Kladno – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
HC Plzeň – Slavia 2:3 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.)
Ústí n/L – Písek 1:9 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 9:3 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (0:0, 3:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 03.03.2016, 17:00 • Nová WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    44:56
    Také hostující střídačka je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvouminutový trest odpyká Szymon Bieniek (VIT).
     
    33:47
    Další dvouminutový trest pro třineckou střídačku, tentokrát kvůli šesti hráčům na ledové ploše. Trest odpyká Lukáš Bulava (TRI).
     
    30:02
    Jenomže Třinec musí do čtyř. Hráčská lavice měla nějaké výhrady vůči rozhodčímu, který ji trestá dvěma minutami za nesportovní chování. Dvouminutový trest odpyká Tobiáš Branc (TRI).
     
    24:11
    Ľubomír Patlevič (TRI) je podruhé v zápase na dvě minuty vyloučen za faul loktem. Vítkovice si tedy zahrají další přesilovku, v pěti se v posledních momentech skoro nehraje.
     
    21:47
    Třinec bude mít šanci na vyrovnání v přesilové hře. Adam Urban (VIT) zbytečně fauloval v útočné třetině a odsedí si dvě minuty za podražení.
     
    20:00
    Ještě v poslední sekundě přichází vyloučení na straně Třince. Ľubomír Patlevič (TRI) si na začátku druhé třetiny odsedí dvě minuty za faul loktem.
     
    17:26
    Šulák odvezl puk od mantinelu, jenže nepřihrál Fridrichovi přesně. Hra je přerušena a rozhodčí vylučuje hned dva hráče. Domácí Jiří Plandor (TRI) si odsedí dvě minuty za podražení, Szymon Bieniek (VIT) je potrestán menším trestem za nedovolené bránění.
     
    12:35
    Kuriózní situace nastala, když chtěl rozhodčí vyloučit jednoho z domácích, ale číslo neřekl. Vypadá to, že nikdo z domácích se nepřiznal a odnese to jeden nejmladších hráčů. Tobiáš Branc (TRI) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    08:18
    Vítkovice se opět nastěhovaly do útočného pásma a vykoledovaly si faul. Jiří Plandor (TRI) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče, je tady první přesilovka pro hosty.
     
    05:09
    První šanci Ocelářů měl na holi Tobiáš Marguš, ale osamocen před brankou netrefil puk. Třinec si však zahraje přesilovku, protože Jakub Mrva (VIT) je vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 31. Tománek (Indrst), 38. Indrst (Srníček, Čmiel), 39. Plandor (Korčák, Tobiáš Marguš) – 21. Beránek (Bieniek, Vojtovič), 37. Vícha (Kylnár), 40. Fridrich (Vojtovič, Beránek), 42. Takáč (Kylnár), 60. Fridrich (Žemba)


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Ochman) – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Michálek (C), S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Králík, Čmiel, Plandor, Tománek (A), Korčák, Indrst (A), Rybnikár, Branc. Trenér: Jiří Raszka.
    HC Vítkovice Ridera: N. Malik (Dobeš) – Raška, Vacula, Bieniek, Zapletal, Šulák (A) – Plánka, Vojtovič, Tvrdý, Fridrich (C), Žemba (C), Takáč, Kylnár, Vavřík, Parolek, Vjačka, Vícha, Urban, Smička, Mrva, Beránek.
    Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodčí: Vojtěch Fiala – Lukáš Marek, Lukáš Ševčík

    Diváci: 70
    bahis siteleri