Skalica – Sabinov 14:6 (kon.) | Záhorská Bystrica – Prešov 7:6 (po pr.) | Košice – Hurikán Bratislava 9:10 (kon.)
Žilina – M-Šport Trenčín 4:3 (kon.) | Florko Košice – Lido Bratislava 6:5 (po pr.) | Nižná – ŠK 1. FBC Trenčín 7:9 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
M-Šport Salming Team Trenčín
sk Neděle 14.02.2016, 14:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Úvodné zostavy:

    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Turiak (Kružel) – Grlický, Francl, Hruška, Trúnek, Hrin, Veneny (C), Galovič, Baránek, Masarovič, Málus, Lelák, Hrin, Petrovič, Chládek, Kubička, Kozaňák, Miške

    M-Šport Salming Team Trenčín: Melicher (Žákech) – Majtejka (C), Peter Heleš, Pavol Heleš, Klapita, Žilinský, Múčka, Mandinec, Machara, Dávidek, Seewald, Mikolaj

    Rozhodca: Minarčik, Vybíhal.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    03:16
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!
    Zápas sa začína rýchlym gólom hosťujúceh tímu! Gól strelil MARTIN ŽILINSKÝ, asistenciu si pripisuje Jakub Múčka.
     
    05:50
    Trenčania teda pod Dubňom začali priam ideálne a už v prvej päťminútovke dokázali prekonať fomáceho gólmana Turiaka. Uvidíme, či sa im podarí udržať si svoj náskok.
     
    10:01
    Máme za sebou už polovicu prvej tretiny a domáci florbalisti stále neskórovali. HráčiZiliny na svojej paluobovke prehrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    14:44
    Trenčania odmietajú prísť o svoj náskok a gólman Melicher si stále drží čisté konto. Diváci na druhý presný zásah iba čakajú.
     
    16:59
    Pred nami je záverečná trojminútovka tejto časti hry a skóre sa stále nemení. Trenčianski florbalisti sa vedenia ujali ešte v úplnom úvode zápasu a od vtedy na gól iba čakáme.
     
    19:01
    Začala sa posledná minúta tejto tretiny. Podarí sa Trenčanom udržať si najtesnejší možný náskok?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka je minulosťou. Zaznamenali sme v nej jediný presný zásah, po ktorom môžu do šatní v psychickej výhode odísť hostia.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    22:48
    Máme tu prvé vylúčenie v zápase, brániť sa budú hostia! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie MIroslav Mikolaj.
     
    23:48
    Polovica žilinskej presilovky je minulosťu, no vyrovnanie stále neprichádza. Domáci florbalisti zatiaľ Melichera neprekonali ešte ani raz.
     
    24:48
    Mikolaj vybehol späť na palubovku a oslabenie Trenčanov sa skončilo. Hostia sa dokázali ubránič bez inkasovania a stále vyhrávajú 1:0.
     
    26:49
    Žilina dala gól!
    Žilinčania presilovku nevyužili, ale vyrovnávajú krátko po jej skončení! Presným zásahom sa o to postaral MICHAL HRIN. Asistencia: Richard Lelák.
     
    30:43
    Trenčania majú skvelú príležitosť na to, aby sa znova ujali vedenia. Zahrajú si totiž prvú presilovku v zápase, domáci sa budú brániť dve minúty za bránenie v hre v podaní Michala Petroviča.
     
    31:43
    Poloviča Petrovičovho trestu je minulosťou, ale Žilina ešte neinkasovala. Domáci florbalisti sa zatiaľ bránia úspešne.
     
    32:43
    Žilinčania neinkasovali ani v druhej polovici svojho oslabenia a už hrajú v plnom počte. Stav je stále vyrovnaný.
     
    38:00
    Pred nami je záverečná dvojminútovka tejto tretiny. Stále sme videli iba dva góly, čo je na florbal pomerne málo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj druhá dvadsaťminútovka priniesla iba jeden presný zásah, ale tentokrát do trenčianskej siete. Skóre je tak pred prestávkou vyrovnané.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:35
    Žilina dala gól!
    Rýchly úvod v podaní domácich hráčov, ktorí otáčajú skóre vo svoj prospech! Postaral sa o to MARTIN GRLICKÝ. Asistencia: Jakub Chládek.
     
    43:06
    Žilinčania by však teraz o svoj náskok mohli rýchlo prísť. Budú sa totiž brániť, na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za bránenie v hre Richard Lelák.
     
    44:06
    Trenčania majú za sebou prvú minútu presilovky, ale skórovať sa im zatiaľ nepodarilo a na žilinskej palubovke prehrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    45:06
    Ubehla aj druhá polovica Lelákovho trestu a hostia gól nedali. Žilina početnú nevýhodu ubránila a pokračuje v plnom počte.
     
    47:42
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!
    Hostia presilovku nevyužili, ale skórujú krátko po jej skončení! Postaral sa o to JURAJ MATEJKA a skóre je tak opäť vyrovnané. Asistencia: Peter Heleš.
     
    49:17
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!
    Hosťujúci kapitán JURAJ MATEJKA opäť využil prhrávku rovnakého asistenta a skóruje druhýkrát v zápase, čím zároveň posiela Trenčanov po druhý raz do vedenia. Asistencia: Peter Heleš.
     
    50:00
    V prvej desaťminútovke tretej tretiny sme videli viac gólov než v predchádzajúcich dvoch tretinách dohromady. Výsledkom je, že Trenčín sa druhýkrát v dueli ujal vedenia o jeden presný zásah.
     
    50:48
    Žilina dala gól!
    Zápas naberá rýchly spád a skóre je opäť vyrovnané! Postaral sa o to domáci MARTIN TRÚNEK. Asistencia: Martin Veneny.
     
    50:48
    Hosťujúci Pavol Heleš po góle zrejme zbytočne diskutoval s rozhodcom a za nešportové správanie inkasuje trest 2+10 minút.
     
    51:48
    Polovica trenčianskeho oslabenia je minulosťou a hostia neinkasovali. Stav je stále vyrovnaný 3:3.
     
    52:48
    Za nami je už aj druhá minúta trenčianskeho oslabenia. Žilina ju nevyužila a hostia môžu hrať v plnom počte, no bez Pavla Heleša, ktorého osobný trest pokračuje.
     
    55:00
    Čas na svetelnej tabuli opäť neúprosne pokročil a skóre je stále vyrovnané. Zdá sa, že kto strelí najbližší gól, bude mať veľmi blízko k triumfu.
     
    58:30
    Žilina dala gól!
    Domáci florbalisti skórujú v predposlednej minúte riadnej hracej doby a dostávajú sa do vedenia 4:3! Postaral sa o to MICHAL MIŠKE. Asistencia: Daniel Baránek.
     
    59:01
    Začala sa poslendá minúta riadnej hracej doby tohto zápasul. Hostia robia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať.
     
    59:46
    Žilinčania si štrnásť sekúnd pred sirénou komplikujú cestu za víťazstvom. Budú sa totiž musieť brániť, dvojminútový trest za zlé striedanie si odsedí Jaroslav Málus.
     
    Koniec zápasu.
     
    Máme tu koniec zápasu, Trenčanom sa už v samom závere vyrovnať nepodarilo a spod Dubňa odchádzajú bez bodu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok víkendu. (15:59:26)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Hrin (Lelák), 42. Grlický (Chládek), 51. Trúnek (Veneny), 59. Miške (Baránek) – 4. Žilinský (Múčka), 48. Matejka (Pe. Heleš), 50. Matejka (Pe. Heleš)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Turiak (Kružel) – Grlický, Francl, Hruška, Trúnek, Hrin, Veneny (C), Galovič, Baránek, Masarovič, Málus, Lelák, Hrin, Petrovič, Chládek, Kubička, Kozaňák, Miške
    M-Šport Salming Team Trenčín: Melicher (Žákech) – Majtejka (C), Peter Heleš, Pavol Heleš, Klapita, Žilinský, Múčka, Mandinec, Machara, Dávidek, Seewald, Mikolaj

    Rozhodčí: Minarčik, Vybíhal
    bahis siteleri