Las Palmas – Barcelona 1:2 (kon.) | Espanyol – La Coruňa 1:0 (kon.) | Real Betis – Gijón 1:1 (kon.)
Celta Vigo – Eibar 3:2 (kon.)
konec
Real Betis
1:1 (0:0)
Sporting Gijón
Sobota 20.02.2016, 20:30 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání na Estadio Benito Villamarín sledovalo 41 345 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou. (22:28:46)
     
    Dnešní utkání mezi Realem Betis a Sportingem Gijón je u konce a výsledkem je remíza 1:1. Betis sice byl aktivnějším týmem, ale do vedení se po rychlé akci dostali hosté, když se prosadil Carlos Castro. Netrvalo to ale dlouho a za dvě minuty došlo k vyrovnání. To prudkým zakončením přinesl Germán Pezzella. Domácí sice v zápase vsítili celkem tři góly, ale hned dva nebyly uznány vinou ofsajdového postavení střelce a hráči Betisu se tak musí spokojit s jedním bodem.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Adán sice opravdu poslal velmi daleký míč, ale ofenzivní plejeři Betisu si neporadili a celá akce končí u Ivana Cuéllara. Každou chvílí hlavní rozhodčí ukončí střetnutí.
     
    90+2
    Na konci druhé minuty nastavení se Halilović po neúspěšné akci dopustil faulu. Můžeme očekávat dlouhý nákop Adána.
     
    90+1
    První nastavenou minutu hosté v naprosté pohodě odbránili a opět posílají míč na polovinu svého soupeře. Hráči Betisu se rychle vracejí pro míč a snaží se posunout dopředu.
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí na tabuli ukázal číslo 3 a to znamená, že nad rámec řádné hrací doby se bude hrát ještě 180 sekund.
     
    90
    Hosté jsou už zřejmě spokojeni s remízou a soustředí se především na defenzívu. Odkopy letí daleko na polovinu Realu Betis, který by ale rád získal tři body a rychle se vrací do útoku.
     
    89
    K rozehrání rohového kopu došlo tedy až nyní, ale nic závažnějšího tato standardní situace nepřinesla. Adán míč vyboxoval do bezpečí.
     
    87
    Pátou žlutou kartu dnešního zápasu vidí Alfred N'Diaye (RBE), který se dopustil tvrdého faulu na útočné polovině. Sergio Álvarez musí být po kopanci od domácího hráče odnesen za postranní čáru.
     
    87
    Alberto Lora se hned při své prvním kontaktu s míčem zapojil do ofenzivní akce, ale po jeho přihrávce šel centr z levé strany nad hlavami všech hostujících hráčů Z pokračující akce ale hosté získali aspoň rohový kop.
     
    85
    Ke třetímu střídání se odhodlal také hostující celek. Místo Carlose Carmony na trávník vbíhá Alberto Lora.
     
    84
    Ani další akce po rohovém kopu nekončí gólem! Tentokrát se k hlavičce prodral aktivní Musonda, nicméně jeho zakončení mířilo mimo tři tyče.
    83. Remízu Gijónu na brankové čáře zachránil vracející se Jorge Meré
     
    83
    Betis Sevilla mohl jít do vedení! Rubén Castro si poradil s vyběhnuvším Cuéllarem a z pravé strany pokutového území zakončoval do zcela odkryté brány Gijónu! Gól na 2:1 to však není, neboť míč na brankové čáře odkopl jeden z hostujících beků.
     
    82
    Domácí si v 82. minutě vybojovali rohový kop, ale ten končí po útočném faulu jednoho z hráčů Betisu. Na trávník se sice snáší pískot, ale na rozhodnutí hlavního sudího se už nic nezmění.
     
    81
    Za příliš dlouhé průtahy na rozehrávce dostává žlutou kartu bosenský záložník Ognjen Vranješ (GIJ).
     
    81
    Ke změně v sestavě sahá i hostující trenér. Na lavičku si jde odpočinou jediný úspěšný střelec Gijónu, Carlos Castro, opačným směrem zamířil Miguel Guerrero.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 67. Pezzella (J. Vargas) – 65. C. Castro (Halilović)

    Karty:   32. Montoya (RBE), 87. N'Diaye (RBE) – 37. S. Álvarez (GIJ), 60. Isma López (GIJ), 81. O. Vranješ (GIJ)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:3. Fauly: 10:12.
    Real Betis: Adán (C) – Montoya, Pezzella, Bruno González, J. Vargas – Musonda, Petros (69. D. Ceballos), N'Diaye, Kadir (79. Molina) – van Wolfswinkel (53. Joaquín), Rubén Castro.
    Náhradníci: D. Giménez – Molinero, Joaquín, D. Ceballos, X. Torres, Molina, Portillo.

    Sporting Gijón: Cuéllar – O. Vranješ, L. Hernández, Meré, Isma López – S. Álvarez (C), Aït-Atmane – Carmona (85. Lora), Halilović, Menéndez (69. Jony) – C. Castro (81. Guerrero).
    Náhradníci: Alberto García – Lichnovsky, Guerrero, Lora, Mascarell, P. Pérez, Jony.

    Rozhodčí: Alfonso Álvarez – Juan Barranco, Ignacio Rubio

    Diváci: 41.345
    bahis siteleri