Trenčín – Nitra 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 7:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Košice
7:1 (1:0, 3:0, 3:1)
HK Poprad
sk Neděle 28.02.2016, 16:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Dávid ŠOLTÉS - 7:1
     
    59:58
    Košice dali gól!
    Asi som bol naivný. Absolútna dominancia Košíc prerastá do megarozmerov, výsledkom čoho je aj siedmy gól v popradskej sieti. V závere stretnutia si zo súpera spravili Košice trhací kalendár, DÁVID ŠOLTÉS pridal svoj druhý presný zásah v stretnutí.
    59:29 Tomáš HRNKA - 6:1
     
    59:29
    Košice dali gól!
    Tak napokon ešte jeden gól. ktorý stanovuje zrejme konečný výsledok na 6:1. Dnes aktívny TOMÁŠ HRNKA sa konečne dočkal. Asistencia: Jiří Bicek.
    56:50 Lukáš PAUKOVČEK - 5:1
     
    56:50
    Poprad dal gól!
    Tak až teraz to tam hosťom padlo. Poprad pokazil Halászovi štatistiky a strelil svoj prvý gól v stretnutí. Symbolický presný zásah je pripísaný LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI. Asistencie: Richard Rapáč, Štefan Fabian.
    43:43 Peter MIKUŠ - 5:0
     
    43:43
    Košice dali gól!
    Košice to stihli v hodine dvanástej. Dinda už-už chcel vykorčuľovať na ľadovú plochu – a možno tam už jendou nohou už aj stál. Napriek tomu ale hostia inkasujú po piatykrát, postaral sa o to PETER MIKUŠ svojím prvým gólom v košickom drese. Asistencia: Jiří Bicek.
    39:47 Gabriel SPILAR - 4:0
     
    39:47
    Košice dali gól!
    Košice napokon zraneného spoluhráča pomstili najlepším možným spôsobom, keď ešte pred prestávkou pridali štvrtý gól do siete Svobodu. Presadil sa GABRIEL SPILAR, ktorý rozjasal domáce tribúny. Asistencie: Radek Deyl, Richard Jenčík.
    35:25 Dávid ŠOLTÉS - 3:0
     
    35:25
    Košice dali gól!
    V momente, kedy Lantoš naskočil na ľadovú plochu, už ale toto tvrdenie neplatí! Popradu prostredná časť zápasu absolútne nevychádza, do listiny strelcov sa zapísal aj DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Peter Boltun, Juraj Cebák.
    33:52 Radek DEYL - 2:0
     
    33:52
    Košice dali gól!
    A presilovú hru o dvoch mužov majstrovský celok využiť dokázal. Svoboda sa teraz smutne pozerá do svojej siete, kde sa už trepoce puk. Postaral sa o to RADEK DEYL. Asistencie: Gabriel Spilar, Peter Bartoš.
    03:44 Gabriel SPILAR - 1:0
     
    03:44
    Košice dali gól!
    Máme tu pomerne rýchly, ale zaslúžený otvárací gól, ktorý strieľajú Košice. GABRIEL SPILAR teraz ťažil z aktivity svojich spoluhráčov, keď sa po obliehaní Svobodovej bránky dostal k odrazenému puku pri pravej žrdi a poľahky ho poslal do siete. Asistencie: Richard Jenčík, Peter Bartoš.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 4. Spilar (Jenčík, Bartoš), 34. Deyl (Spilar, Bartoš), 36. Šoltés (Boltun, Cebák), 40. Spilar (Deyl, Jenčík), 44. Mikuš (Bicek), 60. Hrnka (Bicek), 60. Šoltés – 57. Paukovček (Rapáč, Fabian)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Deyl, Dudáš, Jankovič, Šedivý, Mikuš, Cebák, Macejko – Bartoš, Jenčík, Spilar – Hrnka, Suja, Bicek – Varga, Češík, Milý – Boltun. Šoltés, Hričina – Chovan
    HK Poprad: Svoboda (Luba) – Fabian, Jaborník, Dinda, Suchý, Kasík, Pařížek, Šterbák, Gaborčík – Paločko, Lantoš, Števuliak – Mikula, Paukovček, Rapáč – Koyš, Heizer, Štrauch – Achs, Toma, Malina

    Rozhodčí: D. Konc, Lokšík – Rovenský, Bogdaň
    bahis siteleri