Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 22.01.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:33
    Domácí jsou v plném počtu a mohli velký náskok ještě navýšit. Dravecký využil chyby hostů v rozehrávce, jel sám na Růžičku, ostrou střelu příklepem však mezi tři tyče nenapasoval!
     
    54:26
    Rozhodčí ale ještě dodatečně potrestají nedovolený zákrok Tomáše Plíhala (TRI). Třinecký útočník je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    54:26
    Trončinského nahození sklepl Hyka ke Klepišovi, a ten z první otestoval Hrubcovu pozornost! Třinecký gólman se znovu zaskvěl a střelu reflexivně vyrazil!
    53:26 Rostislav KLESLA - 7:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a gólově se prosazuje také jejich kapitán! Dravecký vybojoval puk pro Irgla, který viděl na levém kruhu úplně volného spoluhráče. K ROSTISLAVU KLESLOVI se kotouč skutečně dostal, třinecký kapitán měl spoustu času a procedil puk mezi Růžičkovými betony – 7:0! Asistence: Zbyněk Irgl, Vladimír Dravecký.
     
    51:33
    Jiří Kučný (MBL) je přeci jen vyloučen na dvě minuty za hrubost. Oceláři si zahrají druhou přesilovku v krátkém časovém sledu.
     
    50:34
    Přesto ale nakonec mohla inkasovat! Postupná kombinace Ocelářů skončila u Kopeckého, jehož tvrdá rána zazvonila o břevno Růžičkovy brány!
     
    48:44
    Dalšího pronikajícího Oceláře zastavili Středočeši nedovoleně. Jmenovitě to byl Marek Trončinský (MBL) a odpyká si dvě minuty za hákování.
     
    48:14
    Oba brankáři se teď činí. Růžička předvedl parádní rozklek proti ráně Noska a vykopl puk betonem! Nepovedenou dorážku Meidla mohl dostat do branky Polanský, ale ve velké rychlosti si s kotoučem neporadil.
     
    46:48
    Oceláři dnes sice vstřelili šest branek, ale ve skvělém výkonu pokračuje také gólman Hrubec! Ten vyrazil první Bártovu střelu ramenem a mezi betony nepustil ani bekhendovou dorážku téhož hráče!
     
    45:53
    Trončinský zazdil další možnost svého týmu ke skórování! Ve stále ještě pokračující přesilovce si našel odražený puk a z velmi dobré pozice přestřelil!
     
    42:51
    Trončinský okradl o puk Žejdla a spolu s Klepišem ujížděli proti Linhartovi! Mladoboleslavský bek nemohl přihrát, a tak zamířil k pravé tyčce, puk ovšem skončil v Hrubcově lapačce.
     
    41:38
    Na dvě minuty se počet hráčů na ledě vyrovná. Radim Hruška (MBL) je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:10
    Mladá Boleslav promarnila obrovskou příležitost na snížení! Stříteského rána Hrubcovi vypadla, ale Musil ani Jarůšek nedokázali z bezprostřední blízkosti dorazit za čáru!
     
    41:02
    Lenc narazil bolestivým způsobem do mantinelu, drží se za ústa a odjíždí na střídačku. Vladimír Roth (TRI) je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za faulem loktem. Pětiminutový trest odpyká Radoslav Tybor.
     
    38:20
    Přesilovou hru si ještě na konci druhé třetiny zahrají domácí Slezané. Tomáš Hyka (MBL) u mantinelu fauloval Noska a je poslán na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    35:39
    Mladá Boleslav bude hrát přesilovou hru. Rostislav Klesla (TRI) si při obranné činnosti pomohl faulem a je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
    35:01 Vladimír SVAČINA - 6:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tenisového kanára stihli Oceláři završit ještě před druhou sirénou! Klesla přihrál Plíhalovi na pravé křídlo a Třinečtí se octli v přečíslení. Plíhal přihrál přes obráncovu hůl na střelu VLADIMÍRU SVAČINOVI, a ten zaznamenal svou druhou branku v zápase ranou do odkryté klece – 6:0! Asistence: Tomáš Plíhal, Rostislav Klesla.
     
    32:51
    Matěj Stříteský (MBL) usedá podruhé v zápase na trestnou lavici. Ve vlastním obranném pásmu fauloval Polanského a je vyloučen na dvě minuty za podražení. Přesilovka Třince začne po komerční přestávce.
    30:02 Ján SÝKORA - 5:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Místo toho však v oslabení inkasují hodně kuriózní gól! JÁN SÝKORA ujel po levé straně a Růžička jeho střelu vyrazil na zadní plexisklo. Od něj se však kotouč vysokým obloukem vrátil před branku, Stříteský se po něm bezmocně ohnal holí a dezorientovaný Růžička si puk srazil do vlastní branky – 5:0! Bez asistence.
     
    29:37
    Rozhodčí se rozhodli vylučovat jen na straně Třince a dvě minuty za hrubost si odpyká Vladimír Dravecký (TRI). Bruslaři mají šanci se částečně vrátit do zápasu.
     
    29:37
    Růžička si poradil s únikem Irgla a zakončení třineckého útočníka zlikvidoval! Na opačné straně se po zákroku Hrubce strhla menší potyčka mezi Lencem a Draveckým.
     
    28:57
    Nosek ukázal svůj střelecký apetit a orazítkoval pravou tyč Růžičkovy branky! Třinecký Růžička pak na druhé straně zastavil atak Středočechů, Plíhal uzavřel divokou pasáž střelou do betonu mladoboleslavského gólmana!
    27:29 Radek MEIDL - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace Třince zamkla Mladou Boleslav před Růžičkou a vstřelila čtvrtý zásah Ocelářů! Rothovo nahození si za brankou našel Polanský a přihrával Adamskému. Ten sice kotouč netrefil, zato RADEK MEIDL se do něj opřel vší silou a trefil se přesně k levé tyči – 4:0! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth.
     
    26:25
    Domácí už byli v plném počtu, když Mladá Boleslav zahodila velkou šanci. Výborný přihrál na brankoviště Urbanovi, který se však nedokázal zorientovat a minul!
     
    24:19
    Marek Růžička (TRI) je vyloučen na dvě minuty za podražení Klepiše. Toto vyloučení může Oceláře mrzet, protože přerušuje jejich tlak.
     
    23:29
    Bruslaři střídají po třetí inkasované brance brankáře. David Rittich si při střele Kopeckého vybral trochu slabší chvilku a nahrazuje ho Martin Růžička.
    23:29 Tomáš KOPECKÝ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí přetavili svůj nápor ve třetí branku! Tybor ve středním pásmu šikovně prostrčil puk na rozjetého TOMÁŠE KOPECKÉHO. Ten si s kotoučem najel mezi kruhy a vystřelil přes bránícího Trončinského. Střela pak prošla Rittichovi nad levým betonem až do sítě – 3:0! Asistence: Radoslav Tybor, Tomáš Slovák.
     
    18:17
    Bruslaři se ale v pěti dlouho neohřáli. Michal Bárta (MBL) sekl Plíhala přes rukavici a odsedí si dvě minuty za sekání. Třetí přesilovka pro Slezany.
     
    15:43
    Na konci akce byl navíc Radan Lenc (MBL) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Třinec si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    15:43
    Hyka se nádherně proháčkoval mezi Rothem a Dravecký a najednou se octl sám před Hrubcem! Bekhendovým zakončení si však na třineckého gólmana nepřišel!
     
    12:36
    Lenc dostal přihrávku zpoza branky a střelou z první těsně minul! Rýglova nepovedená střela od modré čáry zase trefila spoluhráče Klepiše před bránou.
    12:10 Vladimír SVAČINA - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    12:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají svou první přesilovku a navyšují náskok! Plíhal se uvolnil na pravém křídle a přihrál bekhendem mezi kruhy. Tam si najel VLADIMÍR SVAČINA a ranou z první vymetl pavučinku v levém horním růžku – 2:0! Asistence: Tomáš Plíhal, Rostislav Klesla.
     
    10:45
    Středočeši to nevydrželi a pod tlakem faulovali. Matěj Stříteský (MBL) dohrál Sýkoru na mantinel nedovoleným způsobem a je potrestán dvěma minutami za krosček.
    06:42 David NOSEK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na konci sedmé minuty otevírají Oceláři skóre utkání! Polanský na vhazování před brankou Mladé Boleslavi porazil Lence a puk se odrazil k Linhartovi. Ten přiťukl ke střele DAVIDU NOSKOVI, jehož tečovaná rána doplachtila do pravého horního rohu branky – 1:0! Asistence: Tomáš Linhart, Jiří Polanský.
     
    03:08
    Na opačné straně fauloval Vladimír Dravecký (TRI) ujíždějícího Musila a Mladá Boleslav si zahraje první přesilovku. Dravecký si odsedí dvě minuty za sekání.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Nosek (Linhart, Polanský), 13. Svačina (Plíhal, Klesla), 24. Kopecký (Tybor, Slovák), 28. Meidl (Polanský, Roth), 31. Sýkora, 36. Svačina (Plíhal, Klesla), 54. Klesla (Irgl, Dravecký)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, Hrabal, Roth, Klesla (C), Slovák, L. Doudera – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Kopecký (A), Tybor – Svačina, Plíhal, Růžička – Adamský, Polanský (A), Meidl.
    Trenér: Jiří Dopita.

    BK Mladá Boleslav: Rittich (od 24. Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský (A), Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný (C), Bárta – Hyka, Klepiš, Lenc – Klimenta (A), Urban, Pacovský – Musil, Hruška, Rys.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Robin Šír – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 722 (91 % celkové kapacity)
    bahis siteleri