Pardubice – Zlín 1:2 (kon.) | Chomutov – Olomouc 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 4:5 (0:2 po s.n.)
Plzeň – Vítkovice 9:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC Olomouc
Středa 17.02.2016, 17:30 • SD ARÉNA, Chomutov • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:14
    Juraj Valach (CHM) si v souboji před Kristanem pomohl faulem a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    44:48 Roman ČERVENKA - 5:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROMAN ČERVENKA se rozjel z vlastního pásma a následně z hranice pravého kruhu nekompromisně prostřelil Vošvrdu. Pro současného lídra extraligového bodování to je již dvacátá trefa v letošním ročníku. Bez asistence.
    40:57 David KÄMPF - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Juraj Valach poslal DAVIDA KÄMPFA do dalšího brejku a chomutovský odchovanec toho dokázal zužitkovat díky střele mezi vyrážečku a beton brankáře Vošvrdy. Asistence: Juraj Valach.
    38:51 Jakub SKLENÁŘ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAKUB SKLENÁŘ se skvěle zorientoval před brankářem Vošvrdou, který vyrazil Dlapovu střelu a chomutovský útočník již neměl problém vyražený puk dopravit do brány. Piráti se tak opět vracejí do vedení. Asistence: Ondřej Dlapa a Antonín Dušek.
     
    36:56
    Po Červenkově střele od modré čáry byl Hřebejk před Vošvrdou povalen Staňkem. Oba hráči dostávají od rozhodčích dvouminutové tresty, Hřebejk za sekání a Staněk za hrubost.
     
    35:41
    Červenka vystihl Rácovu nahrávku a společně se spoluhráčem ujížděli do brejku. Ve finální fázi si pomohl faulem olomoucký kapitán Martin Vyrůbalík, který dostává dvě minuty za sekání.
    29:26 Peter HÚŽEVKA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z velkého sevření se Olomouci přeci jen podařilo vyrovnat na průběžných 2:2. Po přihrávce zpoza brankové od Skladaného se drobným štěstím prosazuje PETER HÚŽEVKA. Asistence: František Skladaný a Miroslav Holec.
    22:52 Tomáš POSPÍŠIL - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti bleskově využívají početní výhodu! Červenka našel Skinnera, který ale branku netrefil, ale následně nadvakrát nahrál osamocenému TOMÁŠI POSPÍŠILOVI, který již neměl problém trefil odkrytou Vošvrdovu klec. Asistence: Brett Skinner a Roman Červenka.
     
    22:36
    Martin Vyrůbalík (OLO) je potrestán dvěma minutami za hákování.
    20:52 David KVĚTOŇ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! Štěpán Hřebejk zavezl kotouč za Vošvrdovu klec a po krátkém manévrování přihrál DAVIDU KVĚTOŇOVI, který vyrovnává stav zápasu na 1:1. Bez asistence.
    20:22 Dávid BUC - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tomu se říká parádní začátek třetiny! Jakub Herman si vybruslil z rohu útočného pásma a bekhendem přihrál kotouč DÁVIDU BUCOVI, který přesnou střelou otevírá skóre. Asistence: Jakub Herman a Marek Laš.
     
    18:40
    Herman si vyměnil puk se spoluhráčem, ale svým pokusem přestřelil horní tyčku pirátské branky.
     
    13:34
    Díky dobrému tlaku v předbrankovém prostoru získávají Piráti možnost přesilové hry. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Robin Staněk.
     
    07:37
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu je chomutovský Štěpán Hřebejk, jenž dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    05:40
    Po střele z levého kruhu vyrazil Vošvrda kotouč, ale Marek Račuk se k němu nedostal. Nutno dodat, že před pirátským forvardem byla většina branky odkrytá.
    Marken.cz

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 21. Květoň, 23. Pospíšil (Skinner, Červenka), 39. Sklenář (Dlapa, Dušek), 41. Kämpf (Valach), 45. Červenka – 21. Buc (Herman, Laš), 30. Húževka (Skladaný, Holec)


    Piráti Chomutov: Kristan (Strmeň) – Skinner, Šidlík, Jánošík, Valach, Pereťagin, Dlapa, Tejnor – Tomica "A", Červenka "C", Pospíšil – Hřebejk "A", Kämpf, Květoň – Sklenář, Dušek, Ölvecký – Račuk, Chlouba, Veselý – Kaše. Trenér: Vladimír Růžička starší.
    HC Olomouc: Vošvrda (Konrád) – Vyrůbalík "C", Skrbek "A", Staněk, Houdek, Ondrušek "A", Jaroměřský – Laš, Herman, Buc – Vodný, Řípa, Eberle – Mikúš, Húževka, Skladaný – Holec, Rác, Kucharczyk. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Frodl, Špůr

    Diváci: 3 912
    bahis siteleri