Slavia – Kometa Brno 8:7 (kon.) | Vsetín – Letňany 5:7 (kon.) | Liberec – Olomouc 6:0 (kon.)
Opava – K. Vary 1:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 7:1 (kon.)
Chomutov – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Havířov – Pardubice 2:6 (kon.)
HC Plzeň – Vítkovice 2:3 (kon.) | Poruba – HC Litvínov 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:0 (2:1 po s.n.)
konec
HC RT TORAX Poruba
1:9 (0:2, 1:2, 0:5)
HC Litvínov
Sobota 09.01.2016, 13:30 • RT TORAX ARENA • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    58:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sázet všechno na útok se domácím hrubě nevyplatilo. Rychlobruslaři Litvínova si připsali další gól, který tentokrát vsítil JAN BEČVÁŘ z bezprostřední blízkosti brankoviště. Asistence: Jiří Nídl.
     
    50:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Střela DAVIDA DRAŠARA vyhodila z branky i gólmanovu flašku. Klečící Škoda jen zíral, jaká to byla šleha. Asistence: Karel Schmidmayer a Josef Myšák.
     
    48:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se celkem lehce dostal před Škodu a z levé strany střílel JAN BEČVÁŘ. Škoda si sice pokryl pravou tyč, jenže ne dostatečně. Puk mu někudy prostě proklouzl. Asistence: Dominik Havlík a Martin Kučera.
     
    43:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    KAREL SCHMIDMAYER se protáhl okolo střídaček až k zakončení, byť jej blokoval Skokan střelou mezi tělo a loket dostal puk za Škodova záda. Asistence: Štěpán Urbánek a Roman Cikánek.
     
    41:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Díky nepozornosti porubského gólmana slavil Litvínov pátou branku jejímž autorem je LUKÁŠ VOPAT. Asistence: Josef Myšák a Dominik Havlík.
     
    30:02
    Poruba právě vstřelila branku! Domácí se konečně dočkali kýženého slavení. VOJTĚCH STŘONDALA popostrčil kotouč a ten se zpomaleně došoural za brankovou čáru. Gólman Havlík byl v tu chvíli mimo své pracoviště. Asistence: Ernest Bochnak.
     
    28:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přečíslení 3/1 nemohlo skončit při kvalitách litvínovských hráčů jinak než dalším pukem v porubské bráně. Střelu Vébra Škoda ještě vytěsnil, ale na dorážku z druhé strany již nemohl v ležící poloze dosáhnout. Autorem branky je ROMAN CIKÁNEK. Asistence: Zdeněk Vébr a Filip Helt.
     
    20:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov rychlými nahrávkami přešli do útočné třetiny, kde od mantinelu vypálil Urbánek – nastřelil tyč a volný puk za ležícího Škodu nakonec dopravil FILIP HELT. Asistence: Štěpán Urbánek.
     
    02:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další otočení hry na opačnou stranu oslavili hosté druhým pukem ve Škodově bráně. Autorem branky je FILIP HELT. Asistence: Zdeněk Vébr.
     
    00:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nakonec se puk odrazil na osu hřiště na hokejku ZDEŇKA VÉBRA a střelou nad ledem otevírá skóre utkání. Asistence: Filip Helt.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 31. Střondala (Bochnak) – 1. Vébr (Helt), 3. Helt (Vébr), 21. Helt (Urbánek), 29. Cikánek (Vébr, Helt), 42. Vopat (Myšák, Havlík), 44. Schmidmayer (Urbánek, Cikánek), 49. Bečvář (Havlík, Kučera), 51. Drašar (Schmidmayer, Myšák), 59. Bečvář (Nídl)


    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Prokeš, Bijota, Prepsl, Skokan, Krása, Dobeš, Timura, Dlouhý – Holub, Malát, Dang – Plachý, Bernát, Krupa – Bochnak, Střondala, Havránek – Irgl, Stach, Klíma
    HC Litvínov: Havlík Š.(Kožnar) – Macháč, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek – Ineman, Nídl, Schmidmayer, Vopat, Vébr, Drašar, Myšák, Bečvář, Pavlíček, Helt

    Rozhodčí: Trombík – Tošenovjan, Marek
    bahis siteleri