New Jersey – NY Rangers 5:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.) | Toronto – Nashville 2:3 (kon.)
Detroit – Columbus 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa – Arizona 2:1 (kon.) | Minnesota – NY Islanders 1:4 (kon.)
Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:4 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Středa 24.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Shayne Gostisbehere tvrdě vypálil od modré čáry a mohl bodovat v 16. zápase v řadě, Cam Ward byl ale proti!
     
    57:53
    Michal Neuvirth byl odvolán a brána Philadelphie zůstává prázdná!
     
    55:29
    Jakub Voráček se v blízkosti brány snažil z dorážky propasírovat puk mezi betony Cama Warda, ten ale za svá záda nepustil!
    54:11 Eric STAAL - 3:1
     
    54:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL střílí svůj desátý gól v letošní sezóně NHL a s největší pravděpodobností rozhoduje o výhře Hurricanes v dnešním zápase!! Jay McClement objel bránu a Michal Neuvirth jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování levým ramenem vyrazil, jenže puk se poté odrazil do vzduchu a Eric Staal ho u pravé tyče z blízkosti pod úrovní horní tyče nadvakrát procedil do brány. Asistence: Jay McClement, Elias Lindholm.
     
    51:44
    Victor Rask mohl po dobrém forčekingu a chybě Flyers rozhodnout, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale skončila na levém betonu Michala Neuvirtha, který si připsal skvělý zákrok!
     
    47:33
    Sean Couturier (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    43:50
    Brett Pesce (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    38:26 Jordan STAAL - 2:1
     
    38:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Cam Ward podržel Carolinu spektakulárním zákrokem a JORDAN STAAL vzápětí otáčí vývoj zápasu na stranu Hurricanes!! Jordan Staal si před bránou skvěle pokryl puk a z otočky poté střelou po ledě zamířil k pravé tyči. Asistence: Brett Pesce, Andrej Nestrašil.
     
    36:45
    Matt Read se vzápětí ocitl u levé tyče v další šanci, ani z obrovské blízkosti ale fantastického Cama Warda nepřekonal! Brankář Caroliny drží svůj tým nad vodou a nyní puk vyrazil mimo.
     
    36:13
    Matt Read zahodil obrovskou šanci a Cam Ward vytáhl spektakulární zákrok!! Flyers vyrazili do přečíslení dva na jednoho a Matt Read u levé tyče mohl puk uklízet po přihrávce Nicka Schultze do prázdné brány, jenže Cam Ward vytáhl neopakovatelný zákrok a kotouč mířící do jeho protipohybu ukryl pod sebou.
     
    33:14
    Phillip Di Giuseppe (CAR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    31:22
    Nick Cousins se vzápětí dostal do samostatného úniku a po vzoru Jakuba Voráčka se snažil mezi betony Cama Warda zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže brankář Caroliny vytáhl další úžasný zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    30:35
    Jakub Voráček unikl obráncům Caroliny a dostal se do samostatného úniku, jeho následná střela po ledě ale místo ke vzdálenější pravé tyči zamířila do levého betonu Cama Warda!
     
    29:35
    Jakub Voráček skvěle objel bránu a u pravé tyče se snažil puk zasunout do brány, Cam Ward tam ale rychle vymrštil svůj levý beton a jeho pokus zastavil!
    28:09 Joakim NORDSTRÖM - 1:1
     
    28:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    JOAKIM NORDSTRÖM potrestal obrovskou chybu brankáře Michala Neuvirtha a vyrovnává na 1:1!! Michal Neuvirth se vydal za bránu, kde zastavil nahození Caroliny, jenže poté při pokusu o rozehrávku namazal puk na hůl Joakima Nordströma, který z pravého kruhu pro vhazování zamířil do prázdné sítě. Bez asistence.
     
    26:14
    Michal Neuvith si připsal fantastický zákrok poté, co bleskově zareagoval na puk, který se od jeho spoluhráče odrazil nepříjemně na jeho bránu!
     
    25:51
    Matt Read (PHI) dostal menší trest, 2 minuty podržení.
     
    24:41
    Scott Laughton dnes hraje skvělý zápas a v úvodu druhé třetiny se dostal do další šance! Levé křídlo Flyers tentokrát pálilo nebezpečně z levého kruhu pro vhazování a puk se od pravého betonu Cama Warda odrazil nad horní tyč a do ochranné sítě!
     
    22:02
    Scott Laughton krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně do bližšího horního rohu, jenže Cam Ward řekl jeho druhému gólu v zápase ne a po fantastickém semaforu ukryl puk v lapačce!
     
    18:11
    Jakub Voráček mohl rychle přidat druhý gól, Cam Ward ale předvedl skvělý zákrok a střelu českého útočníka z levého křídla ukryl po pěkném semaforu v lapačce!
    17:45 Scott LAUGHTON - 0:1
     
    17:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    SCOTT LAUGHTON propálil Cama Warda a svým pátým gólem v letošní sezóně NHL posílá Flyers v závěru první třetiny do vedení!! Radko Gudas rozjel rychlý protiútok a Matt Read na levém křídle předložil puk zpětnou přihrávkou najíždějícímu Scottovi Laughtonovi, který střelou po ledě z levého kruhu pro vhazování zamířil mezi betony Cama Warda. Asistence: Matt Read, Radko Gudas.
     
    12:51
    Jay McClement (CAR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    11:18
    Jordan Staal spálil obrovskou příležitost, když u pravé tyče mohl uklízet puk po odrazu od mantinelu za bránou do prázdné brány, jenže ji z blízkosti přestřelil! To byla stoprocentní šance!
     
    10:27
    Wayne Simmonds (PHI) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    09:57
    Flyers napřáhli na levém křídle od modré čáry k velmi nebezpečné střele a Wayne Simmonds se po těžkém zákroku Cama Warda natahoval po dorážce, nakonec se k ní ale nedostal.
     
    06:46
    Michael Raffl na levém křídle vypálil a ačkoliv jeho střela nevypadala příliš nebezpečně, Cam Ward s ní měl problémy a až napodruhé ukryl horký puk v lapačce!
     
    04:32
    Jeff Skinner z pravého křídla napálil puk před bránu a Viktor Rask mohl skórovat, puk se ale od jeho brusle odrazil do levého betonu Michala Neuvirtha!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. Nordström, 39. J. Staal (Pesce, Nestrašil), 55. E. Staal (McClement, Lindholm) – 18. Laughton (Read, Gudas)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey, Liles, Pesce, Hanifin, Faulk (A) – Versteeg, E. Staal (C), Di Giuseppe – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, Lindholm – Terry, McClement, Nash. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Schultz, Streit (A), MacDonald, Gostisbehere, Manning, Gudas – Gagner, Schenn, Simmonds (A) – Raffl, Couturier, Voráček – Laughton, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, White. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Justin St. Pierre – Steve Barton, Pierre Racicot
    bahis siteleri