Tampa – Toronto 1:0 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Calgary – Nashville 1:2 (kon.)
Los Angeles – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 28.01.2016, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Pierre-Alexandre Parenteau vypálil na levém křídle od mantinelu a jeho střelu směřující k levé tyči Andrej Vasilevskij pravým ramenem vyrazil!
     
    58:16
    Jonathan Bernier už je na střídačce a Toronto to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    58:01
    Valtteri Filppula vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a Jonathan Bernier předvedl úžasný akrobatický zákrok!
     
    56:37
    Tyler Bozak se ocitl na opačné straně ledové plochy ve slibné šanci a mířil k levé tyči, jenže Andrej Vasilevskij zůstává nepřekonaný poté, co jeho bekhendovou střelu z blízkosti vyrazil vyrážečkou mimo!
     
    55:47
    Co teď zneškodnil Jonathan Bernier, to je neuvěřitelné! Ryan Callahan skvěle vyjel zpoza brány a u pravé tyče vypálil bekhendem. Brankář Toronta jeho střelu vyrazil a v blízkosti jeho brány se poté dostal k dorážce Valtteri Filppula, puk ale do sítě dorazit nedokázal a Jonathan Bernier ho instinktivně zalehl.
     
    52:56
    Tyler Johnson nabral na pravém křídle rychlost a poté našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího Cedrica Paquetteho, který bez přípravy pálil po ledě mezi betony Jonathana Berniera, ten je ale včas sevřel a puk mezi nimi zastavil! Skvělý zákrok.
     
    51:56
    Morgan Rielly se dostal do samostatného úniku a bekhendovým zakončením se snažil u pravé tyče zasunout puk mezi betony Andreje Vasilevskije, ten je dnes ovšem k nepřekonání!
     
    49:42
    Morgan Rielly (TOR) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    47:57
    Dion Phaneuf se ocitl u levé tyče ve velké šanci, z blízkosti ale brankáře Andreje Vasilevskije překonat nedokázal! Kapitán Toronta mířil mezi betony ruského brankáře, ten ale včas zavřel vrata.
     
    45:30
    Tyler Bozak napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, která směřovala přesně do levého horního rohu, Andrej Vasilevskij ale předvedl další skvělý zákrok a v pravém podpaždí jeho pokus zastavil!
     
    45:10
    Tyler Johnson (TBL) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    44:31
    Sražený puk se nepříjemně snášel před bránu Lightning, kde se dostal ke střele Morgan Rielly, Andrej Vasilevskij ale jeho střelu vleže dokázal vyrazit! To byl fantastický zákrok, protože brankáře Tampy předtím nepříjemně atakoval jeden z hráčů Toronta, který ho podrazil a skončil pod ním.
     
    41:47
    Morgan Rielly napřáhl z pravého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která směřovala do pravého horního rohu, nakonec se ale puk od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    38:45
    Joffrey Lupul se ocitl před bránou ve velké šanci, jeho střela z blízkosti ale trefila pouze hruď Andreje Vasilevskije, který si vzápětí poradil s dorážkou Pierra-Alexandreho Parenteaua, který mohl u pravé tyče uklízet puk do prázdné brány! To byl zákrok noci.
     
    38:16
    Valtteri Filppula mohl udeřit v oslabení, když si z levého křídla sjel před bránu, kde předvedl nádhernou stahovačku a poté vypálil, jeho pokus ale zamířil těsně vedle pravého horního rohu!
     
    37:40
    Cedric Paquette (TBL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    34:41
    Valtteri Filppula mohl rychle využít přesilovou hru Lightning, když se u pravé tyče dostal ke střele, Jonathan Bernier ale předvedl fantastický zákrok a zřejmě levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    34:19
    Pierre-Alexandre Parenteau (TOR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    27:48
    Brian Boyle (TBL) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    27:48
    Nazem Kadri (TOR) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    27:27
    Nazem Kadri vypálil na pravém křídle od modré čáry a Andrej Vasilevskij jeho střelu u své levé tyče ukryl v podpaždí, přestože směřovala mimo! Pěkný zákrok.
     
    26:37
    Morgan Reilly vzápětí vypálil z levého kruhu pro vhazování, jenže ani jeho čtvrtá střela v dnešním zápasem gólem neskončila, když ji Andrej Vasilevskij hrudí vyrazil u své pravé tyče mimo!
     
    25:54
    Morgan Reilly napřáhl na modré čáře k jedovaté střele s příklepem, jeho rána bez přípravy ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Andrej Vasilevskij a jeho tvrdou ránu zastavil!
     
    25:45
    Nikita Kučerov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty filmování.
     
    24:48
    Valtteri Filppula vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně nad ledem směřovala ke vzdálenější pravé tyči, Jonathan Bernier ji ale dokázal levým betonem vyrazit!
     
    23:12
    Frank Corrado (TOR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    21:22
    Michael Grabner se skvěle tlačil před bránu, v pádu ale překonat Andreje Vasilevskije z blízkosti nedokázal!
     
    19:12
    Byron Froese nádherně vypálil z levého kruhu pro vhazovaní a jeho následná střela směřující do vzdálenějšího pravého horního rohu orazítkovala horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě!
     
    17:50
    Michael Grabner nabral na levém křídle rychlost a mohl vstřelit gól v oslabení, když pálil přesně do bližšího levého horního rohu, Andrej Vasilevskij ale vytáhl skvělý zákrok a pravým ramenem jeho pokus zastavil!
     
    17:32
    Rich Clune (TOR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    15:40
    Nikita Nesterov se ocitl u levé tyče ve velké šanci, z úhlu ale Jonathana Berniera propálit nedokázal a brankář Toronta jeho střelu vyrazil do rohu kluziště po vyjetí ze své brány!
     
    12:24
    Morgan Reilly vypálil na levém křídle od modré čáry mezi betony Andreje Vasilevskije, který včas zaklekl a puk zastavil. Maple Leafs zaznamenali ve třinácté minutě první střelu na bránu!
     
    10:33
    Tampa Bay vypálila z pravého kruhu pro vhazování a Jonathan Bernier její střelu vyrazil pouze před sebe, kde se snažil k dorážce dostat Anton Stralman, i s jeho pokusem si ale brankář Toronta poradil a puk ukryl ve své výstroji!
     
    08:46
    Obraná čtveřice Maple Leafs zaspala a Alex Killorn se dostal do samostatného úniku, bekhendovým blafákem ale Jonathana Berniera nepřekonal a brankář Toronta si připsal další úžasný zákrok!
     
    07:50
    Jonathan Bernier předvedl fantastický zákrok proti střele Jonathana Marchessaulta, který nepřekonal brankáře Toronta z obrovské blízkosti!
     
    07:13
    Jake Gardiner (TOR) dostal menší trest, 2 minuty podržení.
     
    05:26
    Lightning jsou povzbuzeni úvodním gólem a snaží se rychle přidat další. Domácí hráči pálili nebezpečně z pravého křídla, Jonathan Bernier ale pravým ramenem puk vyrazil do ochranné sítě!
    04:38 Steven STAMKOS - 1:0
     
    04:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS využívá přesilovou hru nádhernou střelou a posílá Tampu Bay Lightning do vedení!! Kapitán Steven Stamkos napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele a puk mezi betony Jonathana Berniera po ledě zamířil do brány. Asistence: Anton Stralman, Valtteri Filppula.
     
    03:59
    Roman Polák (TOR) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Stamkos (Stralman, Filppula)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij – Hedman, Stralman, Garrison, Coburn, Nesterov, Šustr – Palát (A), Namestnikov, Stamkos (C) – Killorn, Johnson, Kučerov – Brown, Filppula, Callahan (A) – Paquette, Boyle, Marchessault. Hlavní trenér: Jon Cooper.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Hunwick (A), Rielly, Gardiner, Phaneuf (C), Corrado, Polák – Matthias, Bozak (A), Parenteau – Kadri, Komarov, Grabner – Lupul, Holland, Spaling – Winnik, Froese, Clune. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Kyle Rehman – Derek Amell, Tony Sericolo
    bahis siteleri