Kladno – Č. Budějovice 4:6 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 0:8 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 8:1 (kon.)
Slavia – Sparta 2:3 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
8:1 (3:1, 2:0, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 30.01.2016, 13:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Josef Horyna – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:06
    A nyní Milan Švarc vyslal dělovku po přihrávce od Ondřeje Polívky! Jeho tvrdý projektil se ale s přispěním Červeného odrazil do tyče!
     
    57:56
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Václav Beran – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:21
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Filip Suchý – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:30
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Matěj Polata – 2 min., držení protihráče).
     
    53:45
    Nyní ale plzeňská defenziva zaváhala a před brankou měl dobrou šanci Radek Velinský, jeho zakončení ale dokázal Jonáš Štekr vyrazil do rohu kluziště!
     
    51:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni ale hned poté skórují a vedou již 8:1! MILAN ŠVARC využil svého důrazu před brankou a prostřelil Patrika Červeného, který už by nejradši šel z branky. Je hodně smutný, ale trenéři už zřejmě gólmany střídat nechtějí. Asistence: Šimon Petráš.
     
    49:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu sedmou branku domácího týmu! Od modré čáry vyslal nepříliš tvrdou střelu LUKÁŠ KAŇÁK, která přeci jen skončila za zády hostujícího gólmana! Pardubice už by byly rády, kdyby zápas skončil. Asistence: Matěj Polata.
     
    47:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Modrobílí přesilovou hru dokázali využít a vedou již o pět branek! Třetí gól v početní výhodě zařídil svou střelou ONDŘEJ POLÍVKA! Patrik Červený jí nedokázal udržet a mezi betony mu proplula až do sítě. Asistence: Šimon Petráš a Milan Švarc.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jakub Procházka – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Dominik Dušek.
     
    47:17
    Dobré šance domácího týmu zůstaly nevyužity! Nejprve to zkoušel Filip Suchý, který si ale na Červeného nepřišel. Poté od modré ještě pálil jeden z obránců, jenž ovšem minul bránu!
     
    43:56
    A znovu nám zazvonila branková konstrukce! Po pasu od Milana Švarce z voleje pálil Šimon Petráš, který orazítkoval břevno Červeného brány!
     
    43:26
    Filip Suchý nahrál do střelecké pozice Václavu Krlišovi, jehož pokus zápěstím skončil na tyči! Velká škodapro domácího kapitána.
     
    36:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla fantastická akce modrobílých! Obrana Pardubic hoří jako papír a opět se to ukázalo. Lukáš Kaňák z mezikruží pěkně nahrál na Tomáše Vracovského, jenž celou akci vylepšil pasem na FILIPA KOKOŠKU, pro kterého už nebyl moc velký problém vstřelit pátou branku Plzně! Asistence: Tomáš Vracovský a Lukáš Kaňák.
     
    35:23
    Jiří Stráský zpoza brány nahrál před ní, kde nebezpečně zakončoval Filip Kokoška! Naštěstí pro pardubické Dynamo ale bránu trefit nedokázal.
     
    33:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tuto branku si indiáni zasloužili! Nejprve nevyužili dvě velké šance v oslabení, ale mrzet je to dlouho nemuselo, jelikož krátce po konci trestu skórují! Šimon Petráš parádně obehrál obránce a nahrál na hůl FILIPA SUCHÉHO, který překonal Patrika Červeného, a upevnil tak svou pozici na čele ligové produktivity! Asistence: Šimon Petráš.
     
    33:43
    A další obrovská šance, nyní byl sám před brankářem Červeným Václav Krliš, ale v rozhodující moment mu puk sjel z hole!
     
    33:24
    Filip Suchý se při početní nevýhodě dostal do samostatného úniku, ale nedokázal skórovat, branku trefil jen z boku!
     
    31:51
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Jiří Stráský – 2 min., krosček).
     
    30:41
    Nyní ale jako nůž máslem prošel obranou Milan Švarc, naštěstí pro celek Pardubic zamířil vysoko nad bránu!
     
    29:42
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Dušek.
     
    28:23
    Pěknou kombinaci nyní předvedli nejproduktivnější hráči celé soutěže Filip Suchý a Václav Krliš! Na úplném konci přišla střela plzeňského kapitána, kterou vyrazil Patrik Červený.
     
    26:40
    Miroslav Rohlík našel zpoza branky v dobré pozici stojícího Tomáše Pipka, který svou střelou zápěstím vyprášil betony Jonáše Štekra! Pěkný zákrok plzeňského brankáře.
     
    23:46
    Petr Kodýtek mohl dovršit hattrick! Václav Krliš mu totiž nahrál do šance před branku, ale svým bekhendem trefil Kodýtek pouze lapačku brankáře Pardubic!
     
    15:30
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Jiří Stráský – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    14:46
    Filip Kokoška pěknou přihrávkou vybídl ke skórování Jiřího Stráského, jehož střelu zápěstím ale pěkně svým betonem vyrazil brankář v červeném Červený!
     
    13:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I druhou přesilovou hru indiáni využívají a vedou již o dvě branky! Znovu na tom měl velký podíl David Kvasnička, jehož střelecký pokus od modré čáry úspěšně do branky tečoval PETR KODÝTEK! Je to 3:1. Asistence: David Kvasnička a Filip Suchý.
     
    12:29
    Vojtěch Faltys (PCE) hákoval Krystla v dobré šanci, dostává tedy dvě trestné minuty.
     
    11:50
    Na druhé straně zvonila tyčka! Po individuální akci na levé straně jí napálil Tomáš Pipek, to byla velká smůla pro Pardubice, které málem znovu po inkasování vyrovnaly.
     
    11:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí si své vedení berou zpátky! Martin Hajšman z pravé strany nahrál před branku, kde byl připraven David Kvasnička. Ten situaci ještě vylepšil bekhendovou příhrou na LUKÁŠE VLČKA, jenž si tváří v tvář Červenému poradil dobře – 2:1! Asistence: David Kvasnička.
     
    07:33
    Rozruch před pardubickou klecí! Dvojice Vavřička – Švarc byla hodně aktivní, jenomže brankář Patrik Červený zůstal sedět na místě a puk za svá záda nepropustil.
     
    06:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí ale máme vyrovnáno! Tento gól si Jonáš Štekr za rámeček nedá. Nahození Ondřeje Machaly z pravé strany totiž neudržel, a agilní JAKUB PROCHÁZKA se tak dostal k dorážce. Pomocí ní dokázal procpat touš do plzeňské klece! Asistence: Ondřej Machala.
     
    05:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita a Západočeši jdou do vedení! Filip Suchý to nyní udělal velice pěkně, když se uvolnil s kotoučem na levém křídle a předal ho před branku volnému PETRU KODÝTKOVI, pro nějž už nebyl problém překonat Patrika Červeného! Asistence: Filip Suchý a David Kvasnička.
     
    04:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lukáš Kučera – 2 min., sekání).
     
    01:48
    První gól na holi měl nyní Jakub Martinec! Ten se ocitl zcela osamocený před Štekrem, kterého dokonce překonal. Naštěstí pro Plzeň šel ale puk těsně vedle tyče!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Kodýtek (Suchý, Kvasnička), 12. Vlček (Kvasnička), 14. Kodýtek (Kvasnička, Suchý), 34. Suchý (Petráš), 37. Kokoška (Vracovský, Kaňák), 48. Polívka (Petráš, Švarc), 50. Kaňák (Polata), 52. Švarc (Petráš) – 7. Procházka (Machala)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Kuchař) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Walter "A", Starý – Petráš, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš "C", Hajšman, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý "A", Stráský. Trenér: David Bruk.
    HC Dynamo Pardubice: Červený (Husár) – Beran, Horyna, Procházka, Faltys, Benýšek, Kučera – Pipek "A", Hoskovec, Rohlík "C", Machala, Voženílek, Kusý, Hlaváček, Martinec, Velinský, Barkóci, Dušek. Trenér: Václav Baďouček.

    Rozhodčí: Svoboda – Suchánek, Malý
    bahis siteleri