Jekatěrinburg – Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
6:3 (0:1, 3:2, 3:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 18.01.2016, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Arťom GAREJEV - 6:3
     
    58:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je o výsledku definitivně rozhodnuto. Domácí zachytili soupeřovu rozehrávku, Elo pak přihrál puk najíždějícímu si ARŤOMOVI GAREJEVOVI, který i pod tlakem a v pádu dokázal zavěsit do prázdné svatyně. Asistence: Eero Elo, Jegor Žuravljov.
    44:57 Anatolij GOLYŠEV - 5:3
     
    44:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí zasazují soupeři další hřebíček do rakve! Opravdu skvělou práci odvádí druhá lajna Avtomobilistu. ANATOLIJ GOLYŠEV se prosazuje podruhé během krátké chvíle, v koncovce si počínal jako zkušený mazák. Nechal si Samsonova chytře položit na zem a pak zamířil do poloodkryté branky. Asistence: Alexej Michnov, Dmitrij Megalinskij.
    43:38 Anatolij GOLYŠEV - 4:3
     
    43:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANATOLIJ GOLYŠEV, který využil opravdu velkých zmatků před Samsonovem, a když se na pravém kruhu dostal k puku, ihned ho namířil nad klečícího brankáře. Asistence: Petr Koukal, Alexej Michnov.
    37:48 Petr KOUKAL - 3:3
     
    37:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Už už se zdálo, že hosté tuhle tutovku přežijí, ale nestalo se. Michnov si kličkou položil Samsonova, ale nedokázal zavěsit do prázdné branky. Z brankoviště se puk do bezpečí snažil vyhodit jeden z obránců, jenže trefil jen dorážejícího PETRA KOUKALA, od něhož se touš odrazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Alexej Michnov, Anatolij Golyšev.
    33:42 Viktor ANTIPIN - 2:3
     
    33:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další branku ze své druhé přesilové hry. V téhle statistice jsou zatím stoprocentní. VIKTOR ANTIPIN skóroval vlastně po podobné akci jako během své první gólové situace, tentokráte mu přihrával Wolski. Jeho třetí kanadský bod v utkání. Asistence: Wojtek Wolski, Oskar Osala.
    25:13 Tomáš FILIPPI - 2:2
     
    25:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Stávají se nám z toho hezké střelecké hody. TOMÁŠ FILIPPI si najel na exkluzivní přihrávku přes půl kluziště od obránce Leeho a z blízkosti zamířil nad beton Ustinského. Asistence: Chris Lee, Viktor Antipin.
    23:31 Eero ELO - 2:1
     
    23:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Během pár chvil otočil Avtomobilist vedení na svou stranu. Po dobrém forčekingu se po pobídce Torčenjuka ke střele z pravého kruhu dostal EERO ELO, jenž mířil jednoduše přesně. Zase si Samsonov nedokázal poradit. Asistence: Alexandr Torčenjuk, Arťom Garejev.
    20:20 Petr KOUKAL - 1:1
     
    20:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A zkraje druhé třetiny máme hned vyrovnáno. PETR KOUKAL dostal přihrávku do mezikruží pár okamžiků po vyhraném buly a ihned vypálil. Samsonov nedokázal na jeho přesnou a svižnou střelu reagovat. Asistence: Anatolij Golyšev.
    07:29 Viktor ANTIPIN - 0:1
     
    07:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tohle byla krásně zahraná početní výhoda. Zaripov zprava poslal přihrávku na levý kruh, kde se objevil samotný VIKTOR ANTIPIN, jenž našel přesně mezírku nad ramenem brankáře Ustinského. Asistence: Danis Zaripov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 21. Koukal (Golyšev), 24. Elo (Torčenjuk, Garejev), 38. Koukal (Michnov, Golyšev), 44. Golyšev (Koukal, Michnov), 45. Golyšev (Michnov, Megalinskij), 59. Garejev (Elo, Žuravljov) – 8. Antipin (Zaripov), 26. Filippi (Lee, Antipin), 34. Antipin (Wolski, Osala)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Žuravljov, Kivistö, Megalinskij, Ščemerov, Turbin, Timašov – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal, Golyšev – Polozov, Popov, Jemelin – Knjazev, Aleksejev, Mitjakin – Veličkin, Ivašov
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Lee, Antipin, Těreščenko, Bereglazov, Chabarov, Osipov, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Kosov – Zaripov, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Železkov – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Boman, Soin – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 4200
    bahis siteleri