Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 0:2 (kon.) | Zlínský kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Olomoucký kraj – Jihočeský kraj 2:5 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 2:5 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:0 (kon.)
Ústecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:2 (kon.) | Praha – Olomoucký kraj 3:3 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 3:0 (kon.)
Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 4:3 (kon.) | Pardubický kraj – Karlovarský kraj 2:3 (kon.) | Liberecký kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.)
Jihomoravský kraj – Ústecký kraj 4:5 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 0:3 (kon.)
konec
Pardubický kraj
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Karlovarský kraj
Pondělí 18.01.2016, 16:30 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:58:14)
     
    44:30
    Neskutečné! David Novotný stál tváří v tvář prázdné bráně a stál od ní asi metr. Co je pro jiné snadný úkol, pro něj bylo nemožné, jelikož trefil pouze tyč brány, a tak se výsměchu svých spoluhráčů po utkání v kabině asi nevyhne.
     
    44:15
    Pardubičtí hrají bez brankáře a kombinují v útočném pásmu.
     
    43:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    43:47
    Tobiáš se nakonec dostal do skvělé střelecké pozice, jenže Bednář se po puku pouze natáhl lapačkou.
     
    43:18
    Tobiáš bojoval na modré čáře o útočné pásmo, jenže byl nakonec z třetiny vyhnán, a tak jí musí opustit i jeho spoluhráči.
     
    42:17
    Karlovarští se drží v útočném pásmu a neumožňují domácím ani případnou power-play.
     
    40:10
    Karlovarský kraj pokračuje v nastoleném tlaku a nepouští domácí hráče z pásma. Uvidíme, zdali se Pardubický kraj nadechne k závěrečnému tlaku.
     
    39:29
    Domácí v plném počtu.
     
    38:29
    Radek Šír míří na trestnou lavici, tentokrát za podražení a Karlovarský kraj bude mít možnost rozhodnout dnešní utkání definitivně.
     
    37:34
    Jan Petrov mohl jet sám na Nečase, jenže nedokázal zachytit kotouč, a tak je z toho pouze zakázané uvolnění.
     
    36:28
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    No, tak jsem to zakřikl, domácí snižují! Tobiáš přihrál do jízdy na FILIPA KOFFERA, který kličkou a následným zasunutí kotouč za beton Bednáře snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Ondřej Tobiáš.
     
    35:54
    Oliver Obr vypálil od mantinelu, jenže v zakončení upadl a nezamířil ani mezi tři tyče brány. Devět minut do konce a Karlovarský kraj sahá po cenném vítězství.
     
    34:51
    Ondřej Rohlík vystihl rozehrávku hostujících a stál sám před Bednářem. Ten ovšem jeho ránu přečetl a vyrazil jí betonem do bezpečných míst.
     
    33:58
    Novotný vypálil ihned po buly, jeho ránu ještě tečoval Binias, jenže kotouč se od něho odrazil pouze do rohu kluziště a Nečas tak nemusel zasahovat.
     
    33:09
    V souboji dvou pětek vyhrála ta Karlovarská. Obr vypálil od modré čáry, jenže kotouč z jeho hole zablokoval Kursa, který tak výrazně pomohl svému brankáři.
     
    31:58
    Týmy se zatím perou sami ze sebou. Momentálně to ale nevypadá, že by Pardubický kraj měl zdramatizovat dnešní utkání.
     
    30:45
    Poizl si stáhl kotouč ze vzduchu a vypálil. Ze zádu mu ale ještě na poslední chvíli zasekl hokejku domácí útočník, čímž mu znemožnil vypálit.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:01
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Hostující hráči odskakují na rozdíl dvou branek. Pištěk vypálil z mezikruží a kotouč zůstal ležet za jeho zády. Tam jako první přijel VÍT JISKRA, který pohodlně dorazil kotouč do prázdné brány. Asistence: Theodor Pištěk, Adam Křemen.
     
    28:22
    Daniel Poizl našlápl za vlastní bránou, projel středním pásmem a usadil se v útočném pásmu se svými spoluhráči.
     
    28:07
    Ošklivý faul a je tu další vyloučení. Zeman poslal k zemi u mantinelu Rozhona a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za krosček.
     
    26:36
    Dominik Pejzl napřáhl na modré čáře, jenže jeho rána se na Bednáře nedostala, jelikož byla ještě před ním sražena na zadní mantinel.
     
    25:55
    Další nemastná neslaná pasáž hry, která určitě diváky v Litvínově nebaví. Oba týmy chtějí spíše dohrát třetinu za současného stavu a pošetřit síly na třetí třetinu.
     
    24:46
    Ondřej Tobiáš se pokusil zaskočit Bednáře z úctihodné vzdálenosti, jenže hostující brankář byl v pozoru.
     
    23:49
    David Novotný sklepl puk ze vzduchu na hůl Dominika Biniase, ten ale nedokázal rychle letící kotouč zasáhnout, a tak ani další šance Karlovarských nebyla využita.
     
    22:52
    Jan Petrov se už už hnal na Nečase, jenže v poslední chvíli mu kotouč od hokejky upálil jeden z dojíždějících domácích obránců.
     
    21:26
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Kombinace Křemen – Pištěk opět znamená branku! Pištěk uvolnil ADAMA KŘEMENA, který chladnokrevně poslal kotouč za záda Nečase. Asistence: Theodor Pištěk, Daniel Poizl.
     
    20:12
    Neskutečný zákrok Jana Bednáře! Radek Šír jel spolu se svým spoluhráčem dva na nikoho a zvolnil samostatné zakončení. Udělal bekhendovou kličku, jenže po puku se na poslední chvíli natáhla lapačka hostujícího gólmana a kotouč lapila!
     
    20:01
    Diváci na zimním stadionu Ivana Hlinky poprvé v utkání mají možnost k vidění tlak Karlovarského kraje, který se nyní nadechuje k náporu.
     
    19:12
    Daniel Poizl vypálil ihned po vhazování od modré čáry, jeho rána ovšem bránu nezasáhla.
     
    19:05
    Snad první zakázané uvolnění Pardubického kraje a hra se stěhuje před Nečase, který zatím v této třetiny ani jednou nemusel zasahovat.
     
    18:17
    Filip Koffer se opět snažil překonat Bednáře, ten je ovšem zatím hvězdou svého týmu, když svými skvělými zákroky přivádí domácí hráče k šílenství.
     
    17:43
    Hra je teď velmi nepřesná, ani jeden tým nedokáže delší dobu podržet kotouč na svých čepelích.
     
    16:42
    Jan Lašák měl obrovskou šanci! Pardubický útočník stál na brankovišti a snažil se dotlačit kotouč do brány i s Bednářem. Ten ovšem zůstal pevně stát na brankové čáře a rozhodčí přerušují hru.
     
    16:34
    Hosté v plném počtu.
     
    15:34
    Daniel Poizl fauloval v rohu za svou branku a míří na trestnou lavici. Odpyká si dvě minuty za podražení.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    13:20
    Agilní Michal Rouha ujel hostující obraně a jel sám na Bednáře. Ten se opět vytasil se skvělým zákrokem betonem a podržel svůj tým.
     
    13:01
    Domácí v plném počtu.
     
    12:01
    Kaštánek poslal k zemi svého protihráče a jede na trestnou lavici. Odpyká si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:52
    Tomáš Bílek si z pozice obránce udělal útočný výlet a svou technickou ranou z mezikruží udělal Nečasovu velké problémy. Domácí gólman se ale nenechal zaskočit a vyrazil kotouč betonem do rohu kluziště.
     
    10:36
    Hosté v plném počtu.
     
    09:36
    Další přesilovka pro Pardubický kraj. Kapitán Karlovarského kraje se provinil držením protihráče, a tak odjíždí na trestnou lavici.
     
    09:06
    Hostům zatím schází kyslík, jelikož hráči Pardubického kraje jsou všude o krok blíže. Michal Rouha dostal skvělou nahrávku na kruhy, jenže na jeho pokus si počkala Bednářova lapačka, která kotouč bez problémů chytila.
     
    08:23
    Pardubický kraj sice celou minutu kombinoval v útočném pásmu, jenže Bednáře se mu překonat nepodařilo, a tak se Jan Kosina vrací s čistým svědomím na ledovou plochu.
     
    07:23
    Pardubičtí se i nadále tlačí do brány a je z toho faul. Jan Kosina se provinil hákováním a první přesilovku si zahrají také hosté.
     
    07:02
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Máme tu vyrovnání! Šír vypálil a Bednář vyrazil jeho střelu pouze před sebe. Tam stál pohotový TOMÁŠ ZEMAN, který s chladnou hlavou dorazil kotouč do prázdné brány. Asistence: Radek Šír, Filip Koffer.
     
    05:41
    Domácí v plném počtu.
     
    05:16
    Ondřej Tobiáš pláchl ve vlastním oslabení, dostal se na mezikruží a vypálil. Jeho rána ovšem nebyla příliš razantní, a tak si s ní Bednář poradil.
     
    04:41
    Máme tu první přesilovku utkání. Tomáš Zeman se provinil hákováním a disciplinovaně odjíždí na trestnou lavici.
     
    03:33
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    THEODOR PIŠTĚK si rychle dojel vyhozený kotouč, jel sám na Nečase, který proti jeho rychlé střele zápěstím neměl šanci. Asistence: Adam Křemen.
     
    03:23
    Karlovarští se nemůžou dostat ze zámku ve vlastní třetině, a tak vyhazují pouze na zakázané uvolnění.
     
    00:50
    Obrovská šance Pardubického kraje! Filip Koffer se protáhl středním pásmem, položil si obránce a přihrával před prázdnou bránu na čepel Michala Rouhy. Ten ovšem z velkého úhlu neodkázal trefit poloodkrytou bránu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči Pardubického kraje jsou již na ledové ploše a začínají s rozcvičkou. Chvíli po nich na ledovou plochu vstupují také Karlovarští. Utkání začne přibližně za deset minut.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 8. Zeman (Šír, Koffer), 37. Koffer (Tobiáš) – 4. Pištěk (Křemen), 22. Křemen (Pištěk, Poizl), 30. Jiskra (Pištěk, Křemen)


    Pardubický kraj: Nečas (Klas) – Pejzl, Odehnal, Obr, Kraužel, Matěcha, Voženílek, Kaštánek- Hrádek, Pavlata, Zeman, Tobiáš, Šíř, Lašák, Hricuš, Rohlík, Kazda, Koffer, Langr, Pavelka
    Karlovarský kraj: Bednář (Kovařík) – Poizl, Kursa, Horváth, Kosina, Braný, Bílek- Pohanka, Jiskra, Křemen, Pištěk, Novotný, Rozhon, Zdeněk, Korčmaroš, Petrov, Hadáček, Troch, Mašek
    bahis siteleri