Tampa – Toronto 1:0 (kon.) | Washington – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Calgary – Nashville 1:2 (kon.)
Los Angeles – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (2:0, 1:2, 0:2)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 28.01.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Až nyní se hosté dostali ke kotouči a na trestnou lavici míří Cody McLeod (COL), který se provinil hákováním. Ještě to bude velké drama!
     
    55:11
    Velká rána pro Los Angeles. Anže Kopitar (LAK) trefil jednoho ze soupeřů vysokou holí a míří na trestnou lavici.
     
    48:30
    Kings obsadili útočné pásmo, ale při snaze získat kotouč se držením protihráče provinil Tyler Toffoli (LAK). Další těžká chvilka pro domácí.
     
    46:18
    Ale teď si Colorado zahraje přesilovou hru čtyř proti třem. Doughtyho totiž na trestné lavici navštíví i jeho kolega z obrany Jake Muzzin (LAK). Ten byl potrestán za podražení.
     
    45:38
    Bude se vylučovat! Na trestnou lavici míří Drew Doughty (LAK), který se provinil hrubostí, avšak v týmu hostů se vylučuje také. Dvě trestné minuty za držení dostává John Mitchell (COL).
     
    38:33
    Je tady přesilová hra pro domácí. Jeff Carrter se pokusil vybojovat kotouč za bránou, ale byl přitom seknut Tysonem Barriem (COL) a právě tento hráč si jde posedět na trestnou lavici.
     
    32:43
    Mladý hostující obránce Chris Bigras (COL) je vyloučen za nedovolené bránění. Třetí přesilová hra pro Kings.
     
    27:33
    Králové přišli o dvougólové vedení a teď budou hrát v oslabení. Za podražení je dvěma trestnými minutami potrestán Trevor Lewis (LAK).
     
    22:09
    Dvě trestné minuty za hákování obdržel Christian Ehrhoff (LAK) a Colorado si zahraje první přesilovou hru druhé třetiny.
     
    12:49
    Je tady další přesilová hra pro Kings. Blake Comeau (LALK) zasáhl jednoho z domácích vysokou holí a odjíždí si odpočinout na lavici hanby.
     
    08:21
    Přesilová hra Kings je velmi rychle u konce. Na trestnou lavici si jde odpočinout Milan Lucic (LAK), kterému bylo odpískáno hodně přísné nedovolené bránění.
     
    07:31
    Tlak Los Angeles je odměněn přesilovou hrou. Za podražení je na dvě minuty vyloučen Jack Skille (COL).

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 10. Doughty (Kopitar, Muzzin), 19. Lewis (Lecavalier, King), 36. King (Nolan, Carter) – 21. Duchene (Mitchell), 28. Landeskog (Comeau, Söderberg), 48. Landeskog (Barrie, Duchene), 51. MacKinnon (Grigorenko, Söderberg)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, Schenn – Toffoli, Kopitar, Lucic – Brown, Carter, Gáborík – Lewis, Lecavalier, King – Nolan, Shore, Pearson
    Colorado Avalanche: Pickard (Will) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Bigras, Bodnarchuk – Duchene, MacKinnon, Wagner – Comeau, Söderberg, Landeskog – Iginla, Grigorenko, Martinsen – Skille, Mitchell, McLeod

    Rozhodčí: Francis Charron, Graham Skilliter – Jay Sharrers, Devin Berg

    Diváci: 18.230
    bahis siteleri