New Jersey – Boston 1:4 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 3:1 (kon.)
Colorado – Nashville 5:3 (kon.) | Edmonton – Tampa 2:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Rangers – Washington 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
New York Islanders
Sobota 09.01.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sean COUTURIER - 4:0
     
    55:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní už je to naprosto jasné, Flyers dnes vyhrají! Po zmatcích v obranné hře hostí se k puku dostal Raffl a poslal jej na hůl Gudase, jehož nahození z otočky ještě těsně před Halákem lehce tečoval SEAN COUTURIER, který kus černé pryže usměrnil přesně k levé tyči! Asistence: Radko Gudas, Michael Raffl.
    Matt READ - 3:0
     
    50:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, s největší pravděpodobností je rozhodnuto! Ve středním pásmu se volného kotouče ujal Streit a lehkou žabičkou vyslal kupředu MATTA READA, jenž zachoval chladnou hlavu a přesnou střelou mezi betony procedil puk za Halákova záda! Asistence: Mark Streit, Scott Laughton.
    Jevgenij MEDVEDĚV - 2:0
     
    28:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí zničehonic přidávají druhou branku! Flyers uzavřeli svého soupeře v jeho vlastní obranné třetině, Read na sebe nalákal dva protihráče a šikovnou zadovkou přenechal kotouč JEVGENIJI MEDVEDĚVOVI, jenž přesnou ranou našel skulinku mezi Halákovými betony, a vsítil tak svou třetí branku v této sezoně! Asistence: Matt Read, Michael Del Zotto.
    Michael RAFFL - 1:0
     
    21:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka zůstala nevyužita, Flyers to ale nemusí vadit, protože se ale krátce po jejím skončení ujímají vedení! Do útočné třetiny kotouč zavezl Read, který jej po mantinelu poslal za branku Isles, odkud Couturier přesným pasem z otočky našel před branku si sjíždějícího MICHAELA RAFFLA, jenž prostřelil bezmocného Haláka! Asistence: Sean Couturier, Matt Read.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 22. Raffl (Couturier, Read), 29. Medveděv (Read, Zotto), 51. Read (Streit, Laughton), 56. Couturier (Gudas, Raffl)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Schultz, Streit "A", Del Zotto, Gudas, Medveděv, Manning – Voráček, Giroux "C", Simmonds "A" – Raffl, Couturier, Schenn – VandeVelde, Bellemare, White – Read, Laughton, Umberger. Trenér: Jack Capuano.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – de Haan, Leddy, Hickey, Strait, Mayfield, Pelech – Lee, Tavares "A", Bailey – Kuljomin, Nielsen "A", Okposo "A" – Nelson, Grabovskij, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Eric Furlatt – Shandor Alphonso, Scott Driscoll

    Diváci: 19 874
    bahis siteleri