Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 0:2 (kon.) | Zlínský kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Olomoucký kraj – Jihočeský kraj 2:5 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 2:5 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:0 (kon.)
Ústecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:2 (kon.) | Praha – Olomoucký kraj 3:3 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 3:0 (kon.)
Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 4:3 (kon.) | Pardubický kraj – Karlovarský kraj 2:3 (kon.) | Liberecký kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.)
Jihomoravský kraj – Ústecký kraj 4:5 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 0:3 (kon.)
konec
Pardubický kraj
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Karlovarský kraj
Pondělí 18.01.2016, 16:30 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    44:30
    Neskutečné! David Novotný stál tváří v tvář prázdné bráně a stál od ní asi metr. Co je pro jiné snadný úkol, pro něj bylo nemožné, jelikož trefil pouze tyč brány, a tak se výsměchu svých spoluhráčů po utkání v kabině asi nevyhne.
     
    38:29
    Radek Šír míří na trestnou lavici, tentokrát za podražení a Karlovarský kraj bude mít možnost rozhodnout dnešní utkání definitivně.
     
    36:28
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    No, tak jsem to zakřikl, domácí snižují! Tobiáš přihrál do jízdy na FILIPA KOFFERA, který kličkou a následným zasunutí kotouč za beton Bednáře snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Ondřej Tobiáš.
     
    29:01
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Hostující hráči odskakují na rozdíl dvou branek. Pištěk vypálil z mezikruží a kotouč zůstal ležet za jeho zády. Tam jako první přijel VÍT JISKRA, který pohodlně dorazil kotouč do prázdné brány. Asistence: Theodor Pištěk, Adam Křemen.
     
    28:07
    Ošklivý faul a je tu další vyloučení. Zeman poslal k zemi u mantinelu Rozhona a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za krosček.
     
    21:26
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Kombinace Křemen – Pištěk opět znamená branku! Pištěk uvolnil ADAMA KŘEMENA, který chladnokrevně poslal kotouč za záda Nečase. Asistence: Theodor Pištěk, Daniel Poizl.
     
    20:12
    Neskutečný zákrok Jana Bednáře! Radek Šír jel spolu se svým spoluhráčem dva na nikoho a zvolnil samostatné zakončení. Udělal bekhendovou kličku, jenže po puku se na poslední chvíli natáhla lapačka hostujícího gólmana a kotouč lapila!
     
    16:42
    Jan Lašák měl obrovskou šanci! Pardubický útočník stál na brankovišti a snažil se dotlačit kotouč do brány i s Bednářem. Ten ovšem zůstal pevně stát na brankové čáře a rozhodčí přerušují hru.
     
    15:34
    Daniel Poizl fauloval v rohu za svou branku a míří na trestnou lavici. Odpyká si dvě minuty za podražení.
     
    13:20
    Agilní Michal Rouha ujel hostující obraně a jel sám na Bednáře. Ten se opět vytasil se skvělým zákrokem betonem a podržel svůj tým.
     
    12:01
    Kaštánek poslal k zemi svého protihráče a jede na trestnou lavici. Odpyká si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    09:36
    Další přesilovka pro Pardubický kraj. Kapitán Karlovarského kraje se provinil držením protihráče, a tak odjíždí na trestnou lavici.
     
    07:23
    Pardubičtí se i nadále tlačí do brány a je z toho faul. Jan Kosina se provinil hákováním a první přesilovku si zahrají také hosté.
     
    07:02
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Máme tu vyrovnání! Šír vypálil a Bednář vyrazil jeho střelu pouze před sebe. Tam stál pohotový TOMÁŠ ZEMAN, který s chladnou hlavou dorazil kotouč do prázdné brány. Asistence: Radek Šír, Filip Koffer.
     
    04:41
    Máme tu první přesilovku utkání. Tomáš Zeman se provinil hákováním a disciplinovaně odjíždí na trestnou lavici.
     
    03:33
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    THEODOR PIŠTĚK si rychle dojel vyhozený kotouč, jel sám na Nečase, který proti jeho rychlé střele zápěstím neměl šanci. Asistence: Adam Křemen.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 8. Zeman (Šír, Koffer), 37. Koffer (Tobiáš) – 4. Pištěk (Křemen), 22. Křemen (Pištěk, Poizl), 30. Jiskra (Pištěk, Křemen)


    Pardubický kraj: Nečas (Klas) – Pejzl, Odehnal, Obr, Kraužel, Matěcha, Voženílek, Kaštánek- Hrádek, Pavlata, Zeman, Tobiáš, Šíř, Lašák, Hricuš, Rohlík, Kazda, Koffer, Langr, Pavelka
    Karlovarský kraj: Bednář (Kovařík) – Poizl, Kursa, Horváth, Kosina, Braný, Bílek- Pohanka, Jiskra, Křemen, Pištěk, Novotný, Rozhon, Zdeněk, Korčmaroš, Petrov, Hadáček, Troch, Mašek
    bahis siteleri