Florida – Nashville 0:5 (kon.) | Vancouver – Toronto 2:5 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | Dallas – Washington 4:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 1:2 (1:2 po s.n.) | San Jose – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 4:1 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 1:0 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Ottawa Senators
Neděle 14.02.2016, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Boone JENNER - 4:2
     
    59:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Zaváhání Zacka Smithe ve středním pásmu využil BOONE JENNER, který bez problémů poslal kotouč do prázdné branky! Bez asistence.
     
    57:52
    Ottawská svatyně zůstává prázdná, Craig Anderson si to mastí na střídačku!
     
    57:08
    Šance i na druhé straně! Saad měl před sebou už jen Andersona, ten ale včas vyjel a haškovským způsobem domácímu útočníkovi znemožnil zakončit!
     
    56:28
    Mohlo být vyrovnáno! Mark Stone ujel po pravém křídle a tvrdě vypálil, jeho rána ale orazítkovala tyč columbuské svatyně!
    Cody CECI - 3:2
     
    55:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dvougólové vedení domácím nevydrželo ani minutu a půl! Nakonec to ještě bude pořádné drama. Osamocený CODY CECI obdržel přihrávku na vrchol kruhů a tvrdě vypálil, Korpisalo byl tentokrát zcela bez šance! Asistence: Dion Phaneuf, Mika Zibanejad.
    Brandon SAAD - 3:1
     
    54:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se z ojedinělé protiakce prosazují a opět odskakují na dvougólový rozdíl! Konstantní tlak Sens ukončil Hartnell, který vyrazil do rychlého protiútoku a milimetrově přesným pasem našel BRANDONA SAADA, který si vymíchal Andersona a poslal touš neomylně mezi jeho betony! Asistence: Scott Hartnell, Alexander Wennberg.
     
    53:58
    Svou šanci poté nevyužil ani Zibanejad a domácí se vydali do přečíslení dva na jednoho, vůbec se jim ale nepodařilo zakončit!
     
    47:26
    Šance pro Jackets? Mika Zibanejad (OTT) se provinil sekáním proti Wennbergovi a domácí si zahrají přesilovku čtyři proti třem.
     
    46:47
    Oba dva vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost, pokračovat se tak bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    46:47
    Mezi střídačkami se teď do sebe pustili Jenner s Ryanem, atmosféra v Nationwide Areně je tak hustá, že by se dala krájet.
     
    44:51
    Oba kohouti vyfasovali pětiminutové tresty za bitku, na trestné lavici však z neznámého důvodu sedí i ottawský kapitán Erik Karlsson.
    Bobby RYAN - 2:1
     
    42:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři si vytvořili až neskutečný tlak a dočkali se snížení! První ránu BOBBYHO RYANA ještě Korpisalo vyrazil, ale tu druhou o pár sekund později už eliminovat nedokázal! Asistence: Erik Karlsson, Mika Zibanejad.
     
    41:41
    No a Sens si zahrají dvojnásobnou přesilovku! Cam Atkinson (CBJ) půjde pykat za vysokou hůl.
     
    40:47
    Dvouminutový trest za podražení vyfasoval Boone Jenner (CBJ), hosté tak budou mít k dispozici svou druhou početní výhodu.
     
    40:31
    Ve skvělé šanci se zničehonic ocitl Jean-Gabriel Pageau, který ale tváří v tvář Korpisalovi nedokázal usměrnit přihrávku z rohu kluziště do sítě!
     
    35:49
    Co víc hosté chtějí! Zack Smith upaloval sám na Korpisala a pokusil se ho vykoupat kličkou do bekhendu, strážce columbuské svatyně ale výtečně zasáhl!
    Cam ATKINSON - 2:0
     
    34:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    No a je z toho gól, Jackets tedy zaslouženě zvyšují své vedení! Agilní Dubinsky za svými zády udržel svého strážce Turrise a naservíroval ideální pas CAMU ATKINSONOVI, který z mezikruží vypálil přesně pod břevno! Asistence: Brandon Dubinsky, Seth Jones.
     
    29:59
    Rychlou akci Sens po pravém křídle zakončil Erik Karlsson, který si ale na Korpisala nepřišel!
     
    28:02
    Už to mohlo být o dva góly! Brandon Saad parádní přihrávkou poslepu z otočky vyzval ke skórování Bourquea, který ale z bezprostřední blízkosti přestřelil Andersonovu svatyni!
     
    24:15
    Kyle Turris (OTT) se provinil vysokou holí v souboji s Calvertem, Jackets si tak zahrají svou první přesilovku.
     
    21:20
    Andersonovu nepovedenou rozehrávku zachytil Foligno a přistrčil touš Williamu Karlssonovi, jehož bekhendový projektil z otočky těsně minul levou tyč ottawské svatyně!
    Boone JENNER - 1:0
     
    18:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se v samotném závěru první třetiny ujímají vedení! Seth Jones vypálil od modré a Anderson si myslel, že má puk pod kontrolou, neposedný touš byl ale stále ve hře, čehož si nejrychleji všiml BOONE JENNER, který ho dostrkal do sítě! Asistence: Seth Jones, Cam Atkinson.
     
    16:11
    Po Jonesově zblokované střele se hosté vydali do přečíslení tři na jednoho, které vedl po pravém křídle Prince, jenž křižným pasem vyzval ke skórování Karlssona, který ale na Korpisala nevyzrál!
     
    12:39
    Dvouminutový trest za hákování si půjde odpykat Kerby Rychel (CBJ).
     
    11:33
    Před Korpisalem vznikl neskutečný závar, Chiassonova teč ale proletěla těsně vedle pravé tyče domácí svatyně!
     
    09:56
    Navrátilec do sestavy Jackets David Savard vypálil od modré a Wennberg jeho pokus šikovně tečoval, jenže puk proletěl těsně vedle Andersonovy svatyně!
     
    06:33
    Jonesův projektil od modré se nečekaně odrazil přímo na hůl nikým nehlídaného Alexandra Wennberga, který z mezikruží pálil těsně vedle levé tyče!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 19. Jenner (Jones, Atkinson), 35. Atkinson (Dubinsky, Jones), 55. Saad (Hartnell, Wennberg), 60. Jenner – 43. Ryan (Karlsson, Zibanejad), 56. Ceci (Phaneuf, Zibanejad)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – Murray, Jones, Johnson, Savard, Ťutin, Prout – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Calvert, W. Karlsson, Foligno – Bourque, Campbell, Rychel.
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Wideman – Smith, Pageau, Stone – Hoffman, Turris, Chiasson – Prince, Zibanejad, Ryan – Dzingel, Lazar, Neil.

    Rozhodčí: Peel, Morton – Alphonso, Lazarowich

    Diváci: 16164
    bahis siteleri