Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta – Chomutov 7:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 22.01.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:26 Rostislav KLESLA - 7:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a gólově se prosazuje také jejich kapitán! Dravecký vybojoval puk pro Irgla, který viděl na levém kruhu úplně volného spoluhráče. K ROSTISLAVU KLESLOVI se kotouč skutečně dostal, třinecký kapitán měl spoustu času a procedil puk mezi Růžičkovými betony – 7:0! Asistence: Zbyněk Irgl, Vladimír Dravecký.
    35:01 Vladimír SVAČINA - 6:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tenisového kanára stihli Oceláři završit ještě před druhou sirénou! Klesla přihrál Plíhalovi na pravé křídlo a Třinečtí se octli v přečíslení. Plíhal přihrál přes obráncovu hůl na střelu VLADIMÍRU SVAČINOVI, a ten zaznamenal svou druhou branku v zápase ranou do odkryté klece – 6:0! Asistence: Tomáš Plíhal, Rostislav Klesla.
    30:02 Ján SÝKORA - 5:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Místo toho však v oslabení inkasují hodně kuriózní gól! JÁN SÝKORA ujel po levé straně a Růžička jeho střelu vyrazil na zadní plexisklo. Od něj se však kotouč vysokým obloukem vrátil před branku, Stříteský se po něm bezmocně ohnal holí a dezorientovaný Růžička si puk srazil do vlastní branky – 5:0! Bez asistence.
    27:29 Radek MEIDL - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace Třince zamkla Mladou Boleslav před Růžičkou a vstřelila čtvrtý zásah Ocelářů! Rothovo nahození si za brankou našel Polanský a přihrával Adamskému. Ten sice kotouč netrefil, zato RADEK MEIDL se do něj opřel vší silou a trefil se přesně k levé tyči – 4:0! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth.
    23:29 Tomáš KOPECKÝ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí přetavili svůj nápor ve třetí branku! Tybor ve středním pásmu šikovně prostrčil puk na rozjetého TOMÁŠE KOPECKÉHO. Ten si s kotoučem najel mezi kruhy a vystřelil přes bránícího Trončinského. Střela pak prošla Rittichovi nad levým betonem až do sítě – 3:0! Asistence: Radoslav Tybor, Tomáš Slovák.
    12:10 Vladimír SVAČINA - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    12:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají svou první přesilovku a navyšují náskok! Plíhal se uvolnil na pravém křídle a přihrál bekhendem mezi kruhy. Tam si najel VLADIMÍR SVAČINA a ranou z první vymetl pavučinku v levém horním růžku – 2:0! Asistence: Tomáš Plíhal, Rostislav Klesla.
    06:42 David NOSEK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na konci sedmé minuty otevírají Oceláři skóre utkání! Polanský na vhazování před brankou Mladé Boleslavi porazil Lence a puk se odrazil k Linhartovi. Ten přiťukl ke střele DAVIDU NOSKOVI, jehož tečovaná rána doplachtila do pravého horního rohu branky – 1:0! Asistence: Tomáš Linhart, Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 7. Nosek (Linhart, Polanský), 13. Svačina (Plíhal, Klesla), 24. Kopecký (Tybor, Slovák), 28. Meidl (Polanský, Roth), 31. Sýkora, 36. Svačina (Plíhal, Klesla), 54. Klesla (Irgl, Dravecký)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, Hrabal, Roth, Klesla (C), Slovák, L. Doudera – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Kopecký (A), Tybor – Svačina, Plíhal, Růžička – Adamský, Polanský (A), Meidl.
    Trenér: Jiří Dopita.

    BK Mladá Boleslav: Rittich (od 24. Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský (A), Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný (C), Bárta – Hyka, Klepiš, Lenc – Klimenta (A), Urban, Pacovský – Musil, Hruška, Rys.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Robin Šír – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4 722 (91 % celkové kapacity)
    bahis siteleri