San Jose – Minnesota 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 5:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 1:3 (kon.)
Boston – Columbus 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Anaheim 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (kon.) | Edmonton – Nashville 1:4 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Nashville Predators
Neděle 24.01.2016, 04:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip FORSBERG - 1:4
     
    59:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG střílí gól do prázdné brány a pečetí vítězství Nashvillu Predators!! Andrej Sekera nedokázal udržet na modré čáře útočné pásmo, čehož využil Filip Forsberg a z pravého křídla poslal puk střelou po ledě do prázdné brány. Bez asistence.
    Mike FISHER - 1:3
     
    40:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIKE FISHER posílá Nashville Predators do dvoubrankového vedení a Edmonton Oilers opět zaspal úvod třetiny, tentokrát ovšem v plném počtu!! Shea Weber přihrál před bránu z levého rohu útočného pásma ze druhé vlny najíždějícímu Mikeovi Fisherovi, který u pravé tyče dopravil puk do prázdné sítě. Cam Talbot se sice snažil přesunout, jenže to by se musel roztrhnout, aby na střelu Mikea Fishera zareagoval. Asistence: Shea Weber, Roman Josi.
    Mattias EKHOLM - 1:2
     
    21:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM střílí velice kuriózní gól a využívá přesilovou hru!! Mattias Ekholm na modré čáře napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele, kterou Cam Talbot dokázal lapačkou vyrazit do vzduchu, jenže puk vzápětí dopadl za jeho záda a betony si ho nešťastně srazil do vlastní brány. Asistence: Ryan Ellis, Filip Forsberg.
    Mattias EKHOLM - 1:1
     
    13:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM předvedl před bránou velký důraz a vyrovnává z dorážky na 1:1!! Austin Watson se dostal u pravé tyče ke střele, kterou dokázal Cam Talbot zázračně levým betonem zastavit, po skvělém zákroku si ale vzápětí vybral slabší chvilku, když mu dorážka Mattiase Ekholma pod tělem prošla do brány. Asistence: Bez asistence.
    Leon DRAISAITL - 1:0
     
    11:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRASAITL předvedl úžasnou individuální akci a posílá Edmonton Oilers do vedení!! Leon Draisaitl na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté si vybruslil před bránu, kde ho bekhendem poslal přesně k levé tyči. Asistence: Taylor Hall, Griffin Reinhart.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Draisaitl (Hall, Reinhart) – 14. Ekholm, 22. Ekholm (Ellis, Forsberg), 41. Fisher (Weber, Josi), 60. Forsberg


    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Sekera, Fayne, Nurse, Schultz, Reinhart, Gryba – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Jakupov, Pouliot, Eberle (A) – Kassian, Letestu, Pakarinen – Hendricks (A), Lander, Korpikoski. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Granberg, Jackman – Watson, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Nystrom, Fisher (A), Jarnkrok – Salomäki, Gaustad, Bass. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Frederick L'Ecuyer – Kiel Murchison, Ryan Galloway
    bahis siteleri