New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Washington – Los Angeles 3:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:1 (kon.)
Columbus – Boston 1:2 (po pr.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa – San Jose 2:4 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
Anaheim Ducks
Středa 17.02.2016, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Corey PERRY - 3:5
     
    59:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY uklízí puk do prázdné brány a v Rexall Place je hotovo!! Corey Perry se dostal na pravém křídle středního pásma k puku a poté ho střelou po ledě poslal do odkryté brány. Asistence: Frederik Andersen.
    58:53 Benoit POULIOT - 3:4
     
    58:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    BENOIT POULIOT využívá přesilovou hru a vykřesává naději pro Edmonton, který prohrává opět pouze o gól!! Mark Letestu nahodil puk před bránu od modré čáry a Benoit Pouliot ho srazil před brankovištěm k pravé tyči. Asistence: Mark Letestu, Andrej Sekera.
    58:30 Andrew COGLIANO - 2:4
     
    58:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANDREW COGLIANO střílí gól a zřejmě rozhoduje o osudu dnešního zápasu!! Andrew Cogliano na obranné modré čáře získal puk a poté ho z otočky poslal do prázdné brány. Bez asistence.
    45:35 Hampus LINDHOLM - 2:3
     
    45:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    HAMPUS LINDHOLM skóruje a Anaheim potřetí v dnešním zápase vede!! Rickard Rakell poslal z pravého křídla před bránu přihrávku, do které najíždějící Hampus Lindholm vložil hůl a usměrnil puk do levého horního rohu. Asistence: Rickard Rakell, Nick Ritchie.
    36:29 Taylor HALL - 2:2
     
    36:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL se prosazuje z dorážky a během necelých dvou minut odpovídá na gól Jacoba Silfverberga!! Jordan Eberle vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a Taylor Hall předvedl před bránou po zákroku Frederika Andersena velký důraz, když puk z dorážky dopravil střelou na dlouhou hůl k levé tyči. Asistence: Jordan Eberle, Connor McDavid.
    34:54 Jakob SILFVERBERG - 1:2
     
    34:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JACOB SILFVERBERG střílí nádherný gól a vrací Anaheimu zpět ztracené vedení!! Jacob Silfverberg si srovnal v pravém kruhu pro vhazování puk po přihrávce Ryana Keslera na hůl a poté nádhernou střelou zápěstím vymetl přesně pravý horní roh brány, přičemž puk se v cestě do sítě ještě odrazil do tyče. Asistence: Ryan Kesler.
    22:16 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    22:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Lauri Korpikoski ze středního pásma roztáhl hru doleva na rozjetého Leona Draisaitla, který z levého kruhu pro vhazování procedil puk táhlou střelou mezi betony Frederika Andersena. Brankář Anaheimu si nyní vybral slabší moment. Asistence: Lauri Korpikoski, Justin Schultz.
    19:08 David PERRON - 0:1
     
    19:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    DAVID PERRON se prosazuje a 52 sekund před koncem první třetiny posílá Anaheim do vedení!! David Perron se dostal u pravé tyče ke střele, kterou Cam Talbot fantastickým zákrokem zastavil, puk se ale od jeho levého betonu odrazil k dojíždějícímu Davidovi Perronovi a od jeho brusle se puk odrazil za brankovou čáru. Hlavní trenér Edmontonu Todd McLellan si vzal Coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, gól byl ale uznán. Asistence: Ryan Getzlaf, Sami Vatanen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 23. Draisaitl (Korpikoski, Schultz), 37. Hall (Eberle, McDavid), 59. Pouliot (Letestu, Sekera) – 20. Perron (Getzlaf, Vatanen), 35. Silfverberg (Kesler), 46. Lindholm (Rakell, Ritchie), 59. Cogliano, 60. Perry (Andersen)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Nurse, Schultz, Davidson, Gryba – Pouliot, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Korpikoski, Letestu, Jakupov – Pakarinen, Hendricks (A), Lander. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf (C), Santorelli – Ritchie, Rakell, Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Maroon, Thompson, Garbutt. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Dean Morton, Kendrick Nicholson – Mark Wheler, Brandon Gawryletz
    bahis siteleri