dostává dvouminutový trest!
     
    16:19
    Teď to udělal velmi dobře obránce Čerepanov, který od modré čáry tvrdě vystřelil. Pečurskij kotouč lapil, avšak nic nebyl jistý, zdali z něj nevypadl. Toho chtěl využít Jakucenja, který nakonec kotouč do branky dostal, avšak vše již bylo po odpískání!
    Tomáš ZOHORNA - 4:0
     
    13:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme tady čtvrtou branku v síti Čeljabinsku, a v Platinum Aréna máme zaděláno na debakl! Alexander Rybakov předvedl ve vlastním pásmu ostudnou chybu, to když nepřesnou přihrávkou našel přes hokejku TOMÁŠE ZOHORNY, který udělal rychlou kličku, a překonal Demčenka! Bez asistence.
     
    13:45
    Teď však přišla velká šance hostujícího celku na snížení stavu! Za brankou se dokázal uvolnit Anton Glinkin, který svižnou přihrávkou našel před brankou volného Popova. Jeho pohotovou střelu však lapil Pečurskij!
     
    09:05
    Pavel Francouz toho měl již dost, a své místo v brance přenenchává Vasilij Demčenkovi!
    Rinat IBRAGIMOV - 3:0
     
    09:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Výborný výkon Chabarovsku pokračuje, a domácí celek se dostává již do tříbrankového vedení! V pravém rohu to udělal krásně Vladimir Pervušin, který našel před brankou zcela volného RINATA IBRAGIMOVA, a ten nedal českému brankáři šanci! Asistence: Vladimir Pervušin, Vitalij Aťjušov.
     
    06:55
    Teď však opět chybovala domácí obrana, a rázem z toho byla obrovská šance! Alexej Bjavalcev se dostal ke kotouči na pravé straně, a najížděl před Francouze, ten však jeho zakončení dokázal lapit!
    Dmitrij TARASOV - 2:0
     
    05:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur se dostává již do dvoubrankového vedení, a potvrzuje výborný vstup do dnešního zápasu! Tomáš Zohorna poslal kotouč pod sebe, kam si najel DMITRIJ TARASOV. Ruský útočník projel brankoviště, položil si Francouze, a poslal kotouč do branky! Asistence: Tomáš Zohorna.
    Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    00:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový úvod domácí celku, který se již v první minutě dostává do vedení! Amur vyhrál vhazování, a ve středním pásmu dostal přihrávku TOMÁŠ ZOHORNA. Český útočník nabruslil do pásma, a přesnou střelou překonal Pavla Francouze, který nebude mít čisté svědomí! Asistence: Niclas Bergfors, Akim Aliu.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Zohorna (Bergfors, Aliu), 6. Tarasov (Zohorna), 10. Ibragimov (Pervušin, Aťjušov), 14. Zohorna, 26. Bjavalcev (Vj. Ušenin, Aťjušov) – 27. Jakucenja (Borodkin), 40. Růžička (Osnovin, Martjonov), 42. Borodkin


    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Alikin) – Aliu, Čerepanov, Stalnov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Kolář (A) – Zohorna, Tarasov, Bergfors – Dedunov, Gračjov (A), LItovčenko – Vj. Ušenin, Bjavalcev, Vl. Ušenin – Pervušin, Wandell, Želežnov
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (10.Demčenko) – Martjonov, Novák, Borodkin, Denisov, Šinin, Quint, Petrov (A), Klimontov – Popov, Rybakov, Glinkin – Kručinin, Pestunov (A), Jakucenja – Gubarev, Šarov, Kokujov – Růžička, Osnovin, Zinovjev

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Palej, Raming
    bahis siteleri