Eindhoven – Atlético 0:0 (kon.) | Dynamo Kyjev – Manchester City 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Kyjev
1:3 (0:2)
Manchester City
Středa 24.02.2016, 20:45 • NSC Olimpiyskiy, Kyjev • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Až nyní Manuel Pellegrini sahá k premiérovému střídání, odpracováno už má dnes výborně hrající Agüero, kterého na poslední minutu nahradí Kelechi Iheanacho.
    90. Yaya TOURÉ - 1:3
     
    90
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Paráda, naprostá paráda v podání YAYI TOURÉHO! Hostující středopolař se na pravé straně dostal k balónu, vydal se směrem k brance soupeře, na svém putování si ještě stihl narazit s Fernandinhem a vše zakončil náramnou technickou ranou na vzdálenější tyč, Šovkovskij byl absolutně bez šance!
    82. Tourého hlavička z bezprostřední blízkosti
     
    82
    Tohle mělo skončit gólem! Kus práce odvedl Raheem Sterling, který si těsně před brankovou lajnou zasekl balón, čímž se zbavil svého strážce, a přesným centrem našel před brankou nikým nehlídaného Tourého, ten však prostor mezi třemi tyčemi nepochopitelně minul!
    79. Bujalského nebezpečná střela po přihrávce ze strany
     
    79
    Vyrovnávací branka nebyla daleko! Opět vše začalo u Jarmolenka, který míč mezi obránci přistrčil Velosovi, ten se neukvapil a ještě nahrál Vitaliji Bujalskému, proti jehož přízemní ráně se Hart musel pořádně natáhnout, nakonec míč ale zvládl vytěsnit!
     
    66
    Až nyní je hra přerušena, zraněného Silvu nahrazuje Jevhen Makarenko, který si tak odkroutí svůj debut na půdě Ligy mistrů.
    58. Vitalij BUJALSKIJ - 1:2
     
    58
    Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, Dynamu se daří snížit na rozdíl jediné branky! Na levé straně dostal kousek volného prostoru Vida, jeho centr Otamendi odhlavičkoval pouze do míst, kde jako dravá šelma číhal VITALIJ BUJALSKIJ, jenž nepříjemně skákající a navíc tečovanou ranou zaskočil bezmocného Harta, a dostal tak domácí zpět do hry!
    53. Jarmolenkova nebezpečná střela levačkou
     
    53
    Jarmolenko je v posledních minutách k nezastavení! Ukrajinský fofrník si v souboji s Clichym počínal velice šikovně, poté si přehodil míč na levačku a vypálil. Nutno poznamenat, že jeho pokusu příliš nescházelo!
     
    46
    Do druhého poločasu vstupují domácí s jednou změnou, Teodorczyka na hrotu útoku vystřídá Júnior Moraes.
    43. Únik a následná nepřesná střela aktivního Agüera
     
    43
    Mohlo být hotovo! Další hrozitánskou minelu předvedl obránce Vida, Fernandiho na to konto vyslal kupředu Sergia Agüera, jenž se řítil úplně sám na Šovkovského. Argentinský kanonýr zvolil přízemní pokus na vzdálenější tyč, tu však o pár centimetrů minul!
    40. David SILVA - 0:2
     
    40
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Smekám klobouk, tohle byla opravdová lahůdka od Manchesteru! Clichyho nákop si ve vápně ukázkově zpracoval Agüero, šikovnou patičkou míč přenechal Sterlingovi, který jej přízemním centrem dostal na vzdálenější tyč, kde jej číhající DAVID SILVA nekompromisně uklidil do prázdné branky!
    35. Tourého tvrdá střela po přiklepnutí Sergia Agüera
     
    35
    Další chyba v rozehrávce domácích znamenala další nebezpečí! Agüero poslal míč Tourému, jenž si počkal na ideální moment a poté nepříjemně vypálil na bližší tyč, Šovkovskij ale tentokráte byl na svém místě a kulatý nesmysl vytěsnil na rohový kop!
     
    31
    Denis Garmaš zřejmě není stoprocentně v pořádku a utkání pro něj končí, nahradí jej zkušený Portugalec Veloso.
    22. Nebezpečná střela Sergia Agüera po chybě v rozehrávce Dynama Kyjev
     
    22
    Tady příliš nescházelo! Nedorazů v rozehrávce Dynama využil aktivní Touré, roztáhl hru směrem na Sergia Agüera, který si přehodil míč na svou silnější pravačku a jedovatou přízemní ranou jen o vlásek minul vzdálenější tyč domácí svatyně!
    15. Sergio AGÜERO - 0:1
     
    15
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens se zničehonic ujímají vedení! První kop od rohového praporku ještě hostům nevyšel, reparát ale Citizens složili více než úspěšně. Velmi dobrou práci ve vápně odvedl Touré, který hlavou dokázal míč sklepnout pro SERGIA AGÜERA a ten už se vsítěním úvodní branky neměl příliš práce!
    4. Jarmolenkův pozdrav směrem k Hartovi
     
    4
    No vida, málem jsme viděli první gól utkání! Jarmolenkův centr byl velice nepříjemný, hostující obrana si s ním jen tak tak poradila. Míč ale Kompany odvrátil pouze k exekutorovi předchozí standardní situace, jenž svižným pokusem z úhlu překvapil Harta a ten balón konečky prstů vytáhl nad břevno!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 58. Bujalskij – 15. Agüero (Y. Touré), 40. Silva (Sterling), 90. Y. Touré (Fernandinho)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:10.
    Dynamo Kyjev: Šovkovskij (C) – Silva (66. Makarenko), Chačeridi, Dragović, D. Vida – Jarmolenko, Garmaš (31. Veloso), Rybalka, Bujalskij, D. González – Teodorczyk (46. Júnior Moraes).
    Náhradníci: Rudko – Makarenko, Veloso, Petrović, Korzun, Gusev, Júnior Moraes.

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Silva, Y. Touré, Sterling – Agüero (90+1. Iheanacho).
    Náhradníci: Caballero – Demichelis, Zabaleta, Mangala, Kolarov, Iheanacho, García.

    Rozhodčí: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Roberto Díaz (všichni Španělsko)

    Diváci: 53 691
    bahis siteleri