Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 22.01.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Rozhodčí ale ještě dodatečně potrestají nedovolený zákrok Tomáše Plíhala (TRI). Třinecký útočník je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    51:33
    Jiří Kučný (MBL) je přeci jen vyloučen na dvě minuty za hrubost. Oceláři si zahrají druhou přesilovku v krátkém časovém sledu.
     
    48:44
    Dalšího pronikajícího Oceláře zastavili Středočeši nedovoleně. Jmenovitě to byl Marek Trončinský (MBL) a odpyká si dvě minuty za hákování.
     
    41:38
    Na dvě minuty se počet hráčů na ledě vyrovná. Radim Hruška (MBL) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:02
    Lenc narazil bolestivým způsobem do mantinelu, drží se za ústa a odjíždí na střídačku. Vladimír Roth (TRI) je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za faulem loktem. Pětiminutový trest odpyká Radoslav Tybor.
     
    38:20
    Přesilovou hru si ještě na konci druhé třetiny zahrají domácí Slezané. Tomáš Hyka (MBL) u mantinelu fauloval Noska a je poslán na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    35:39
    Mladá Boleslav bude hrát přesilovou hru. Rostislav Klesla (TRI) si při obranné činnosti pomohl faulem a je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    32:51
    Matěj Stříteský (MBL) usedá podruhé v zápase na trestnou lavici. Ve vlastním obranném pásmu fauloval Polanského a je vyloučen na dvě minuty za podražení. Přesilovka Třince začne po komerční přestávce.
     
    29:37
    Rozhodčí se rozhodli vylučovat jen na straně Třince a dvě minuty za hrubost si odpyká Vladimír Dravecký (TRI). Bruslaři mají šanci se částečně vrátit do zápasu.
     
    24:19
    Marek Růžička (TRI) je vyloučen na dvě minuty za podražení Klepiše. Toto vyloučení může Oceláře mrzet, protože přerušuje jejich tlak.
     
    18:17
    Bruslaři se ale v pěti dlouho neohřáli. Michal Bárta (MBL) sekl Plíhala přes rukavici a odsedí si dvě minuty za sekání. Třetí přesilovka pro Slezany.
     
    15:43
    Na konci akce byl navíc Radan Lenc (MBL) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Třinec si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    10:45
    Středočeši to nevydrželi a pod tlakem faulovali. Matěj Stříteský (MBL) dohrál Sýkoru na mantinel nedovoleným způsobem a je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    03:08
    Na opačné straně fauloval Vladimír Dravecký (TRI) ujíždějícího Musila a Mladá Boleslav si zahraje první přesilovku. Dravecký si odsedí dvě minuty za sekání.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Nosek (Linhart, Polanský), 13. Svačina (Plíhal, Klesla), 24. Kopecký (Tybor, Slovák), 28. Meidl (Polanský, Roth), 31. Sýkora, 36. Svačina (Plíhal, Klesla), 54. Klesla (Irgl, Dravecký)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, Hrabal, Roth, Klesla (C), Slovák, L. Doudera – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Kopecký (A), Tybor – Svačina, Plíhal, Růžička – Adamský, Polanský (A), Meidl.
    Trenér: Jiří Dopita.

    BK Mladá Boleslav: Rittich (od 24. Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský (A), Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný (C), Bárta – Hyka, Klepiš, Lenc – Klimenta (A), Urban, Pacovský – Musil, Hruška, Rys.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Robin Šír – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 722 (91 % celkové kapacity)
    bahis siteleri